Sayfa 129/642 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 5129 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. Son zamanlarda küçük yatırımcıda fonlara karşı bir muhabbet oluştu. Sanılıyor ki sen bilmiyorsun, hisse senedi alırsan batarsın ama fon alırsan orada aşşırı üstün zekalı insanlar senin paranı işletecek, senin adına al sat yapacak ve seni zengin edecek.

Bu üstün zekalı insanlar o kadar bu işi iyi biliyorlar ki anlatamam. Ama bu bilgilerini sırf sevap olsun diye kendilerini zengin etmek için kullanmıyorlar da üç kuruş maaşla banka köşelerinde çalışıp seni beni zengin ediyorlar.

Halbuki Tefas fonlarında risk grubu 4 ün üzerinde olan fon gruplarına bakarsan ve bunları getirilerine göre sıralarsan çok getiren fonlar olduğu gibi çok götüren fonlar olduğunu da görürsün. Hatta bu ayın en çok getireninin bir dahaki ayın en çok götüreni olduğunu da görürsün.

Yani fon al unut, elbet kazanırsın söylemi baştan aşağı cahil söylemidir.

Yatırımcılığın tek yolu o an hangienstrümanın kazanacağını tahmin ederek o tarafa yönelmek ve her zaman gerektiği yerde sepeti değiştirebilmektir.

Bunu sadece sen yapabilirsin.

Fon masalına inanma.

Alıntıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku
    Anadoluda bir söz vardır doğmamış çocuğa don biçmek diye bu cherry olayı da tam olarak öyşe gibi borsaya da kote olsun onu da biriktirelim lakin limanı olamazsa biriktirmem bak şimdiden söyliyim liman önemli :D böyle kuş bakışı seyir keyfi hoş bir ambians yaratıyor :D haha
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Ben de sevmiyorum fon. Uzun uzun yazacam da yine kitap gibi olacak kimse okumayacak. Okusa bile kararını vermiş olarak okuyacağı için fikrinde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Demişler ya Tanrı akılları yeniden dağıtmaya başlamış herkes gitmiş kendi aklını almış diye o hesap.

İyidir iyidir fon iyidir.

5.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Kapattım mail geldi.
    Dostum diğer ksımının içinde degerlendirmişlerdir.
    Yüzde 5 altında vakfın ya da ailenin ortaklıgı varsa diğer e atıyordur.
    Eşit oranda ortaklıgı var orda.
    Diye tahmin ediyorum.
    Sevgiler saygılar selamlar.
    Moral bozmak yok.
    Patron hisse mi sattı diye düşünüyorsan koçlar yapmaz öyle şey.
    Maillere geç cevap verirler burası Türkiye.
    Telefona cıkmazlarsa holdingi ara.
    Holdinge ulaşamazsan Ali ye telefon et.
    Sen yatırımcısın abi patronsun sen.
    Ytd
    Kardeşim Como gölüne uğrarsan benim yerime de ciğerlerine temiz bir nefes çek, bir dakikalığına da olsa manzarayı seyret. Keyifli vakitlerin olsun.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Fonda para kazanırsın kaybedersin, belki kendi portföyünü oluşturanların çoğundan daha fazla da kazanabilirsin. Kazanamayacağın şey ise hisse seçenlerin kazandığı tecrübeler. Bunu da ancak piyasada işlem yaparak kazanabilirsin.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben de sevmiyorum fon. Uzun uzun yazacam da yine kitap gibi olacak kimse okumayacak. Okusa bile kararını vermiş olarak okuyacağı için fikrinde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Demişler ya Tanrı akılları yeniden dağıtmaya başlamış herkes gitmiş kendi aklını almış diye o hesap.

İyidir iyidir fon iyidir.
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Fonda para kazanırsın kaybedersin, belki kendi portföyünü oluşturanların çoğundan daha fazla da kazanabilirsin. Kazanamayacağın şey ise hisse seçenlerin kazandığı tecrübeler. Bunu da ancak piyasada işlem yaparak kazanabilirsin.
    Müthiş tespit.Aynen öyle,yenile yenile tecrübe kazanılıyor

Sayfa 129/642 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •