Sayfa 127/992 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Umarim cok dusmez oranlar

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Pek anlamam ama ekonomimiz okuduğum ve gördüğüm kadarıyla bıçak sırtı gidiyo pek elleyeceklerini sanmıyorum belki gizliden düşürürler 1-2 puan geçen aylarda yaptıkları gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Valorunu ertesi gune kaydirmislardir

Bazi mt ler yapiyor o oyunu. Bankaya 1 gun faiz geliri kazandiriyor
    Yani oyuna mı geldik

3.  Alıntı Originally Posted by NacromantiA Yazıyı Oku
    Ya 27 sinde açıldı hesap 32 gün sayınca 29 Temmuz olmuyo mu hesapta 30 Temmuz bitiş gösteriyo ben mi yanlışım acaba

1 gün valörlü yapmışlar.
    İtiraz edip düzeltirenler oldu, ne hakla 1 gün sonra başlatıyorlar belli değil.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1 gün valörlü yapmışlar.
    Ya bende sayıyorum alla alla diyorum benim hesap mı yanlış diye Yok adama bakya ayaküstü öpmeye çalışmış neyse yarın banka yolu göründü

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1 gün valörlü yapmışlar.
    Benim bir tanidiga evraklar 5 e kadar yetismedi diye yapmislardi hemde cuma aksam ,ben bu oyunu yapacaklarini tahmib ettim icin tlfla sordum cidden oyle yapmislar. Kizdim vs haftasonu icin o.n yaptilar. Sonrada zaten siz soylemeseydinizde biz parayi bosta birakmazdik felanla gecistirmeye calistilar. Mevduat yapacaginiz zaman valoru mutlaka konusun

6.  Alıntı Originally Posted by NacromantiA Yazıyı Oku
    Ya bende sayıyorum alla alla diyorum benim hesap mı yanlış diye Yok adama bakya ayaküstü öpmeye çalışmış neyse yarın banka yolu göründü

Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Benim bir tanidiga evraklar 5 e kadar yetismedi diye yapmislardi hemde cuma aksam ,ben bu oyunu yapacaklarini tahmib ettim icin tlfla sordum cidden oyle yapmislar. Kizdim vs haftasonu icin o.n yaptilar. Sonrada zaten siz soylemeseydinizde biz parayi bosta birakmazdik felanla gecistirmeye calistilar. Mevduat yapacaginiz zaman valoru mutlaka konusun
    Hakkınızı arayınca kavga gürültüde olsa düzeltiyorlar itiraz olursa.

7.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Ya ben hep ykb ile çalışırım ticari mt benim eski arkadaşım ailecek te tanışıyoruz saat 6 lara kadar aynı gün valörlü yapmıştır hep hiç yanlışını görmedim bugün bireysel deki mt ile konuştum o yaptı valör atmış hemen ayıp etti

8. 1 gün valör kaybı oranı 22.54'de düşürür

Sayfa 127/992 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •