-
-
1 senedir kimse uğramamış,sadece cefaks biraz destek vermiş,oda 4 ay önce...vay be forum sinek avlıyor,sadece viop topiği aktif,diğer topikler abur cubur yazıyorlar yazdıkları yatırımla ilgisi yok,bana kızıyorlar şurdan aldım buradan sattım diye,o ahmaklar anlamıyor yol gösterdiğimi,neyse bir miktar aldık,zamanında 6 üstünü görmüş,bedelliye gitmiş 3.10 cıvarlarında...
-
3 altına indiği an destek buldu 3..28 tavanladı,bozdu 3.20 altına indi,neyse ilaçlık parası çıktı...
-
Bugün 3.08 yaktı,şaka gibi tavana giderken tabana doğru,neyse aşağı saldıkça toplanır üstten satılır,ben tradeciyim, tahminim 5 yakabilirler,çünkü bunda balina çok tahtacısı kurnaz...ytd.
-
Rüçhan haklarının kullandırılmasının ardından kalan 925.243 adet pay 23 – 24 Eylül’de Borsa Birincil Piyasa’da satılacak.
24 sonrası hareket başlar gibi,önce 5-6 bandındaymış,3 çok düşük rakam buna göre,eski zirveye göre onun yarısında sayılır...
-
Yarın R satışlarının son durumu,bakalım hisseye nasıl etki edecek.
-
-
Dengesiz hisse,aynen asansör gibi,2.90 maliyetim vardı,3.10 üstünd satmaya başladık,en son hepsini 3.25 okuttum gitti,peşi 3.43 tavan çekti 3.30 altına indi,çok oyalayıcı kağıt olduğu için hepsini okuttum gitti,3 altına inerse tekrar toplarım,eğer giderse yolu açık olsun...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri