Sayfa 127/629 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 5029 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. bizim ergün abide öyle demişti de ben inanmamıştım demek doğruymuş :D VAY BE ERGÜN ABİ YILALR ÖNCE SÖYLEMİŞTİ ışından 9 sene önce dediydi de adamı hiç ciddiye almamıştım espiri yapıyopr ironi yapıyor sanmıştım üstüne bay da dalga geçmiştik ergün abim lazer çıktı be tas tamam 9 sene önce demiştiyidi :D JP MORGAN EKONOMİSTLERİ DE YAZMIŞ MI ACABA? diye merak ettim ama OKUMADAN CEVAP VERMİCEM ŞU AN :D ( burda alttan alta demeye çalışıyorum ki parayı basar alır okurum ben... jp mporgan raporu okuyorum sen okuyabiliyo msun? okuyom ben :D) bak şimdi ergün abim be ne ileri görüşlüymüş :D demek o yüzden lazer ergün diyorlardı ya bak benim jeton şimdi düştü tam 10 sene sonra :D

LAZER ERGÜN ABİM ÇOK İYİ BİRİYDİ AMA PARA KONUSUNA GELİNCE CİDDİLEŞİRDİ, ben inanmayınca Tabi bir kaç espiri patlattıydım kendini kaybettiydi de tatar ramazan misali elini kaldırıp taş kesil uleynnnn diye bağrıdıydı donup kalmıştım, demek ergün abim yılalr önceden durumu anlatmış haklıymı8ş ta ben farkına varamamışım ah cahil kafam

ayrıca otomotifffff trade HİSSEDİR, otomotifffff hisseseleri de dağıldı gittti ototmotifff uzun vade değildir hepside trade hisselerdir tofaş ford dağıldı gitti bak gördün mü?

> (ben dağılmış iyi şirket ararım bu kısmı ciddi )

BİR GÜN BEN AMERİĞĞKADAYKEN KALDIĞIM OTELİN KAPISI ÇALDI kapıda en sevdiğim dostum wall stereeeeeeeet inseder invemnts zengin dostum robert aniden kollarıma atıldı ve ttkomun tahatcısı ölmüş ben ne yapacağım diye ağlamaya başladı ben de teselli etmiştim böyle bir şey olabilir mi olamz kendine gel demiştim tesell,i etmiştim sonra şöyle bir sarstım da kendine geldiydi bak unutmuştum şimdi hatırladım :D
    Son düzenleme : logologo; 13-08-2024 saat: 13:34.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. ak yatırım rapor yayınlamış

https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=9334

hisse başına brüt 68,5 lira temettü bekliyoruz demişler. umarım olur

3. I.ökte el bebek gül bebek büyümüş, robert, abd okutmuş ailesi, referans olmuşlar bi iki ABD piyasalarinda ismarlama çalismis, şimdi gelmis aileden kalma varlikla yasiyor, ahkam kesmekten geri de kalmiyor. İki lafindan biri dolar bazlı, ikincisi newyorktaki arkadaşlar dedi ki... Finans dünyasının Kaya Çilingiroğlusu

4. Arkadaşlar Koç Holding ile Fordun payları eşit ve %41 küsür idi, Koç un payı ne ara azaldı yav? Yanlış mı hatırlıyorum ben?

5.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    :D anca bedelsiz verirse bedeslizden sonra :D belki
    Lâtife yapıyorum, burada 500 vs. yazmislar. Ben 3 senedir biriktiriyorum maliyet 300 lerde, sade bu yıl 100 temettu alsam, neyse, temettu bir ise yaramiyor hisse geri fiyatina dusuyor, cin geliyor

6.  Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    I.ökte el bebek gül bebek büyümüş, robert, abd okutmuş ailesi, referans olmuşlar bi iki ABD piyasalarinda ismarlama çalismis, şimdi gelmis aileden kalma varlikla yasiyor, ahkam kesmekten geri de kalmiyor. İki lafindan biri dolar bazlı, ikincisi newyorktaki arkadaşlar dedi ki... Finans dünyasının Kaya Çilingiroğlusu
    Çok merak ediyorum. Işık Ökte'yi forumdaki arkadaşlar ne amaçla izliyor?
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

7. Bir de murat mu**toğlu mu ne var. Buradaki felaket tellallarının akrabası olabilir.

7-24 cahillik ve felaket senaryosu saçıyor:D

Dediklerinin tersini yapan dolar milyoneri oldu

8.  Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    Lâtife yapıyorum, burada 500 vs. yazmislar. Ben 3 senedir biriktiriyorum maliyet 300 lerde, sade bu yıl 100 temettu alsam, neyse, temettu bir ise yaramiyor hisse geri fiyatina dusuyor, cin geliyor
    fark ettim dostum merak etme ben de latifine latife yapayım dedim :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 127/629 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •