Kozaa ve ipekte oluþan boþluklar
1. Gelen güzel bilançolardan sonra oluþmasý..
2. Kozanýn saatlikte formasyon patlamasý , Ýpek te ise yine saaalikte düþen trendi ve ayný zamanda kýsada yatay direnci geçmesi
3.En önemliside , Hacimde 20 Günlük ortalamanýn %50 üzerinde kapamalarý ile Gap'larýn onay almasýdýr ...
Bu olaþan boþluðun (gap)'ýn sizin dolduralacaðýný beklediðiniz, sýradan boþluk (comman gap) ten çok , Saydýðým KAÇIÞ BOÞLUÐU (BREAKAWAY GAP)' ýn emarelerini taþýmakta.. Bunu anlamanýn tek yolu zaman... (Belkide sizin beklediðiniz gibi çok kýsa zamanda doldurur)
Kozaa grafiði içinde sýradan gap onlarca , lakin bir tananede kaçýþ boþluðu Gap'ý mevcut yakýn zamanlý doldurulamayan, Önemli olan bu kaçýþ Gap'ýný yakalamak....
Birde önümüzdeki mahkeme gerçeði var...
Sayin Akadian Ýsra Zipkinci kafamizdaki galpa ilgili sikinti konusunda yorumlariniza teþekkürler.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Sonli yoeumunuz ocon cok teþekkürler. 3 4 yil evvel Gubreden epey kazancim oldu. Hatta bir ara sadece gubre alip satardim. Yalniz teror olaylari nedeniyle bazi gubre cesitlerinin satisina kisitlama getirilmesi muhabnetleri olduðundan beri uzak durdum ve sonra Gubref bir türlü kendine gelemedi. Ýyi de yaptigimi düþünüyorum. Allah korudu sanirim. Temelde cok guvendigim bir hisse oaktan cikti gubre nasýl yonetildigiyle ilgili de ir fikrim yok þu an. Siz sanirim sadece teknik olarak tavsiye ettiniz?
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad güzel yazmýþ. birde bu citi alimi felan baþlayacak gibi bekleniyor ama bence citi deðilde baþka yabancý alýþ tarafýnda aktifleþecek belki doçe belki þu meþhur bahse konu çinli yatýrmcýlar (bence almanlar çünkü almanlar 90larýn sonu 2000 lerin baþý bu þirketle çok ilgilendiler geçmiþini bilenler bilir)tabi benim görüþüm beni baðlar. bana göre kimse yatýrým yapmasýn
Ortak hoþ geldin. Kozaa topiði artýk bitti buraya devambekleriz yorumlarýný her þirketi yorumlamaktan çekinme lütfen.
Gap için söylediklerinde haklýsýn hocam. Ben dediðim gibi 6.10 üzeri kalýrsa ilk seans dalarým. Gapý ezdi diyorsan hacimle ki mahkeme beklentisi ve bilanco ile o da mümkün oldu gibi cuma , o zaman zaten tepkiye gider.
8-9 iþ günü var mahkemeye isterlerse gapý da kapatýr istedikleri yere çekerler. En az 15-20 m de toplayabilir citi ama bakalým. Citi toplasa da yaf veya yapýkrediden virman ile toplar bence. Direkt toplamaz.
Sent from my iPhone
Bir senaryom da þu þekilde; ipeke kozaayý yukarýda bir yerde 8-9 iþ gününde yakalar ve mahkeme yine sonuçlanmadý diye kucaða verir ve dönüþe geçerler topluca. Ýpeke ten kar yapar yabancýlar. Bu da mümkündür.
Haa iki kere ipeke kozaayý yakalar diye konuþlandýk tuttuk sonra falan ama bu seferki hareketleri þirin geldi ipeðin. Hala kararsýzým hangisine dalayým konusunda.
Sent from my iPhone
Yer Ýmleri