Originally Posted by
Hermesj
Saptırmaya devam et... bunu sana daha öncede söyledim... ekonominin siyaseti olmaz... ben gerçekleri söylüyorum... yok yere siyasete çekme ekmek çıkmaz sana.. bunla beslendiğini çok iyi biliyorum.... benim tcmb rezervlerini, borçlanma verilerini paylaşmam, hükümeti destekliyor anlamına gelmez...
4 aylık artış hızı %34
Sen o veriye 2020 de %34 ton daha ekle..
Artış hızı verisi bunu gösteriyor...
Kışını da yırtsan afedersin, altın rezervi yükseliyor... yok yere finansal kriz bekleme olmayacak... tcmb önlemini almış....para nakit akışında şu rezervle sıkıntı olmaz...
komedi argumanlarında çığır açtın.. sadece senin rezervin yok ülke olarak..bir çok ülke ciddi rezerve sahip.. çok küçük lübnan ın bile 270 ton altını var.. Türkiye nin aşağı yukarı yarısı.. ben referans veriyorum senden kafadan atıyorsun..
Turkiye nin 7. büyük ekonomi olmadığı bir gerçek.. burada herhalde herkes biliyor.. sen hariç..viop çu olmadığın için normal karşılamak lazım belki de hisseci olarak çok küçük pencereden bakıyorsun.. veya ayrıca çok fazla a haber seyretmeye başlamışda olabilirsin.. her halükarda yannış bir patikadasın..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri