Sayfa 125/751 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 6008 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    142 sent endeks, 115m dolar piyasa değeri.

Şirket değeri > ,90 sent - 230m dolar olsaydı , dikkat edin, opsiyon fiyatlanıyor olabilir derdim. Şu an öyle bir durum yok
    dogrusal bir denklem ile sizin de sirketin degerini piyasaya baglamis olmaniz esasinda sirketle ilgili olaganustu bir getiri beklemediginize isaret. Endeks %50 sirket %100 yapacak.Endeksi ayni surecte ikiye katlayacak cok sirket cikar zaten[/QUOTE]

Dolar da x2 iyidir..

Seçim sonrası ilk etapta 225 sent ( Ağbal zirvesi) ordan da 300 sentlere doğru bir atak bekliyorum. Orda opsiyon çalışırsa, bal kaymak 🤌

İştiraklar daha kârlı çalışır, ordan daha yüksek nakit akışı sağlarsak, endeksin ciddi üstünde getiri sağlarız.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    dogrusal bir denklem ile sizin de sirketin degerini piyasaya baglamis olmaniz esasinda sirketle ilgili olaganustu bir getiri beklemediginize isaret. Endeks %50 sirket %100 yapacak.Endeksi ayni surecte ikiye katlayacak cok sirket cikar zaten
    Dolar da x2 iyidir..

Seçim sonrası ilk etapta 225 sent ( Ağbal zirvesi) ordan da 300 sentlere doğru bir atak bekliyorum. Orda opsiyon çalışırsa, bal kaymak 🤌

İştiraklar daha kârlı çalışır, ordan daha yüksek nakit akışı sağlarsak, endeksin ciddi üstünde getiri sağlarız.[/QUOTE]

Hedef 2026
    Tutmazsa 2071
    Verin yüzde 51 i
    Görün gp yi😂

3.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    dogrusal bir denklem ile sizin de sirketin degerini piyasaya baglamis olmaniz esasinda sirketle ilgili olaganustu bir getiri beklemediginize isaret. Endeks %50 sirket %100 yapacak.Endeksi ayni surecte ikiye katlayacak cok sirket cikar zaten
    Dolar da x2 iyidir..

İştiraklar daha kârlı çalışır, ordan daha yüksek nakit akışı sağlarsak, endeksin ciddi üstünde getiri sağlarız.[/QUOTE]

santralin calismamasi buyuk handikap

4. Santralin Epias'a gonderdigi ariza kaydi. Buna gore 2 saatte sorunun cozulmus olmasi lazim ama fiiliyatta uretim yok.

5. patornlara güven 0

6. hatta bir zamanlar spk dan ceza yediler

7. SPK, Turcas Petrol hisselerinin halka arzında, miktar ve fiyata müdahale ettikleri gerekçesiyle ortakları Erdal Aksoy, Baha Kaya Alp Baban, Yılmaz Tecmen ile Alistair W. Clark hakkında suç duyurusunda bulunacak. Ayrıca Finans Yatırım’a 4.8 milyar, doğrudan 8 milyar liralık hisse alan Baban’a da 23.9 milyar liralık para cezası verdi. Turcas yönetimi, Tebligat geldiğinde itirazlar yapılacaktır açıklamasını yaptı.

Sayfa 125/751 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •