Sayfa 128/356 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. citi den bi süpriz gelmezse 300 üstü kalıcılık gösterecektir testere de 313 üstünde bozulur he bu spekte dümen bitmez o ayrı 12. aya hareketli başlarız inşallah bu arada yılların yatırımcısıyım sabırla buradaki yazarları takip ederek bekledim ama bende de artık tahammül kalmadı sayın kasvet üstadın çok emeği ve gayreti vardı sabrına da isyanına şahit oldum inşallah kendisi sabrının mükafatını almıştır herkes için bereketli olması dileğiyle...
    Yazdığım şeyler beni bağlar yatırım tavsiyesi içermez dikkate almayınız...

2. 306 üzeri önemli, burayı takiple, eline ver elinden al yap birşeyler ortaya karışık, Mart yaklaşıyor.

3. Haaa unuttum, yatırım tavsiyesi olamaz.degildir. Hemde kesinlikle değildir.[emoji137]
     Alıntı Originally Posted by greenpeca Yazıyı Oku
    306 üzeri önemli, burayı takiple, eline ver elinden al yap birşeyler ortaya karışık, Mart yaklaşıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    1 aylık cezamız bitti. Alcar patronları ve speği bıraktığımız yerde. Allah size o çaldığınız paraları sağlık ve sıhhat le yemeyi nasip etmesin inşallah...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Aa hosgeldiniz ben de yazılarınızı bekliyordum 4 gozle ,siz de yazmayınca sayfa tümden oksuz kaldi,ne yaptınız da 1 ay ceza aldiniz,burda neler yaziliyor ,gun veriliyor rakam veriliyor uçacak kaçacak oyle ceza olmuyor,şaşkınım doğrusu,atalar boşuna demedi dogru söyleyeni 9 koyden kovalarlar diye...Sayin kasveti kaybettik,sevenhill gitti,bn anlamiyorum boyle olmasi daha mi iyi hissenet icin...

5. Hoşbulduk subat4 hanım. Size özelden ne sebeple 1 ay ceza aldığımı paylaştım, yorum yapmayacağım.

Gelelim bizim hırsızlara. Önümüzdeki hafta karar haftası. 4 saatlik, günlük güzel, Haftalıkta sıkışmış, macd al vermiş. Bakalım canları isteyecek mi? Yoksan endeksin düzeltmesine mi hazırlık yapıldı, izleyeceğiz!!! Bryat ile uzaktan yakından ilgisi olmamasına rağmen, robotu onun artısı/eksisinin %50 sine ayarlamış hırsızlar.

Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Aa hosgeldiniz ben de yazılarınızı bekliyordum 4 gozle ,siz de yazmayınca sayfa tümden oksuz kaldi,ne yaptınız da 1 ay ceza aldiniz,burda neler yaziliyor ,gun veriliyor rakam veriliyor uçacak kaçacak oyle ceza olmuyor,şaşkınım doğrusu,atalar boşuna demedi dogru söyleyeni 9 koyden kovalarlar diye...Sayin kasveti kaybettik,sevenhill gitti,bn anlamiyorum boyle olmasi daha mi iyi hissenet icin...
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

6. Şerefi sorunlular devre de kestirirmiş...[emoji846]

7. geçen yıl aralık ayıda vedalaştığım ALCAR ile tekrar oturduk masaya

8. Burada yıllardır pazarlama görevi harici işi olmayan, arsız, hırsız, insanlıktan nasibini almamış, ukala malum kişi dışında, eskilerden, doğru ve dürüst birini aramızda görmek güzel. Hoşgeldiniz...
     Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    geçen yıl aralık ayıda vedalaştığım ALCAR ile tekrar oturduk masaya

Sayfa 128/356 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •