Sayfa 126/1009 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ha Halk ben Alevi düşmanıyım, KK ağzıyla kuş tutsa ben oy vermem ama bir lazı , rumu seçerim ama kendi ülkemde başka bir inanca sahip kişiyi seçmem diyorsa benim diyecek bir şeyim yok....
    Ulkede azimsanmayacak sayida Kurt ve Alevi yurttas var.

Neler yasadiklari, cektiklerini iyi bilirler.

Bu secim eger olacaksa, bu guruplarin tercihleri belirleyici olacaktir.

Tum soylemi kurt dusmanligi olan bir MHP'nin artiklari ile bu vatandaslarin hic isi olmaz.

O yuzden eger iyi partililer, bu hirsiz cetenin yaninda yer alacaksa,( ki aday cikarsa bile o sekilde yorumlanacaktir ) o partide pek kimse kalacagini ben dusunmuyorum.

Bence, tunelin sonundaki isik nihayet gorundu.

2. Yarım saat önce uyandım. Gözlerime inanamadım. Masanın dağılması RTE ye yarar. Aday ABC olur ama meclis çoğunluğu sıkıntı. Hadi millet ittifakı tekrar birleşti bundan sonra güven sorunu olur iyi partiye karşı. Çok poktan bir durum. Benim oyum RTE karşısında aday kim olursa ilk turda ikinci turda RTE bunu kaçırmaz seçim Haziran da olur ikinci tura kalırsa temmuza kadar yönetir ülkeyi beleşten. İyi parti belki Mansur Yavaşi çekebilir hadi çekti Mansur Yavaş seçildi meclisten kararları nasıl geçirecek. Mansur Yavaş secilemezse eldeki belediye başkanlığından da olur. Benim görüşüm kimse yerinden kimildamadaz. İyi partide kendi ittifakını kurar. Benim oyum CHP ittifakında olur. Cumhurbaşkanı ikinci tura kalırsa RTE nin karşısında tuzluk olsa ona veririm.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Emeğe saygı olsun olsun da peki Reis yine alınca ne olacak.
    Başta algıyı İyi Parti yaptı. 'Kazanacak aday' ne demek sen bi ittifak kurmuşsun aday kim olursa olsun kazanması için çalışacaksın.
    Imamoglu başında mahkeme kılıcı var aday gösterdin 1 ay sonra mahkeme kararı kesinleşti. Ne olacak?

4. CHP den iyi partiye oy geçişi olur. İyi partiye de akp MHP ve CHP ye oy vermeyecekler oy verir diye düşünüyorum. Hadi diyelim iki aday kaldı RTE ve Kılıçtaroğlu iyi parti RTE mi diyecek. Milletin kafasını karıştırmaktab başka bir şey değil. RTE nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil iyi Parti'nin yaptığı. Halk birilerine cezayı keser bu iki üç parti olabilir. Akp MHP iyi parti için bunlardan birine yada üçüne hesap kesilirse şaşırmam.

5. iyi partinin böyle yapması yapması iyi oldu en azında kim ne kadar samimi belli olur zaten iyi parti mhp den türeyen bir parti anne sütü emen bir çocuk gibiydiler ikide bir çatlak konuşmalar yapıyorlardı aslında sorun bir kişinin seçilme sorunu değil sakat olan sistemdir siz bir ülkeyi bir kişinin ağzına aklına mahkum ederseniz o ülke felç olur bir ayda 14 milyardolar cari açık veriyor bu ne demek o ülke bağıra bağıra iflas ediyor kimse bunları söylemiyor dilsiz kör pısırık muhalefet partileri ve liderleri bunları sokağa anlatmıyor sokaktaki adam bilmez felaketin boyutunu bakkal gezileriyle muhalefet yapılma K K.oğlu çok taviz veren bir kişi bence kesinlikle geri adım atmamalı ozaman onlarda kendi adayını açıklasın belediye başkanlarına aday olun demek büyük bir ayıptır zaten lider kimlikleri yok bilboardlara ömerin yolundayız diye afiş asıyorlar hani siz Türktünüz kendinizi türkçü milliyetçi diye sokağa pazarlıyordunuz neden ATATÜR ün yolunda izinde değilde arapların izinden yürüyorsunuz okullarda çocuklarımıza TÜRK lerin dini gök TANRI dini mutlaka okutulup öğretilmeli bir sözümde kadınlarımıza kızlarımıza saldıran küfreden mollalar biz neden bu mollaların maaşını ödüyoruz kim camiye gidiyorsa bu molların maaşını ödemeli Türkiye bunu konuşmalı K Koğlu bir ahlaksızlığı hırsızlığı görülmüş bir insan değil CHP musatafa kemalin kurduğu bir partidir dün türemiş bir parti değildir kişilere değil patiye oy veriyoruz gençlerimiz bu partiye sahip çıkacak siyasal islamcılar artık ömrünü tamamlamıştır zaten seçmenide büyük çoğunlukla eğitimsiz analiz yapamayan yaşlı seçmen ve onların türevleri ilerde bunlara asla yer yok

6. Son dk.
    11 Büyüksehir Belediye Başkanı yarın Kılıçdaroğlu 'na destek açıklaması yapacak.

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Başta algıyı İyi Parti yaptı. 'Kazanacak aday' ne demek sen bi ittifak kurmuşsun aday kim olursa olsun kazanması için çalışacaksın.
    Imamoglu başında mahkeme kılıcı var aday gösterdin 1 ay sonra mahkeme kararı kesinleşti. Ne olacak?
    Buna Meral in aklı yetmez. Eski MHP milletvekilleri demiştir ona. İyi parti ne Mansur Yavaşi ne İmamoğlunu yanına çekemez. Başka bir aday gösterdi velev ki kazandı meclisten nasıl kanun çıkaracaksın hiç mi düşünmedin be kadın.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    CHP den iyi partiye oy geçişi olur. İyi partiye de akp MHP ve CHP ye oy vermeyecekler oy verir diye düşünüyorum. Hadi diyelim iki aday kaldı RTE ve Kılıçtaroğlu iyi parti RTE mi diyecek. Milletin kafasını karıştırmaktab başka bir şey değil. RTE nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil iyi Parti'nin yaptığı. Halk birilerine cezayı keser bu iki üç parti olabilir. Akp MHP iyi parti için bunlardan birine yada üçüne hesap kesilirse şaşırmam.
    Batı illerinde Chp den İyi Partiye geçişler vardı. Bunların büyük bölümü Chp'ye geri döner.

Sayfa 126/1009 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •