Sayfa 126/563 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu arada bedelli haberi gelmeyince bunu bahane edip yarin küçük bir sallama hareketi yaparlar (bkz. gecen cumaya)

cok dikkate almaya gerek yok ! takvim sıkışıyor artik

yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu arada bedelli haberi gelmeyince bunu bahane edip yarin küçük bir sallama hareketi yaparlar (bkz. gecen cumaya)

cok dikkate almaya gerek yok ! takvim sıkışıyor artik

Cuma günü onay gelmemesine rağmen düşmemesi haftaya güzel bı işaret gibi algiladim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by bensattımgitti Yazıyı Oku
    Cuma günü onay gelmemesine rağmen düşmemesi haftaya güzel bı işaret gibi algiladim
    artik takvim çok sıkışmış olmasi nedeniyle riske girmek istemediler sanirim.

güzel günler yakındır diye düşünüyorum bende açıkçası !

sadece A1 Capital'in mali tablolari geldiginde ne kadar bedava piyasa degerinden islem gordugumuzu herkes anlayacak insallah

4. Sayın Hayenk bu aşı işinde rta pay alabilecekmi.Sahsi gorusumuzu soruyorum.Şirkete yeni bir hikaye gerekli..Ülkemizde 4 firma olduğu söyleniyor BSL-4 guvenlik srtifikasina sahip olan biride RTA a ama ser veroyorlar sir vermiyorlar.
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    artik takvim çok sıkışmış olmasi nedeniyle riske girmek istemediler sanirim.

güzel günler yakındır diye düşünüyorum bende açıkçası !

sadece A1 Capital'in mali tablolari geldiginde ne kadar bedava piyasa degerinden islem gordugumuzu herkes anlayacak insallah

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. cesursovalye

bu sirketin su piyasa degeri icin (yani 300 milyon icin) hicbir hikayeye gerek yok, sadece A1 Capital'i halka arz ediyorum dese bugun hisse basi 35-40 lira olur.

Aşı işi ise rtalb kisminin karliligini artirabilir belki ama bizimde orda ciddi bir payimiz yok bizim karliligimiza etkisi cok az olacagindan onemsemiyorum.

biz guler yatirim holding yatirimcisi icin onemli olan a1 capitaldir.
     Alıntı Originally Posted by cesursovalye Yazıyı Oku
    Sayın Hayek bu aşı işinde rta pay alabilecekmi.Sahsi gorusumuzu soruyorum.Şirkete yeni bir hikaye gerekli..Ülkemizde 4 firma olduğu söyleniyor BSL-4 guvenlik srtifikasina sahip olan biride RTA a ama ser veroyorlar sir vermiyorlar.

Son düzenleme : hayek; 06-02-2021 saat: 17:35.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. cesursovalye

bu sirketin su piyasa degeri icin (yani 300 milyon icin) hicbir hikayeye gerek yok, sadece A1 Capital'i halka arz ediyorum dese bugun hisse basi 35-40 lira olur.

Aşı işi ise rtalb kisminin karliligini artirabilir belki ama bizimde orda ciddi bir payimiz yok bizim karliligimiza etkisi cok az olacagindan onemsemiyorum.

biz guler yatirim holding yatirimcisi icin onemli olan a1 capitaldir.

Yanılmiyorsam A1 kapitalin halka arzı planda vardı yanilmiyorsam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    halka arz konusunda bir fikrim yok acikcasi

8. Teşekkürler..Suan için gayet makül yerlerde..güler karlılığını devam ettirirse güzel yerlere gelecektir..Sağlıcakla kalin gülerle kalın.[emoji106]
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    halka arz konusunda bir fikrim yok acikcasi

Sayfa 126/563 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •