Sayfa 123/992 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Saptırmaya devam et... bunu sana daha öncede söyledim... ekonominin siyaseti olmaz... ben gerçekleri söylüyorum... yok yere siyasete çekme ekmek çıkmaz sana.. bunla beslendiğini çok iyi biliyorum.... benim tcmb rezervlerini, borçlanma verilerini paylaşmam, hükümeti destekliyor anlamına gelmez...
    4 aylık artış hızı %34
    Sen o veriye 2020 de %34 ton daha ekle..
    Artış hızı verisi bunu gösteriyor...

Kışını da yırtsan afedersin, altın rezervi yükseliyor... yok yere finansal kriz bekleme olmayacak... tcmb önlemini almış....para nakit akışında şu rezervle sıkıntı olmaz...
    komedi argumanlarında çığır açtın.. sadece senin rezervin yok ülke olarak..bir çok ülke ciddi rezerve sahip.. çok küçük lübnan ın bile 270 ton altını var.. Türkiye nin aşağı yukarı yarısı.. ben referans veriyorum senden kafadan atıyorsun..

Turkiye nin 7. büyük ekonomi olmadığı bir gerçek.. burada herhalde herkes biliyor.. sen hariç..viop çu olmadığın için normal karşılamak lazım belki de hisseci olarak çok küçük pencereden bakıyorsun.. veya ayrıca çok fazla a haber seyretmeye başlamışda olabilirsin.. her halükarda yannış bir patikadasın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Kamu borcu avrupada en iyi olan ülkelerden biri...
    bunları hükümeti savunmak için söylemiyorum...
    2 lot shortu var diye ülke finansal krize batsın, ocaklar sönsün isteyenler var diye söylüyorum....
    Bende bu beklenti içinde olmamalarını muhalif medyanın gazına gelip buna göre poz almamaları konusunda uyarıyorum sadece...

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Long short emtia borsa doviz ne islem yaparsa yapsin herkesi batiracak. Sakar şakir gibi yaw... bu sakar istanbulu yakar demişlerdi.
    😂😂😂😂😂

Topiği açtığına bin pişman olacak

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    komedi argumanlarında çığır açtın.. sadece senin rezervin yok ülke olarak..bir çok ülke ciddi rezerve sahip.. çok küçük lübnan ın bile 270 ton altını var.. Türkiye nin aşağı yukarı yarısı.. ben referans veriyorum senden kafadan atıyorsun..

Turkiye nin 7. büyük ekonomi olmadığı bir gerçek.. burada herhalde herkes biliyor.. sen hariç..viop çu olmadığın için normal karşılamak lazım belki de hisseci olarak çok küçük pencereden bakıyorsun.. veya ayrıca çok fazla a haber seyretmeye başlamışda olabilirsin.. her halükarda yannış..
    Türkiyenin altın rezervi 2002 den sonra hızla artmaya başladı.... 2008 krizi bu yüzden teğet geçti diyorum...
    Aç verilere bak 1984 ve 2001 arası altın rezervi yüzde 0 artış... sonuç olarak 1994, 2001 ağır krizler geçirildi...
    2008 de dünya çok ağır krize girmişken, türkiye altın rezervi sayesinde böyle bir krizi çok düşük atlattı...

zavallıca argumanlar yine.. benim burada geleneksel anlamda short veya long poz taşımadığımı herkes bilir.. benim yorumlarım tamamen pozlarımdan bağımsız.. ülkenin iyiliği için..bilinçin artması için.. vergi adaleti için.. ülkenin refahı için.. ama bariz zırvalıkları pazarlayanların ülkenin iyiliğini düşünmediği bir gerçek olarak ortada yıllardır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Saptırmaya devam et... bunu sana daha öncede söyledim... ekonominin siyaseti olmaz... ben gerçekleri söylüyorum... yok yere siyasete çekme ekmek çıkmaz sana.. bunla beslendiğini çok iyi biliyorum.... benim tcmb rezervlerini, borçlanma verilerini paylaşmam, hükümeti destekliyor anlamına gelmez...
    4 aylık artış hızı %34
    Sen o veriye 2020 de %34 ton daha ekle..
    Artış hızı verisi bunu gösteriyor...

Kışını da yırtsan afedersin, altın rezervi yükseliyor... yok yere finansal kriz bekleme olmayacak... tcmb önlemini almış....para nakit akışında şu rezervle sıkıntı olmaz...
    Arkadaş döviz rezervini eritmeden altın artsa neyse, hadi onuda geç toplam rezerv erimeden artsa yine neyse. Sen diyosun ki 10 tane gayrimenkulum vardi 10 milyona sattım 7 milyonu harcadım 3 milyonluk altın aldım ben zenginleştim. Konu komşu güler sana yaw deme böyle
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Türkiyenin altın rezervi 2002 den sonra hızla artmaya başladı.... 2008 krizi bu yüzden teğet geçti diyorum...
    Aç verilere bak 1984 ve 2001 arası altın rezervi yüzde 0 artış... sonuç olarak 1994, 2001 ağır krizler geçirildi...
    2008 de dünya çok ağır krize girmişken, türkiye altın rezervi sayesinde böyle bir krizi çok düşük atlattı...
    zırvalıklara devam ediyorsun..kriz zamanlarının herhangi bir istatistiğine göre şu anda TR ekonomik krizde.. işşizlik.. dış borç..vb.. son iki yıldır ekonomik kriz içinde.. virüs kiriznden önce de ekonomik krizdeydik. şimdi double etki oldu..medyanın kontrol altında olması ve gerçeklerin söylenmemesi gerçekleri değiştirmiyor..

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

Turkiye nin 7. büyük ekonomi olmadığı bir gerçek.. burada herhalde herkes biliyor.. sen hariç..viop çu olmadığın için normal karşılamak lazım belki de hisseci olarak çok küçük pencereden bakıyorsun.. veya ayrıca çok fazla a haber seyretmeye başlamışda olabilirsin.. her halükarda yannış bir patikadasın..

Sen ve senin gibiler burada devamlı kötü şeyler pompalıyor... corona virüs sayesinde ucuzlayan hisselere, tüpraşa bile 60 liradan kimse elini süremedi....
    Niye biliyor musun? Sen ve senin gibiler sürekli kötüyü pompalıyor insanlarda alamıyor.... ama öte yandan kendin long açmaya devam ediyorsun...

Sayfa 123/992 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •