Sayfa 124/992 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. özel sektörün borcu kimin plus hazine garantili bir sürü krediye kefilsin..

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    zavallıca argumanlar yine.. benim burada geleneksel anlamda short veya long poz taşımadığımı herkes bilir.. benim yorumlarım tamamen pozlarımdan bağımsız.. ülkenin iyiliği için..bilinçin artması için.. vergi adaleti için.. ülkenin refahı için.. ama bariz zırvalıkları pazarlayanların ülkenin iyiliğini düşünmediği bir gerçek olarak ortada yıllardır..
    Arkadaşım bak... ülkedeki ekonomik refahın yayılamamasının sebebi kapitalizm... kapitalizm böyle işler...
    Bu dünyanın hiç biryerinde yok.

Almanyada çocuk yoksulluğu yüzde kaç seviyesinde bir bak istersen...
    Konumuz vatandaşın refah seviyesi değil...
    Parası olmayan adam borsayla zaten ilgilenemez...
    Ben parası olanı yanlış yönlendiriyorsunuz diyorum...

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Sen ve senin gibiler burada devamlı kötü şeyler pompalıyor... corona virüs sayesinde ucuzlayan hisselere, tüpraşa bile 60 liradan kimse elini süremedi....
    Niye biliyor musun? Sen ve senin gibiler sürekli kötüyü pompalıyor insanlarda alamıyor.... ama öte yandan kendin long açmaya devam ediyorsun...
    gerçekler acıtmasın..

iftira atıyorsun.. kimseye herhangi bir pozu al veya sat demem.. sen kendine bak..

short veya long.. ben viopta ne gerekiyorsa onu yapıyorum..şu anda sıfır spot hissem var mesela..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Arkadaş döviz rezervini eritmeden altın artsa neyse, hadi onuda geç toplam rezerv erimeden artsa yine neyse. Sen diyosun ki 10 tane gayrimenkulum vardi 10 milyona sattım 7 milyonu harcadım 3 milyonluk altın aldım ben zenginleştim. Konu komşu güler sana yaw deme böyle
    Arkadaşlar o verdiğin örnek ne öyle ya... böyle saçma bir örnek mi olur...
    Neyse birisi farklı bir şey söylediğinde gerçekten dayanamıyorsunuz...

Arkadaşım bak... ülkedeki ekonomik refahın yayılamamasının sebebi kapitalizm... kapitalizm böyle işler...
    Bu dünyanın hiç biryerinde yok.

Almanyada çocuk yoksulluğu yüzde kaç seviyesinde bir bak istersen...
    Konumuz vatandaşın refah seviyesi değil...
    Parası olmayan adam borsayla zaten ilgilenemez...
    Ben parası olanı yanlış yönlendiriyorsunuz diyorum...
    yanlış yönlendiren sensin.. rüyalar görüyorsun ve temeli olmayan gerçekleri halka pazarlayarak onların esasen yanlış beklentilerle yatırım yapmasına sen neden oluyorsun ben değil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    gerçekler acıtmasın..

iftira atıyorsun.. kimseye herhangi bir pozu al veya sat demem.. sen kendine bak..

short veya long.. ben viopta ne gerekiyorsa onu yapıyorum..şu anda sıfır spot hissem var mesela..
    Arkadaşım kendin dipten long açıp buraya kötü haber pompalama... yok hazine şu kadar borçlanmış... yok kasada para kalmamış...
    Daha dünyada ne kadar para var, neler yapılıyor haberiniz yok....
    Fed dünyaya para pompalıyor bunun hızını yüzde 100 e çıkarmış hala diyorki batıyoruz....
    Yahu bir gidin Allah aşkına... bir şey söylüyorsanız altını doldurun...
    Ötekide özellerin borcu devlet garantili demiş... hey allahım yarabbim...

kafadan sallayarak "Türkiye altın rezervinde 7. ülke" diye uydur..

sonra bu nedenle (yani 7. büyük rezerv) en büyük 7. ekonomi olduğumuz zırvalığını burada komedi biçimde savunmaya devam et..

Arkadaşım kendin dipten long açıp buraya kötü haber pompalama... yok hazine şu kadar borçlanmış... yok kasada para kalmamış...
    Daha dünyada ne kadar para var, neler yapılıyor haberiniz yok....
    Fed dünyaya para pompalıyor bunun hızını yüzde 100 e çıkarmış hala diyorki batıyoruz....
    Yahu bir gidin Allah aşkına... bir şey söylüyorsanız altını doldurun...
    Ötekide özellerin borcu devlet garantili demiş... hey allahım yarabbim...
    kim dipten long açtı.. neden iftira atıyosun..

iftiraları bırak.. zırvalıkların açıkça ortada..

Sayfa 124/992 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •