Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
12,32 10% 17,62 Mn 11,04 / 12,32
349,25 10% 7,13 Mn 320,00 / 349,25
173,80 10% 2,83 Mr 158,00 / 173,80
451,50 9.99% 47,36 Mn 451,50 / 451,50
13,89 9.98% 1,04 Mr 13,37 / 13,89
121,50 -10% 4,27 Mr 121,50 / 135,20
18,47 -9.99% 2,15 Mr 18,47 / 22,52
853,50 -9.97% 11,17 Mn 853,50 / 853,50
19,35 -7.59% 1,41 Mr 19,12 / 20,98
444,75 -7.2% 115,48 Mn 444,75 / 481,75
2,99 -4.17% 17,39 Mr 2,99 / 3,20
301,00 0.08% 11,87 Mr 298,25 / 304,25
295,75 1.89% 10,84 Mr 288,00 / 300,75
37,22 3.91% 8,73 Mr 35,90 / 37,96
70,70 0.07% 8,08 Mr 70,20 / 71,50
19,34 1.58% 984,18 Mn 19,10 / 19,54
427,25 -1.04% 6,74 Mr 424,25 / 434,50
295,75 1.89% 10,84 Mr 288,00 / 300,75
747,00 2.33% 2,69 Mr 728,50 / 751,00
94,65 1.34% 558,04 Mn 92,90 / 95,20
111,30 1.18% 233,82 Mn 109,30 / 111,80
427,25 -1.04% 6,74 Mr 424,25 / 434,50
33,54 5.27% 226,30 Mn 32,30 / 33,82
10,55 2.73% 340,95 Mn 10,27 / 10,59
87,30 1.57% 667,71 Mn 86,15 / 88,25

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 139/856 lklk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 6843 madde; 1,105 - 1,112 aras.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alnt Originally Posted by Serkalgo Yazy Oku
    Hacmin lmesi iki sebeple ok doal, ecnebiler sosyal medya ve buralarda €œAlrsn Ford olursun Lord€ goy goylar yaplp gelen tazelere mallar kasnaklarken olutu o yksek hacimler. Takasa bakan son 3 ayda yerlilere nasl hunharca mal sattklarn grr.

Millet grtlana kadar yksek maliyetli malda, alacak para kalmad ky€™da.

Goy goy da yava yava kesilip hayatn gerekleriyle yzleilecek. Sonrasnda neler olacan merak edenlerde son 2 yln Ereli forum arivlerini okuyarak grrler.

Meydanclar neredeler, ben yazdm ya gelirler hemen [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
    Yabanc forddan hibir zaman kmaz OK YANLI BR TESPT VE OK YANLI BR TABR YABANCI FORDDA yolcu deil hancdr DORUSU YABANCI Fordda arlk azaltr, veya arttrr

Hacim noktasnda dikkat edersen Bir eye dikkat ekmeye alyorum ve HACM NYE TAKP ETTM stne bir kere daha dn derim
    Son dzenleme : logologo; 15-08-2024 saat: 16:23.
    Tm mesajlarm kendi subjektif ve kiisel grlerimi ierir ve asla yatrm tavsiyesi deildir.

2.  Alnt Originally Posted by Serkalgo Yazy Oku
    Hacmin lmesi iki sebeple ok doal, ecnebiler sosyal medya ve buralarda “Alrsn Ford olursun Lord” goy goylar yaplp gelen tazelere mallar kasnaklarken olutu o yksek hacimler. Takasa bakan son 3 ayda yerlilere nasl hunharca mal sattklarn grr.

Millet grtlana kadar yksek maliyetli malda, alacak para kalmad ky’da.

Goy goy da yava yava kesilip hayatn gerekleriyle yzleilecek. Sonrasnda neler olacan merak edenlerde son 2 yln Ereli forum arivlerini okuyarak grrler.

Meydanclar neredeler, ben yazdm ya gelirler hemen [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

sn serkalgo nmzdeki yl vw ile birlikte 900 bin retim adedine ulamas bekleniyor , siz daha ncesinde irketin bu ylki sat hedeflerini revize etmemesini olduka iyimser bulduunuzu belirtmitiniz ... 2025 iin de dnceniz bu ekilde mi ?

3.  Alnt Originally Posted by Serkalgo Yazy Oku
    Hacmin lmesi iki sebeple ok doal, ecnebiler sosyal medya ve buralarda €šš€š€œAlrsn Ford olursun Lord€šš goy goylar yaplp gelen tazelere mallar kasnaklarken olutu o yksek hacimler. Takasa bakan son 3 ayda yerlilere nasl hunharca mal sattklarn grr.

Millet grtlana kadar yksek maliyetli malda, alacak para kalmad ky€šš€šda.

Dostum Ford bana gre evladiyeliktir ne diyim senin dediin gibi olursa bence byk frsattr, sen bu irketi masa sandalye irketleriyle kartryorsun galiba bence a iki faliyet raporu oku projeksiyonlarna falan bak sonra konualm dolar bazl bir garfii a en batan sonuna kadar bir incele en azndan dolar bazl senin dt dediin yere nerelerden gelmi bir bak karnda yatrmlarn tamamlamak zere olan argesiyle almalryla trkiye ve avrupann 1 numaras ihracat ampiyonu bir iirket var o kmsediin ereglide forddan farkl deil ileride yle eyrlere gelecek ki ... eregli forumlarna ne yazdn bilmiyorum ama bence imdiden silsen iyi olur zira nmzde ereglinin yldznn parlayaca bir dneme doru gittiiimize dair kuvevtli hislerim var muhakakk senin ktlediin dnemi v devam eden sreci ok verimli ekilde hisse saysnn arttrarak geiren GERECEK arkadalar vardr... :D beni ileride anlarsn. bu tarz hisselerdeki arkadalar zaten ounluk olrak trader deil hisse saysnn ileri dnk arttrmaya alan bes mantyla hisse biriktiren arkadalar.. yani aytrm anlaymz persfetifimiz farkl bu yzden frekanslarmzn ben dahil baz arkadalalarla uyumams normal

bu tarz eyler yazmak yerine at bi kar tahmini sat tahmini vs ne biliyim teeliyle tekniiyle dikkatini eken bir huusu varsa bunalr yaz belki bziimde gzmzden kaan eyelr vardr, yoksa unu ktle tekine laf yetitir bunlar polemik ve zman kayb eyler, zaten ford herkese cevabn evrcektir ileride polemikelre son verecektir :D MERAK ETME
    Tm mesajlarm kendi subjektif ve kiisel grlerimi ierir ve asla yatrm tavsiyesi deildir.

4.  Alnt Originally Posted by kribensis Yazy Oku
    sn serkalgo nmzdeki yl vw ile birlikte 900 bin retim adedine ulamas bekleniyor , siz daha ncesinde irketin bu ylki sat hedeflerini revize etmemesini olduka iyimser bulduunuzu belirtmitiniz ... 2025 iin de dnceniz bu ekilde mi ?
    u an sektrde ileriyi gremiyorum, 2025 mevcut artlarda sektr iin uzun vade.

Avrupa ekonomilerinin durumu ne olacak ?

Atei harlanan Rus/Ukr savann gidiat ne yne evrilecek?

Rusya Avrupa’ya enerji akmn tekrar kesecek mi ?

Trkiye’de kurlarn mevcut ekonomi politikalar dorultusunda daha da agresif bir baskyla karlaacak m ?

Ekonomi politikalar ne zaman sonu vererek enflasyonu ne zaman drecek ? Ya da gerekten drebilecek mi ?

inli irketlere yatrmlar karlnda salanan yksek imtiyazlar neticesinde inliler gmrksz ne byklkte ithalat yapmaya balayacaklar ? Hemen ticari aralarnda pazara ithalat ile sunacaklar m ? Fiyatlarnda batl reticileri tmden silmek iin ne denli ciddi fiyat politikas izleyecekler.

Ve bakaca cevap bekleyen sorular……..

Hal byle iken sektr hakknda ngr yapmak imkansz.

Yatrmc nn gremediinde yatrm yapmaz. u an otomotiv sektryle hisse yatrm olarak hi bir yerli/yabanc fon ve byk yatrmc ilgilenmiyor.

Cahillik mutluluktur!

5.  Alnt Originally Posted by serkalgo Yazy Oku

Atei harlanan rus/ukr savann gidiat ne yne evrilecek?

Rusya avrupa’ya enerji akmn tekrar kesecek mi ?

Trkiye’de kurlarn mevcut ekonomi politikalar dorultusunda daha da agresif bir baskyla karlaacak m ?

Ekonomi politikalar ne zaman sonu vererek enflasyonu ne zaman drecek ? Ya da gerekten drebilecek mi ?

inli irketlere yatrmlar karlnda salanan yksek imtiyazlar neticesinde inliler gmrksz ne byklkte ithalat yapmaya balayacaklar ? Hemen ticari aralarnda pazara ithalat ile sunacaklar m ? Fiyatlarnda batl reticileri tmden silmek iin ne denli ciddi fiyat politikas izleyecekler.

Yatrmc nn gremediinde yatrm yapmaz. u an otomotiv sektryle hisse yatrm olarak hi bir yerli/yabanc fon ve byk yatrmc ilgilenmiyor.

Tapatalk kullanarak iphone araclyla gnderildi

nmz ok ak ve net :D syleyecekelrim bu kadar

6.  Alnt Originally Posted by logologo Yazy Oku
    nmz ok ak ve net :D syleyecekelrim bu kadar
    Valla milletin uyku saatlerinde bile forumlarda uzun uzun stres ve panik dolu paylamlar yaptnza gre pekte drst cevap vermediniz gibime geliyor.[emoji1]

Belli ki ok dt diye tepkiye aldka madur olan kesimdensiniz, Neyse inallah zararn kartacak frsat verir. Bol ans.

Cahillik mutluluktur!

7. Bizim bir Berkecan var geen norvee gitti, ilik gibi bir hatun drm muhabbet ederlerken hatun norve hakknda bir eyelr analtm geldi bana dediki abi bu hatunun bir kz arlkada var istersen onuda sana yapalm ne dersin dedi? dedim dilini bilmem kltrn bilemm napacam olum onunla ben ? abi dedi anlamak iin dile gerek yok dile gerek var :D DEDM YA OLUM GT NE ama aklma da yatmad deil bir ara dalmm byle hayaller kuruyorum berkacann drdtklemesiyle kendime geldim abi dedei norvece mi renmeyi dnyorsun hayrdr daldn gittin ? cevap vermedim ne diyim ilik gibi hatunu mu dnyorum diyim..neyse sonra

muhabebt norveten devam ediyor bu norve ok ilgin bir eyr devasa petrol yatakalrna sahipmi ne cahil adammm ben ya sanyorum ki petrol hep ortadouda meer norve petrol zenginiymi cehaletimden utandm...neyse norvelililerin gelecei iin de bu petrol gelrilerini derlendirmek adna bir fon kurmu kral 8. robert bilmem ne abimiz imdi ahtrlamyorum belki 11. lenardda di caprio da olabilir ya da 28. adriana limada o kadar nemli deil fonun bykl geenlerde 1 trilyon dolar am nerdeyse senede 100 milyar dolar kar eden tamamen effaf halkn istedii zman fonun durumuna bakabilecei kontorl edilebilir bir fonlar var benim ampul yand kaar m ylalrn kurduyum kotur kotur geldim eve deli gibi norve varlk fonu aryorum taryorum cehaletimden bir trl bulamadm

en son mesaj attm ya dedim bu fonun sitesi nerde be aryorum fenerin ampiyonalr ligine bu sende katlmad yerler kyor karma, EN SON KENDM Fenerbahe'nin Norveli yldz Joshua King takma veda etti! hberini okurken buldum. DEDM BU DA FORD VE EREGL GB BATIK BR YATIRIM OLDU FENER N NEYSEY ARIYIRUM TARIYORUM yok deli olcam en son linkini yollad

https://www.nbim.no/en/

https://www.nbim.no/en/the-fund/Market-Value/

ya dedim ben bundan bir ey anlamadm bu fon nerde bana onu at abi o link performanslarn gsteriyor sen urdan bak dedi neyse aklmda bir phe var inallah aklma gelen bama gelmez diye biraz da tedirginim

https://www.nbim.no/en/the-fund/investments/#/

hemen yukardan trkiyeyi setim baktm ne alm bu adamalr alm satm sevyeleri yok ama en azondan neleri en kadar almalr DNEMLK performanalrn gstreen raporlar paylayorlar hemen yukradan eurpa ordanada Trkiyeyi seip aplly selleeeeecetion yaptm ama nasl heycanlym heman aadan raporlar seip tek tek indirdim baktm boyutu en byk pdfyi aaym dedim 10 tane pdf imdi hepsini tek tek ap kim uraacak endim hemen arama kutusuna TURKEY yazdm bir sonu kmad dedim adamlar aptal m la trilyon dolarlk norve fonu trkiyeye yatrm yapcak yle mi? akalm ya akallm elimde patlad ama meer yle dilmi adamlart bir incelik yapp gzel lkemizn ismini SON KULLANIM EKLNE GRE KULLANIYORLARMI MEER

TRKIYE

diye yazm sayfay aa srkleyince binlerce hisssenin bulunduu yerden tamda oras denk gelMESN M.. NEYSE HEYCANLA TRKYE VARLIKLARINA BALKTIM

BEENDKLERM DE BEENMEDKELRMDE OLDU AMA EN BEENMEDM FORD VE EREGLYD aklma gelen bama gelmiti nASIL OLUR TRLYON DOLARLIK NORVE FONU NORVELLERN GELECE N PETROL GELRLERN DEERLENDRME AMACIYLA KURULAN BU FONDA FORD VE EREGLYE YER VEREBLR? FORD VE EREGLNN BU FONDA NE OLABLR? MUHAKAKK ONLARI YAAYACAKLARI KAYIPLAR KONUSUNDA UYARMALIYDIM

YAZIK DEL M NORVELLERN GELECNE? AMA SADECE ONLAR DEL

PANK ATAK OLMAMA SEBEP OLAN LANETL FORD

PANK ATAK OLMAMA SEBEP OLAN BATIK EREGL

BLYORSUNUZ VANGUARD BLACKROCK DENEN FONLAR DA VAR DEVASA FONALR MEER ONLARDA FORD VE EREGLDE DEL MYM? HEMEN KOLLARI SIVADIM EN KALIN TEMEL ANALZ KTAPALRIMLA 1998 DEN KALma AHMET MERGEN abimizn

bilgiler eski olsa da iinde bolca BORSA tecrbelerinin dolu olduu bu ynden paha biilemez baucu kitapalrm olan en faydal teknik analiz kitapalrn yani

Mumalrn gizemi, Kurt kapan, kurtalarla Tango, garfiklerle borsa gibi tuvalaete giderken bile yanmdan ayrmadm

TEKNK ANALZ KTAPALRIMI ALDIM yola ktm VANGUARD BLOCKROCK VE NORVE YATRIIM FONU YETKLELRNE ULAABLRSEM ONALRA BR TEKLFM OLACAK.... OK YANLIALRI OLDUUNU ONLARA GSTERECEM AYRICA BNYELERNDE ALITIRDIKLARI ANALSTLERE BTEMEL VE TEKNK DERSLER VEREBLECEM BUNUN KARILIINDA MORHNYOYA FENERN VERD CRETLE ALIABLECEM SYLECEM MALUM MORNHONUN YILDIZI SNM bir keye atlmt yzne de kimse bakmyordu adamn bana talih kuu kondu da iki bakan kapt BU SAYEDE milyonlarca dolarn sahibi oldu benim morhinyodan ne eksiim var? stelik performansmn zirvesizndeyim... norvelilerin geleceini, vanguardn blockrockun fonalrn kurtaracam, eregliden forddan neden uzak durmalr gerektiini onlara uzun uzun anlatacam hepsini kurataracam kurtardm paralarnn yannda alacam cret ne ki? devede kulak... haksz mym arkadaalr?

berkecanada dedim kabul etmezlerse kendileri bilir onlar kaybeder dedim. batk irketlere yatrm yapmak neymi anlarlar dedim, HBR YERL YABANCI FON NE FORDA NE EREGLYE LG GSTERMYORKEN OLACAK EY M? bu ne aymazlk? bilmiyorlar ki norvelilerin gelecei bana bal vanguardn block rockun gelecei bana bal... ben ok kaybettim fordda ereglide ylalrdr srnyorum isityorum ki norvagian petrolium fund, blackrock, vanguard onalr kaybetmesin tecrbelerimden engin bilgi birikimimden faydalansnlar benim yaadm ac tecrbelri yaamasnlar FORD VE EREGL YZNDEN NEDEN PANK ATAK OLDUUMU ANLASINLAR haksz mym arkadaalr? Benim morinyodan neyim eksik?
    Son dzenleme : logologo; 15-08-2024 saat: 18:51.

Alnt Originally Posted by Serkalgo Yazy Oku

Atei harlanan Rus/Ukr savann gidiat ne yne evrilecek?

Rusya Avrupa’ya enerji akmn tekrar kesecek mi ?

Sayn serkalgo
    Bu sorulara bakarsak en doru yatrm altn olarak grnyor
    Bu tip haberlerin herhangi bi borsada etkilemeyecei sektr yok...

Sayn logologo
    Vanguard, Blackrock, Norve fonu bizden ok daha farkl bi vade ile bakyor yatrmlara...
    Onlar yapyor, biz de yapalm dersek pek isabetli olmaz diye dnyorum.

Ben bu haftalarda biraz ekledim ama ykseliini bekliyorum. Bakalm ne olacak...

Sayfa 139/856 lklk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •