Sayfa 1265/1527 İlkİlk ... 26576511651215125512631264126512661267127513151365 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 10,113 - 10,120 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Ferhat_30 Yazıyı Oku
    Sayın night birdss sorum size olacak. Hani siz diyordunuz ya ben çöpçüyüm diye [emoji28].Şu Karsan uyuzu sizin çöğlüğe uymuyor mu?. Yerli oto şirketleri malum son sürat giderken bu uyuz niye geride kaldı. Ne dersiniz buhaftada Karsan merkebinin haftası olabilir mi
    Vestel ve asuzu daha yerli oto yu fiyatlamıyor onlarınki ayrı konu vestel google ile android tv anlaşmasından ve süper gelen bilançodan dolayı Asuzu da savunma sanayi işine girmesi ve 5 yıl önce kartaldaki satılan arsanın sermaye artışına kullanılacağından dolayı yükseldiler
    Yani vestel ve asuzu daha yerli oto yu fiyatlamadı
    Yerli oto haberi düşerse bu aralar tahmin bile edemiyorum bu iki hisseyi

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Sayin Sonli yoeumunuz ocon cok teşekkürler. 3 4 yil evvel Gubreden epey kazancim oldu. Hatta bir ara sadece gubre alip satardim. Yalniz teror olaylari nedeniyle bazi gubre cesitlerinin satisina kisitlama getirilmesi muhabnetleri olduğundan beri uzak durdum ve sonra Gubref bir türlü kendine gelemedi. İyi de yaptigimi düşünüyorum. Allah korudu sanirim. Temelde cok guvendigim bir hisse oaktan cikti gubre nasıl yonetildigiyle ilgili de ir fikrim yok şu an. Siz sanirim sadece teknik olarak tavsiye ettiniz?

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Siz bıraktıktan sonra gübre hayata küsmüş Gerçekten Allah korumuş, neredeyse üçte bir fiyatına gelmiş..
    Temelinde sıkıntı olduğunu belirttim zaten hocam, yanlış hatırlamıyorsam yünsa da grafiği buna benzer bir durumdayken gündeme gelmişti ilk.. O sebeple yazdım..
    Ben tekniğinden ziyade söğüt madeni(sahibi olarak kozal la da anlaşsa ruhsatı da alsa olumlu etkileneceğini düşündüğüm ve yılbaşından sonra çok olmasa da yabancı takasında artış başladığı) için biraz almıştım, şimdi biraz daha ilave yaptım..
    Mahkeme ve Socar gelişmeleri sonrası kafayı kaldırmaya çalışsa da baskı yedi..

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Bir senaryom da şu şekilde; ipeke kozaayı yukarıda bir yerde 8-9 iş gününde yakalar ve mahkeme yine sonuçlanmadı diye kucağa verir ve dönüşe geçerler topluca. İpeke ten kar yapar yabancılar. Bu da mümkündür.

Haa iki kere ipeke kozaayı yakalar diye konuşlandık tuttuk sonra falan ama bu seferki hareketleri şirin geldi ipeğin. Hala kararsızım hangisine dalayım konusunda.

Sent from my iPhone
    kozaa hissesinin,%44.95 borsaya kote,
    şu an borsada işlem gören kozal şirketinin borsaya göre %100 nün değeri 384m euro

kozaa nın%52,25 i ipeke ait oda ipeğe ait 200m euroluk hisse senedi var,

ipek enin kayda alınacak başka bir şeyi yok....yani ipek e nin maksimum değeri 200m euro

ipek in %37.72 si borsaya kote cuma günü itibari ile borsada işlem gören fiyata göre %37.72 sinin fiyatı 81.8m euro

%100 ünün değeri cuma günü itibari ile 216m euro.....

işin özüne gelirsek,olması gereken fiyatın 16m euro üstünden işlem görüyor.

4.  Alıntı Originally Posted by brokerr Yazıyı Oku
    Vestel ve asuzu daha yerli oto yu fiyatlamıyor onlarınki ayrı konu vestel google ile android tv anlaşmasından ve süper gelen bilançodan dolayı Asuzu da savunma sanayi işine girmesi ve 5 yıl önce kartaldaki satılan arsanın sermaye artışına kullanılacağından dolayı yükseldiler
    Yani vestel ve asuzu daha yerli oto yu fiyatlamadı
    Yerli oto haberi düşerse bu aralar tahmin bile edemiyorum bu iki hisseyi

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam vestel ve asuzu için sizce bu hafta yükseliş devam eder mi peki ? Düşünceniz nedir ?

5.  Alıntı Originally Posted by Ferhat_30 Yazıyı Oku
    Sayın night birdss sorum size olacak. Hani siz diyordunuz ya ben çöpçüyüm diye 😅.Şu Karsan uyuzu sizin çöğlüğe uymuyor mu?. Yerli oto şirketleri malum son sürat giderken bu uyuz niye geride kaldı. Ne dersiniz buhaftada Karsan merkebinin haftası olabilir mi
    karsn şimdilik iyi gidiyor 1,57 üzeri takıldığı sürece hedef 1,78 ... geriye gelirse 1,57 takip edilebilir..eğer kağıt elimizde ise stratejim bu olurdu...ama kağıt elimde yoksa almayı düşünüyorsam 1,43-147 aralığından önce elimi sürmem..ama kağıt anlık olarak bakacak olursak gidiyor....syglar....

ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya yatay bir başlangıç yapması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmin +199, ortalama tahmin ise +185 puan oldu.
    Foreks'in 43 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +633 puan olurken, en düşük beklenti -759 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 43 analistin 37'si pozitif, 6'sı negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +199
    Ortalama : +185
    Maksimum : +633
    Minimum : -759
    Katılımcı: 43[(+)37(-)6]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(04/03/2019 - 09:24:32)

Ata Yatırım ( http://www.ataonline.com.tr/ ) Araştırma Müdürü
    Murat Barışık Tarafından Hazırlanan Günlük Bülten:
    "BIST: Endeksin yeni haftaya yatay açılış ile başlayacağını düşünüyoruz. Açılışın ardından 104,000 destek noktasına doğru alımlar yaşanabilir. 104,000 direnç noktasını kırması durumunda alımlar
    105,000 ana direnç noktasına kadar devam edecektir. Endekste yükselişlerin hızlanması ve devam etmesi için kritik ana direnç noktamız 105,000 seviyesidir. Olası geri çekilmelerin devam etmesi durumunda 102,500 destek noktasını takip edeceğiz. 102,500 destek noktasının kırılması durumunda geri çekilmelerde 101,000 destek noktasını takip edeceğiz.
    Direnç: 104,000 – 105,000 – 106,500
    Destek: 102,500 – 101,000 – 100,000
    Küresel Piyasalar: Güçlü ABD verileri sonrası Cuma gününü yükseliş ile tamamlarken hisse senetleri bu sabah Asya’da ABD ile Çin'in ABD vergilerini sona erdirecek bir ticaret anlaşmasına yakın olduğuna ilişkin çıkan haberlerin ardından ABD vadelileriyle birlikte yükselirken, yuan değer kazanmaktadır. Dolar dalgalı seyrederken, artan risk iştahı ile birlikte ABD tahvil faizleri yükseldi. ¬/$ paritesi 1.1365 seviyesinden yeni haftaya yatay başlarken, artan risk iştahı 1.1400 seviyesini tekrardan gündeme getirebilir. ABD 10 yıllıkları 2.7600 seviyesine zıplarken altında sert satışlara sebep olmaktadır. Ons altın 1295$’a gerilemiş durumdadır. Brent petrol hafif gerileyerek 65$’dan işlem görmektedir. Bugün yurtdışında önemli veri bulunmuyor.
    Faiz: TL Cuma gününü oldukça volatile geçirdikten sonra $/TL’de kapanış 5.3750 seviyesinden gerçekleşti. Günün ilk yarısında GOP kurları ile birlikte hareket edip değer kaybeden TL, öğleden sonra gelen S400 haberi ile bir anda 5.4000 seviyesi üzerini test etse de, gelen yalanlama sonrası ABD kapanışında değer kazandı. Yeni haftaya ise Cuma kapanış seviyelerinden başlayan $/TL enflasyon verisini beklemektedir. Normal koşullarda 5.3500 – 5.4000 bandı geçerli olsa da, oynaklığın artması halinde 5.3500 altında veya 5.400 üzerinde hareketler hızlanabilir. Uzun vadeli tahvil faizleri Cuma günü sert yükselirken kurdaki bozulmadan olumsuz etkilendi. Kısa vadeli tahvillerde ise yükseliş daha sınırlı kaldı. Bugünün önemli gelişmesi şüphesiz enflasyon verisi olacaktır. Kurda oynaklığın sürmesi uzun vadeli tahviller üzerinde satış baskısı yaratmaya devam edebilir. "
    bir halt olacağı yok.

8. Teşekkürler Sn night birds

Sayfa 1265/1527 İlkİlk ... 26576511651215125512631264126512661267127513151365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •