Borsa yüzde 1.20 yukar da; Ayen 1.60 aşağıda. Lanetli gibi.
Borsa yüzde 1.20 yukar da; Ayen 1.60 aşağıda. Lanetli gibi.
Cıtı laneti
Daha once 7 kusurlerde 700 tl zarar yazmisti bu kagit. 2. Alisim da 5 ten oldu bu da 4000 tl zarar yazdi. Toplamda 5000 e yakin zarar ettim ki benim portfoyun 4te 1 i lanet hisseyi bu duruma getirenler de iflah olmasin insallah.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende de benzer bir zarar var. Ha toparlanır derken kendimi kuyunun dibinde buldum.
Ben ciktim ipeke aldim aslinda ipekle 2 3 yildir duse kalka kazanmistim ne zamanki bu lanete bulastim butin kazancim gitti ve zarara battim.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülkedeki ekonomik krizin tek sorumlusu AYEN miş. Borsa artıya geçiyor ama lanet hisse eksi 1.88.
Günaydın, geçen cuma bunu terkederek doğru bir karar verdiğimi görmek mutlu etse de kalanlar ve kayıpta olanalar için üzgünüm. Gözümü yine de bu kağıttan alamıyorum ve hala düşüyor. Ancak, mutlaka bir yukarı hareket edecektir ama ne zaman? bunu doğru tahmin edenler çok kazanacaktır. Kayıplarınızı en kısa sürede gidermenizi diliyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
CİTİ 200.000 veriyor her gün, işlem hacmi yüksek bir günde çok daha rahat çıkacakken, kan davası gibi yapmış. İş alıyor ama 70-80 bin. Çıkanın da çıkma niyeti, alanında alma niyeti ve davranışı bir garip. Bir garip senaryo oynanıyor.
Yer İmleri