Kozaa ve ipekte oluşan boşluklar
1. Gelen güzel bilançolardan sonra oluşması..
2. Kozanın saatlikte formasyon patlaması , İpek te ise yine saaalikte düşen trendi ve aynı zamanda kısada yatay direnci geçmesi
3.En önemliside , Hacimde 20 Günlük ortalamanın %50 üzerinde kapamaları ile Gap'ların onay almasıdır ...
Bu olaşan boşluğun (gap)'ın sizin dolduralacağını beklediğiniz, sıradan boşluk (comman gap) ten çok , Saydığım KAÇIŞ BOŞLUĞU (BREAKAWAY GAP)' ın emarelerini taşımakta.. Bunu anlamanın tek yolu zaman... (Belkide sizin beklediğiniz gibi çok kısa zamanda doldurur)
Kozaa grafiği içinde sıradan gap onlarca , lakin bir tananede kaçış boşluğu Gap'ı mevcut yakın zamanlı doldurulamayan, Önemli olan bu kaçış Gap'ını yakalamak....
Birde önümüzdeki mahkeme gerçeği var...
Sayin Akadian İsra Zipkinci kafamizdaki galpa ilgili sikinti konusunda yorumlariniza teşekkürler.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Sonli yoeumunuz ocon cok teşekkürler. 3 4 yil evvel Gubreden epey kazancim oldu. Hatta bir ara sadece gubre alip satardim. Yalniz teror olaylari nedeniyle bazi gubre cesitlerinin satisina kisitlama getirilmesi muhabnetleri olduğundan beri uzak durdum ve sonra Gubref bir türlü kendine gelemedi. İyi de yaptigimi düşünüyorum. Allah korudu sanirim. Temelde cok guvendigim bir hisse oaktan cikti gubre nasıl yonetildigiyle ilgili de ir fikrim yok şu an. Siz sanirim sadece teknik olarak tavsiye ettiniz?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad güzel yazmış. birde bu citi alimi felan başlayacak gibi bekleniyor ama bence citi değilde başka yabancı alış tarafında aktifleşecek belki doçe belki şu meşhur bahse konu çinli yatırmcılar (bence almanlar çünkü almanlar 90ların sonu 2000 lerin başı bu şirketle çok ilgilendiler geçmişini bilenler bilir)tabi benim görüşüm beni bağlar. bana göre kimse yatırım yapmasın
Ortak hoş geldin. Kozaa topiği artık bitti buraya devambekleriz yorumlarını her şirketi yorumlamaktan çekinme lütfen.
Gap için söylediklerinde haklısın hocam. Ben dediğim gibi 6.10 üzeri kalırsa ilk seans dalarım. Gapı ezdi diyorsan hacimle ki mahkeme beklentisi ve bilanco ile o da mümkün oldu gibi cuma , o zaman zaten tepkiye gider.
8-9 iş günü var mahkemeye isterlerse gapı da kapatır istedikleri yere çekerler. En az 15-20 m de toplayabilir citi ama bakalım. Citi toplasa da yaf veya yapıkrediden virman ile toplar bence. Direkt toplamaz.
Sent from my iPhone
Bir senaryom da şu şekilde; ipeke kozaayı yukarıda bir yerde 8-9 iş gününde yakalar ve mahkeme yine sonuçlanmadı diye kucağa verir ve dönüşe geçerler topluca. İpeke ten kar yapar yabancılar. Bu da mümkündür.
Haa iki kere ipeke kozaayı yakalar diye konuşlandık tuttuk sonra falan ama bu seferki hareketleri şirin geldi ipeğin. Hala kararsızım hangisine dalayım konusunda.
Sent from my iPhone
Yer İmleri