Sayfa 125/189 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1. Merak ettiğim bizim tersimize oynayan yapıları Nasil kesfettiniz.

Sisteminizde para kazanamayınca bir araştırma filan mi yaptınız.

Yoksa bu sistem para kazanamamissa kontra adi verilen bir sistem vardır herhalde o yüzden kazanamamıştır gibi yaratıcı hayal gücümüzün ürünümu bu durum.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2. Bildiğim tanıdığım en iyi sistem traderı sn. saraylı dır. O bile piyasadan istediğini alamadan göç etti. Duyduğuma göre beklentisinin yanından bile geçmemiş sistemler. Bu işi bıraktı diye biliyorum eğer bırakmadıysa veya yeniden başladıysa bizi bilgilendirirse sevinirim.

Buralar daha dutlukken yazıları için... http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=27732

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    veri terminalinin pek bir önemi yok.

10 yıllık back test sonuç aynı performansın yanından bile geçmeyen realite.

Hayır ben an itibariyle başlayan ve 2 yıllık performansınızı merak ediyorum. Çünkü geçmişte sürekli sistem değiştirdiniz onları takip bile edemedik. Aynı sistemi 2 yıl boyunca kullanın geçmişteki ortalama yıllık getirisini alamayacağınızı düşünüyorum.
    2017 başından beri ayni sistem deyim.

Hala o sistem trade ediyor ondan geçmişini zaten saymiyorum.

İstersen bu aydanda başlarız 2 yıllık surece.

Ben kesin kazanirim demiyorum kesin kaybederim de demiyorum bekleyelim gorelim.

Sizin iddaniz hic kazanamazsin şekilde mi yoksa az kazanırsınız ama ortalama getiriyi bulmaz seklinde mi ?

Yoksa batarsiniz şeklindeki bir iddaniz var.

2 yil sonunda o kontra adini verdiğimiz sistemler beni batiramiyor ama kaybettiremiyorsa

Kontra sistemler niye var ? 2 yılda bizlerden hiçbirşey elde edemeyeceğini bile bile niye çalıştırıyor bu kontra sistemleri
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    veri terminalinin pek bir önemi yok.

10 yıllık back test sonuç aynı performansın yanından bile geçmeyen realite.

Hayır ben an itibariyle başlayan ve 2 yıllık performansınızı merak ediyorum. Çünkü geçmişte sürekli sistem değiştirdiniz onları takip bile edemedik. Aynı sistemi 2 yıl boyunca kullanın geçmişteki ortalama yıllık getirisini alamayacağınızı düşünüyorum.
    Hocam sorun kesin konusmaniz. Surada soylediginiz kriteri 1 kisi bile gecse iddia ettiginiz sey yanlis cikcak. Kaldiki bi suru kisi var. Bu su demek deil, sistem isi kolay. Aksine baslayan 100 kisiden 98 i illalah diye birakir. 2 kisi ise super sistemi oldugu icin degil bu isin surekliligine alistirip kendini disipline ettigi icin basarili olur.
    Insan acgozludur,
    Bu oyun acgozlulerin oyunu degildir.
    bang bang you shot me down..

5. Ben kontra adında sistemcilerin uzerine oynayacak yaratıcı müthiş bir kodlama ile sistem yazacam.

Bir sistemciyi batırmak veya birden fazla sistemciyi batırmak 2 yılını alacak ?

Kontra sistemi yazanların mantıklı bir is yaptığını söylemek zor geliyor bana.

6.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Merak ettiğim bizim tersimize oynayan yapıları Nasil kesfettiniz.

Sisteminizde para kazanamayınca bir araştırma filan mi yaptınız.

Yoksa bu sistem para kazanamamissa kontra adi verilen bir sistem vardır herhalde o yüzden kazanamamıştır gibi yaratıcı hayal gücümüzün ürünümu bu durum.
    Ona deneyim diyelim. Ben de daha önce piyasada karşı biri var pala var diyene paranoyak derdim. kişi mi bilmem ama karşı bir güç var. Defalarca yüksek montanla test ettim ve tersime oynayan bir robot olduğunu deneyimledim buna kendimce kontra robot diyorum bir başkası pala diyor artık adına siz ne derseniz diyin ama bu yapı para kazandırmıyor. uzun süredir piyasadaysanız bu gücün radarına elbet giriyorsunuz. Belki az işlem yaparsanız radarından kurtulma şansınız olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Hocam sorun kesin konusmaniz. Surada soylediginiz kriteri 1 kisi bile gecse iddia ettiginiz sey yanlis cikcak. Kaldiki bi suru kisi var. Bu su demek deil, sistem isi kolay. Aksine baslayan 100 kisiden 98 i illalah diye birakir. 2 kisi ise super sistemi oldugu icin degil bu isin surekliligine alistirip kendini disipline ettigi icin basarili olur.
    Insan acgozludur,
    Bu oyun acgozlulerin oyunu degildir.
    Kesin değil iddialı konuşuyorum çünkü 2 yıl sistem kullandım ve geçmiş kağıt üzerindeki başarının çok ama çok altında başarı gösterdi. İddialı konuşmamdaki neden bunu deneyimlemiş olmam.

Forum vb yapılara çok güvenmem çünkü bu platformlarda sistem pazarlayanlara çok şahit oldum ya da sahte umutlar yaratanları çok gördüm o yüzden sadece forumda duyduğum gerçekte görmediğim başarı hikayelerine pek inanmam.
    Ayrıca şanslı azınlıkların olması iddiamı çürütmez eğer 3-5 şanslı azınlık varsa onlar da boyu uzadığında kontra robotun radarına girecektir diyorum

8.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Ben kontra adında sistemcilerin uzerine oynayacak yaratıcı müthiş bir kodlama ile sistem yazacam.

Bir sistemciyi batırmak veya birden fazla sistemciyi batırmak 2 yılını alacak ?

Kontra sistemi yazanların mantıklı bir is yaptığını söylemek zor geliyor bana.
    Erhan piyasa yapicinin, vivatraderin dedigi gibi olmasa da bu tip robotlari var oldugunu bwn de dusunuyorum.olmamasi anormal. Bu sifir toplamli oyun..ama bu tum robotlari her zaman terse getirmek uzerine deil, bunu belli zamanda yapabilse bile, nutrackerin dedigi gibi surdurulebilir olmadigi icin her zaman yapmaz yapamaz. Ky pes noktasini bulmaya disiplinini bozmaya yoneliktir bu.
    Bu likit piyasalarda cok daha tehlikeli bi girisim.zira bieden fazla buyuk oyuncunun oldugu piyasalarda bunu ypan grup av durumuna da dusecegini bilir. Ama bizim piyasa son 2 yildir likiditesi ve cesitliligi yok.
    bang bang you shot me down..

Sayfa 125/189 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •