Sayfa 126/343 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Çakaldan doğan çakal olurmuş, bunlar çakallar sürüsü, oynayın bakalım eğlenin durun, nah alırsınız malları

2.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    İlk çeyrekte 4.50 euro birim satış fiyatı ile %22.47 brüt karlılık yakaladı.
    İkinci çeyrekte 4.26 euro birim satış fiyatı ile %21.10 brüt karlılık vardı. İkinci çeyrek brüt karlılık daha düşük gözükmesine rağmen ilk çeyrekteki birim satış fiyatı ikinci çeyrekte de devam etse idi % 25'in üzerinde brüt karlılık olacaktı.

Hem euro/tl de artış olması hem de hammaddenin euro bazında düşmesi nedeni ile brüt karlılığın üçüncü çeyrekte ilk iki çeyreğe göre bir miktar daha yükselmesi lazım. 4.50 ye yaklaşan birim fiyatlarda brüt karlılığın %25'in üzerine çıkması gerekir.
    Üçüncü çeyrekte 4.37 euro birim fiyat ile %22.53 brüt karlılık yakaladı. Önceki çeyrekler ile uyumlu bir bilanço geldi ancak bu birim fiyatlar ve hammadde fiyatları ile brüt karlılığın %25'lere çıkması lazım.

Satış tarafındaki zayıflık devam ediyor. Tonaj bazında geçen seneye göre %15 civarında bir daralma ile kapatacak seneyi. Genel yönetim gideri zaten yıllardır yüksek. Bu sene ufak bir iyileşme oldu o tarafta. Ancak bu sene de satış düşmesine rağmen pazarlama giderleri çok fazla yükseldi. Bu da muhtemelen bu sene her fuara katılmasından kaynaklanmış olabilir.

Herşeye rağmen bilançolar böyle devam ettiği sürece sıkıntı yok. Zaten şu anda bilançodan ziyade yürütülen psikolojik savaş kısmı daha önemli.

Yerım ben onların savaşlarını 2023 yılına kadar benden tek lot alamazlar....kendıleri bilir....ky nın cebine göz dikerken kaçırdıkları fırsattan haberlerı yok....kac yıldır beliyorlar maliyetlerı bizden fazla...Bnm için hisse fiyatı 1 yıl önceki fiyatın sadece 2.5 TL fazlası o kadar...Alıma devam

4. Bu hisseler ilk halka arz edildiğinde ortakların ruchan hakları kısıtlanarak sirket sermayesi artırıldı ve artan sermaye karşılığında çıkarılan hisseler halka arz edildi ve sirket kasasına para girişi oldu, para bakın şirketin parası, sonra CB ne yaptı kendi cebinden milyonlarca TL. vererek 2011-2017 araliginda hisseleri topladı ve toplamaya devam ediyor hala, canlı parasıni hisseye gömdü yani, ayrıca CB dışında hissesi olan yandaş güruh ta para vererek hisse aldı ve canlıyı hisseye gömdü değilmi? Bunlar Ak-ziraat-Philip kapital-şeker vs.Şimdi CB ve hisseye para gômen diger güruh 5-6 yıldır hisseye gömdüğü paradan doğru düzgün kar edemiyor, kagit ustunde kar gozukuyor ancak satmaya kalksalar zaten alici yok taban taban gider ve zarar ederler ve su anda bu fiyatlardan kimseye ellerindeki Malı satamazlar değilmi? O halde milyonlarca lota milyonlarca TL.baglayan zihniyetin bir amaci olmalı, "günü gelene kadar" iste o günü bekliyoruz bizde eyy CB efendi, bu kari adama tek basına yedirmezler bunu unutma, bizde bariz burada ve biz bekliyoruz, bizde var bir hisse sizde var bin hisse, varın siz düşünün, biz bekler bekler dururuz, bizim zararımiz bir ise sizinki bin, ama siz bu kadar hisse stoğu ile daha ne kadar bekleyebilirsiniz??sonsuza kadar bu durumun böyle gitmeyeceğini siz çok iyi biliyorsunuz, ticaretin mantıgina ve hayatın olağan akışına aykırı bir durum zaten değilmi? fiyatı istedigimiz rakamlara getirin alın hisseleriniz sizin olsun, bundan ötesi yok!

5. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

6. Kar super gelmesine ve devam etmesine ragmen neden bir tepki vermedi sasirdim kaldim.bu kagitta saglam teknigin calistigi bir yukselis olmasi icin ne olmali.Pottfoyumdeki diger kagitlarla karsilastirdigim da mantiga aykiri hareket edıyor.Bu yüzden koc sırketlerınden başka kağıt almamak lazım.Bu bana ufak bir ders olsun.

7. CB efendi 17.500 lot daha almış

8.  Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Kar super gelmesine ve devam etmesine ragmen neden bir tepki vermedi sasirdim kaldim.bu kagitta saglam teknigin calistigi bir yukselis olmasi icin ne olmali.Pottfoyumdeki diger kagitlarla karsilastirdigim da mantiga aykiri hareket edıyor.Bu yüzden koc sırketlerınden başka kağıt almamak lazım.Bu bana ufak bir ders olsun.
    Sayın Simoviç bu hisse de kar olsa yükselmez, kar dusuk gelse en onde düşer böyle bir karin agrisidir bu, bu tur hisseler beklemeyi bilene sabredene iyi para kazandırır, gerçi biz senelerdir bekliyoruz bir numara yok hala ancak benim beklentim yüksek olduğundan tutuyorum,

Sayfa 126/343 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •