Sayfa 128/864 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. 15 dk gecikmeli derinlik izliyorum alımlar çok cılız tek tük ilken, deli gibi satış giriyorlar .

2.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    15 dk gecikmeli derinlik izliyorum alımlar çok cılız tek tük ilken, deli gibi satış giriyorlar .
    Yukarıda yazdığım şekilde aşırı satış bölgesinde , hisseye teknik düzeltme yaptırıyorlar satışta kendi kendine yaptıkları satışlar büyük ihtimalle tahta hareketlerine göre , 12 den 9 a giderkende benzer süreç görünüyor , 12 de maksimumda yakalanmış hisse , grafik göndermesini bilsem gönderecem de gönderemiyorum ,

Grafik üzerine de yazdım. Günlük macd'nin sert hareketler olmadan yatayda soğutulması lazım. YTD.
    Bence 1 ay 16-17.50 arasında yatay yapıp harekete başlasa daha sağlıklı olur. YTD.
    Gün sonu pastası paylaşabilir misiniz ?

4.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku

Grafik üzerine de yazdım. Günlük macd'nin sert hareketler olmadan yatayda soğutulması lazım. YTD.
    Bence 1 ay 16-17.50 arasında yatay yapıp harekete başlasa daha sağlıklı olur. YTD.
    Gün sonu pastası paylaşabilir misiniz ?
    Evet bu tablo , nasıl gönderiyorsunuz bunu ?

Klavyedeki PS ya da PrintScreen tuşuna basıyorum. (TradingView açıkken)
    Sonra başlattan paint uygulamasını açıp CTRL+V ile paint'in içine aktarıyorum orada kesip, üzerine yazı yazdıktan sonra
    CTRL+S ile Masaüstüne kayıt ediyorum.
    Sonra https://hizliresim.com/ bu siteden dosya seç diyerek masaüstündeki resmi çekip yüklüyorum.
    Yüklendikten sonra forumlar için bbcode var o code'u kopyalayıp, forumda yazı yazdığınız yere yapıştırıyorsunuz.

Yapamazsanız youtube'dan video izleyin daha anlaşılır olur.
    Mobil kullanıyorsanız yine youtube'da konu hakkında video vardır.

6.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Klavyedeki PS ya da PrintScreen tuşuna basıyorum. (TradingView açıkken)
    Sonra başlattan paint uygulamasını açıp CTRL+V ile paint'in içine aktarıyorum orada kesip, üzerine yazı yazdıktan sonra
    CTRL+S ile Masaüstüne kayıt ediyorum.
    Sonra https://hizliresim.com/ bu siteden dosya seç diyerek masaüstündeki resmi çekip yüklüyorum.
    Yüklendikten sonra forumlar için bbcode var o code'u kopyalayıp, forumda yazı yazdığınız yere yapıştırıyorsunuz.

Yapamazsanız youtube'dan video izleyin daha anlaşılır olur.
    Mobil kullanıyorsanız yine youtube'da konu hakkında video vardır.
    Bu ne arkadaş ya biz bunu yapana kadar hisse tavanda yapar tabanda , çok uzunmuş işlem 😂

7. Bana da mesajın puntosunu nasıl büyüteceğimi söyleyebilir misiniz?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Aslında uzun değil Yazarak anlatınca uzun görünüyor.

Mesajın puntosu için
    [SIZE=3]AB[/SIZE
    sonuna ] ekleyin daha büyük yazılar için 3 yerine 4 5 6 7 8 yazabilirsiniz
    AB

Sayfa 128/864 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz