Sayfa 125/992 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yanlış yönlendiren sensin.. rüyalar görüyorsun ve temeli olmayan gerçekleri halka pazarlayarak onların esasen yanlış beklentilerle yatırım yapmasına sen neden oluyorsun ben değil..
    Arkadaşım bak ben mevcut durumların gecici olduğunu, tekrar toparlanıp hiç ummayacağın seviyelere geleceğini zaten biliyorum.... çünkü veriler bunu gösteriyor....
    Size göre 5 parasız kalacax insanlar açlıktan ölecek, devlet borçlarını, emekli maaşlarını ödeyemeyecek...
    Öyle algı yaratıyorsunuz... söylediklerinde bunlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Arkadaşlar o verdiğin örnek ne öyle ya... böyle saçma bir örnek mi olur...
    Neyse birisi farklı bir şey söylediğinde gerçekten dayanamıyorsunuz...
    Neden birebir senin durumu anlatıyor, saçma diyorsan yorumun saçma zaten
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kim dipten long açtı.. neden iftira atıyosun..

iftiraları bırak.. zırvalıkların açıkça ortada..
    Sırf boş yazıyorsun discretus....
    Yıllardır aynı zırvalıkları yazıyorsun millet 2017 rallisini kaçırıyor sen ve senin gibiler yüzünden... hükümetin istediği de bu algı... siz zaten onlara çanak tutuyorsunuz... buradakiler almasında onların elemanları alsın bir güzel....
    Devam böyle devam....

Tek bir şey sorayım... ekonomik kriz olacak mı? Olmayacak mı... emekli maaşları ödenmeyecek, kısacası arjantin olacak mı? ekonomi kötü mü iyi mi...
    Gel... anlat niye kötü...

Arkadaşım bak ben mevcut durumların gecici olduğunu, tekrar toparlanıp hiç ummayacağın seviyelere geleceğini zaten biliyorum.... çünkü veriler bunu gösteriyor....
    Size göre 5 parasız kalacax insanlar açlıktan ölecek, devlet borçlarını, emekli maaşlarını ödeyemeyecek...
    Öyle algı yaratıyorsunuz... söylediklerinde bunlar...
    sen neden iftira atıyorsun onu annat bize.. benim dipten long poz aldığımı söyleyerek neden iftira atıyorsun.. viopçu olsan benim tek bir yönde poz almadığımı "göreceli" değerlemeler üzerinden poz aldığımı anlardın.. kendi zırvalıklarını bana iftira atarak kapatamazsın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Neden birebir senin durumu anlatıyor, saçma diyorsan yorumun saçma zaten
    Arkadaşım anında altınları gecici takasla net döviz rezervini yüzde 200 e çıkartır...
    Çok mu iyi diyeceksin o zaman....
    Ben en sağlam rezervin altın olduğunu söylüyorum..
    Tcmb de krizin önlemini çoktan almış diyorum....

6. 20 yıldır bağırıyorsunuz çıyak çıyak bir türlü krize sokamadınız bu ülkeyi..
    İMF gelince çok mu iyi olacak neyin kafasını yaşıyorsunuz...
    İMF s.....i eşeğin önüne ot atmaz ...

Sırf boş yazıyorsun discretus....
    Yıllardır aynı zırvalıkları yazıyorsun millet 2017 rallisini kaçırıyor sen ve senin gibiler yüzünden... hükümetin istediği de bu algı... siz zaten onlara çanak tutuyorsunuz... buradakiler almasında onların elemanları alsın bir güzel....
    Devam böyle devam....

Tek bir şey sorayım... ekonomik kriz olacak mı? Olmayacak mı... emekli maaşları ödenmeyecek, kısacası arjantin olacak mı? ekonomi kötü mü iyi mi...
    Gel... anlat niye kötü...
    hala iftira atıyorsun.. herhangi birisi hisse almış veya almamış beni ilgilendirmez..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen neden iftira atıyorsun onu annat bize.. benim dipten long poz aldığımı söyleyerek neden iftira atıyorsun.. viopçu olsan benim tek bir yönde poz almadığımı "göreceli" değerlemeler üzerinden poz aldığımı anlardın.. kendi zırvalıklarını bana iftira atarak kapatamazsın..
    Sana kalsa ülke arjantin, borçlarını ödeyemiyor, kaynak bulamıyor şirketler batıyor..
    Devletin kasada para yok dediniz, şirketlere ve işçilere para dağıttılar..

Sayfa 125/992 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •