Akguv ile daha Önceden de söylediğim gibi vedalaştım. Tekrar alırsam söylerim. Herkese Allah gönlüne göre versin. Bol kazançlar dostlar. Elimde hisse olmadığı için artık buraya yazı yazmayacağım. Kalın sağlıcakla.
Akguv ile daha Önceden de söylediğim gibi vedalaştım. Tekrar alırsam söylerim. Herkese Allah gönlüne göre versin. Bol kazançlar dostlar. Elimde hisse olmadığı için artık buraya yazı yazmayacağım. Kalın sağlıcakla.
3,65 i soran arkadaşa hitaben söylüyorum; Herkesin iyi kötü bir teknik analizi vardır. Buda bizim analizimiz. Çok şükür bugüne kadar yanıltmadı. Malumdur ki geçen yıl Temmuz ayında yaşananlar nedeniyle Bist şirketlerinde iptal edilen, yarım kalan yada ötelenen pek çok proje olmuştur. Şimdi kalınan yerden devam edilen yada yeni projelerin hayata geçirilmeye başlandığı bir süreç başladı. Yabancı 1 yıldır ki uzak duruyordu Bist ten, şimdilerde akın ediyorlar. Nerde ucuz hisse var yapışıyorlar. İyi takip edin ve dikkatli olun.
Saolun hocam [emoji120][emoji120]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı arkadaşlar gerekli gereksiz kademe atıp duruyorlardı...
Çok lazım olduğunda kademe bilgisini çalıştığınız kurumun yatırım danışmanınızı arayıp kademeleri söyleyebilirmisiniz diye sorarsanız size kademeli söylerler. Gerekli gereksiz kademe paylaşıyoruz ya biz. Ne zaman gerekli ne zaman gereksiz nerden biliyorsunuz. Belki bana özelden mesaj yazdılar kademe paylaşırmısınız diye. Neyse sayın b=d . İnsanların yardım etme hissini kırmanız için küfür etmeniz gerekmiyor zaten. Yakıştıramdığım şey paylaşımlarıma yada bişeyler paylaşanların paylaştıkları siz istedinizde gerekli size lazım olmadığında gereksiz kategorisinde olması. Mevzu küfür değil yani
Burada yazılan nokta dahi benim için değerli. Sizde benim için değerlisiniz diğer arkadaşlarda. Saygılarımla
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
haftalık hisse yarışmamıza alalım tahminlerinizi
bir halt olacağı yok.
Sn Sortac, keşke yazdığım yazının bütününe baksaydınız. Bu konu bu kadar uzamazdı. Acaba neden başka bir yer yada şahıs değilde kademe bilgisini buradan temin etmek aklıma geldi sizce? Cuma günü konum itibariyle ters bir durumum vardı. Bu hususta paylaşım yaptığım bir tek kişi var ve ona ulaşamadım. Aklıma ilk gelen yer burası oldu. Bana bugüne dek bir kez gerekli oldu onun dışında olmadı. Bir daha da asla talep etmem. Tekrar söylüyorum hiç kimseyi hedef almadım ve yıllardır paylaşım yaptığımız bu sayfaya ince bir sitem attım. Hepsi bundan ibaret. Siz diyorsanız ki ben üzerime alındım, içiniz rahat olsun ki aklıma bile gelmediniz. Daha önce kademe paylaşımı çok oluyordu ve ben kimlerin paylaştığını inanın hatırlamıyorum. Eminim musait olsaydınız paylaşırdınız. Bu konuda başka birşey yazmayacağım. Bende burada yazan ve yazılanları önemsiyorum. Sitemim de bundandır. Önemsemesem neden sitem edeyim ki?
Saygılarımla
Yer İmleri