Sayfa 126/132 İlkİlk ... 2676116124125126127128 ... SonSon
Arama sonucu : 1049 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: KRSTL - Kristal Kola

1. Birkaç ürün görseli sabah telegram grubunda palaşılmış.

2.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Birkaç ürün görseli sabah telegram grubunda palaşılmış.
    şok ve a101 lerde de var. zaman zaman hepsine üretim yapıyor.

ayrıca Bimlerde , Şoklarda ve A101lerde Krsital markalı ürünler ile Balsa gazozlarda satılıyor. Balsada Kristalin markası...

ayrıca geçen aydan kalan Çaykur ihaleside var. Oda üretiliyor.

Üretim saatlerine bakıyorum günün her saati üretim var. atıyor 05:02 yazıyor 00:38 yazıyor. buda 24 saat üretim yapıldığını gösteriyor...
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

3. Su şirketleri çok stratejik şirketler olacak bundan sonra

https://www.sozcu.com.tr/izmir-baraj...-2025-p197893#

4. Kıymetli paylaşımlar için teşekkürler sn. MAHARAJ.Kimse kuraklık riski ile karşı karşıya kalmak istemez. Ama var olan bir gerçekte var. İçecek sektörü özellikle de su sektörünün bu durumdan pozitif etkileneceği düşüncesindeyim.

5. İstanbul kavurucu sıcaklıkların etkisi altına girdi. Hiseddilen sıcaklık 56 dereceye kadar çıktı. Meteoroloji mühendisi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı’nda görev yapan Meteoroloji Mühendisi Adil Tek, 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde; cuma ve cumartesi günü sıcaklığın 44 dereceye çıkacağını söyledi. Tek, sıcaklık rekorunun kırılabileceğini belirtti.
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

6. İstanbul'da sıcak havaların etkisiyle günlük su tüketiminde rekor kırıldı

İstanbul'da sıcak havaların etkisiyle dün 3 milyon 710 bin metreküp su tüketilerek, tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi rekoru kırıldı.

https://www.aa.com.tr/tr/gundem/ista...irildi/3640654

Sayfa 126/132 İlkİlk ... 2676116124125126127128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •