Temettüden ziyade finansal yatırımlardaki 728 milyonluk eurobondlarla ilgileniyorum ortaklar. İnşsllsh 120 üstü finansal gelir yazacak
Temettüden ziyade finansal yatırımlardaki 728 milyonluk eurobondlarla ilgileniyorum ortaklar. İnşsllsh 120 üstü finansal gelir yazacak
Devlet tahvili sabit faiz getirisi olan bir yatırım değil mi eksiye düşme ihtimali oluyor mu?
Temettü adına da genel düşüncem yüzde 25 kısıtlamasi olursa diger meblağ kasada kalır tabi piyasa bunu begenmeyecektir, üstelik ciddi kârlılık artışları var yüzde 25 bana kalırsa devam etmez. Ama temettuyu taksile ödeseler ABD deki gibi daha iyi olur dönemlik temettü hareketinden daha stabil hareket eder kağıtlar
Sabit faiz getirisi var evet ama faiz yükselişi eldeki devlet tahvillerinin fiyatını düşürür dolayısıyla bu portföy zararı oluşturur. Tabii bu dönemlik olur, orta ve uzun vade de bunların fiyatları tekrar yükselecek ve mevcut sabit faiz ile vadesi geldiğinde paramızı alırız.
https://mobile.twitter.com/Phillip_C...33052133863424
Özet ansgr akgrt kıyası yapmış aracı kurum
Phillip Capital isimli aracı kurum, yükseliş başlamadan önce 7.5 ve 7.7 hedef verdi 7.00 stoplu, önce 7.5 geldi şimdi de 7.7 için sanırım hisseyi topluyorlar.. Dün en iyi alıcı yine bu aracı kurumdu. Bu kıyaslamanın yapılması da önerdikleri hisseyi desteklemek için diye düşünüyorumKârlar çok yakın ama 3'te 2'si fiyatına satılıyor gibisinden bir kıyas bu..
Klasik sabancı kağıdı endeks hangi yöne giderse gitsin kağıda ilgi yok.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri