Bu şirketi yöneten kişide neden bu kadar az pay var? Sebep nedir? Anlamsız bir durum değil mi?
anlamsız bir durum yok normal hissede olup biteni patrondan başka kimse bilemez. geriye dönük bakılırsa hisse toplam 0/0.400 kadar bedelli yapmış hiss başı 4.tl yakın para toplamış yazımda patrondan başka kimse bilemez demiştim geçen yıllarda a.1 de 40 patronda 20 hissenin toplamı 0/0.60 ediyorşu an bedelli yapılaçak hisse başı 3 tl verecegi yerde 3.tl alaçak +olarakta sattıgı hisseler + olarak gelir bırakaçak bu bedelliyide sayarsak hisse başı 7.tl para almış hisseyi elinde tutmuş olsaydı cebinde para çıkaçaktı......
fiyatsal olarak aşağı doğru salınım devam ettiğine gore bu hafta da sermaye artirimina iliskin bir haber beklemiyoruz, bunu anlamis bulunuyoruz.
zaten benim tahminim %90 ihtimalle 18 şubat persembe bulteninde spk onayinin gelmesi. ve 21 subat en gec olmak kaydi ile a1 capital bilancosu da gelecek. guzel bir bilancoya odaklanmis bulunuyoruz.
min. 80 milyon
max. 110 milyon
arasi kuvvetli kar beklenti tahminim var, hakkimizda hayirlisi.
Bu arada gedik yatirim ve global menkulun mali tablolari gelince a1 capital'in piyasa degerine iliskin yeni bir analiz yapmamiz lazim, cunku sektor fk oranlari dustu , maasallah araci kurumlar bankalari gecti para basiyorlar.
ayrica oyak.yatirimin halka arzi olacak bunu unutmayalim, sektorel bir hareketlilik getirebilir bize
yatırım tavsiyesi değildir
Bilanço beklentisi güzel diye aldık saldıkça salıyor...nerden tepki verecek....
valla acikcasi benim vaktim bol, bekleme konusunda en ufak problemim yok
portfoyde nakitte bol, 10 lira altina gelirse ciddi aliciyim
2020 verileri iyi evet ama 2021gorunen cok daha iyi olacak mali acidan ! istedigi kadar baskilasinlar ben bu potansiyeli birakmam sahsen
yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri