Sayfa 127/279 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 2232 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

1. Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
    Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani .

2. sayın butcher paylaştığınız takas aracı kurumların sattığı
    banka kökenli kurumların aldığı gözüküyor
    1 milyon ky varsa bunun yüzde 90 ı banka aracılığı ile borsada
    pek güzel bir takas değil benim açımdan

Alıntı Originally Posted by butcher Yazıyı Oku
    Burda bi problem var gibi? Şeker 365bin aldı 2 gün önce. Virmanladıysa bilemem...
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

4. Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
    Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani .

5.  Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    sayın butcher paylaştığınız takas aracı kurumların sattığı
    banka kökenli kurumların aldığı gözüküyor
    1 milyon ky varsa bunun yüzde 90 ı banka aracılığı ile borsada
    pek güzel bir takas değil benim açımdan
    Sayın ukc, hiçbir halka arza katılmadım. 1998 ilk batışım. Rica üzerine girdim, önce öfke patlaması sonra hırs derken; ya ekran kapatacam ya da zararı çıkartacam. Takasda güçlü eli bulmaya çalışır, yönünde hareket ederim. Yıl beklediğim hisselerde oldu, 3 güne sattıklarımda. Burada en büyük handikap; yabancı olmaması. Patronun odakları az biraz ortaya çıktı, kontra da kendisi mi işi düzeltecek yoksa onu mu düzeltecekler onun cevabını erken bulmaya çalışıyoruz.
    Asla akıldan çıkmamalı, takas takibi zordur; bir virmanla değişir herşey...
    Bol kazançlar...
    Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by Limoncu Yazıyı Oku
    Burda bi problem var gibi? Şeker 365bin aldı 2 gün önce. Virmanladıysa bilemem...
    Şekerin alımları, pzt takasda çıkacak. Virmanlamadıysa
    Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.

7. Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.

8. Şekerin alımları denizin satışlarını karşılaştırın takasta karşılıklı olduğunu görürsünüz pasta ve takas paylaştım.ytd

Sayfa 127/279 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •