Sayfa 128/375 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 3000 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Tesadüfen demin radyoda reklam dinledim. Bor madeni reklamı yapıldı. Başında vesonundada Koza altın sundu dedi. Yani bence sahiplik sorunu pekde dert edilmiyor gibi. Hangi radyo kanal dikkat etmedim gerçi. Yanlış yorumluyorda olma ihtimali olabilir.?
    Reklamlar mı başladı O reklamlar para çıkışı demek Haha.

Aynısını Halkbank'ta da yapıyorlar.

Ve bildiğim kadarıyla, bu reklamlar yüksek bedellerle veriliyor. Şirketten yüksek para çıkışı olabiliyor. O nedenle, bu tür reklamlar arttıysa, şirketin reklam giderlerine bakmak gerekiyor bundan sonra. Gerçi dikkat etsek ne olacak, kime ne anlatılacak?

Haha.
    ...

2. Az önce yazacaktım, imkan bulamadım. Zaten teknik olarak kırılımlar gerçekleşti. Bitti. Ama bana göre psikolojik sınır 120 dahilinde başlıyordu. 120'nin altı kağıtta olanlar için korku tüneli. Zaten hızlıca 118'e gelmiş. Buralar artık timsahın, avını burnuna kadar suyun içine çektiği yerler. Altlarda hızlıca görülebilecek 115-110 gibi rakamlar mideyi iyice bulandırır.
    ...

3. Hunharca düşüyor şerro. Tepki verir inşallah.

4.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Reklamlar mı başladı O reklamlar para çıkışı demek Haha.

Aynısını Halkbank'ta da yapıyorlar.

Ve bildiğim kadarıyla, bu reklamlar yüksek bedellerle veriliyor. Şirketten yüksek para çıkışı olabiliyor. O nedenle, bu tür reklamlar arttıysa, şirketin reklam giderlerine bakmak gerekiyor bundan sonra. Gerçi dikkat etsek ne olacak, kime ne anlatılacak?

Haha.
    Neyin reklamı bu. Koza altının altınlarını tercih edin en kaliteli altınlar bizde mi demeye çalışıyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Watchdog Yazıyı Oku
    Neyin reklamı bu. Koza altının altınlarını tercih edin en kaliteli altınlar bizde mi demeye çalışıyorlar.
    Bu tür şirketlerde genelde reklam kolay para çıkışı demektir. Benim gazetem var. Nakite ihtiyacım var. Yakınım da.

Gelirim sana, reklamını koyacağım, ver oradan 20 milyon derim. Her ik ayda bir koyarım. Bunun gibi 4-5 ayrı yere reklam konulsa. Biraz da bağış.. Tamam.

Bunlar can sıkıcı.
    ...

6. Sanırım şunu eksik bıraktım, bazı böyle kağıtlarda ara trend oluyor Zirveye yakın. Bu kozalın tarzı değil ama mucize kabilinden böyle iki tavan olma ihtimali hiçmi yok acaba? YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Sanırım şunu eksik bıraktım, bazı böyle kağıtlarda ara trend oluyor Zirveye yakın. Bu kozalın tarzı değil ama mucize kabilinden böyle iki tavan olma ihtimali hiçmi yok acaba? YTD.
    Birde bu konuya dair olarak bu aracı kurumlar topladıkları lotları komple boşaltmıyorlar. Saklama analizinde bazan yüzde 3 lük fark olabiliyor artı olarak.
    Yani tahtanın gücü günlük olandan ibaret değil. İşte buradan bir sürpriz olabilirmi? YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. Kayyum ne kadar iyi ve bilgili. aşağıdaki ropörtajın 4,50 civarı süresinde Türkiye'de altın üretimi 42 ton koza altın hemen hemen bunun üçte birini üretiyor diyor. Röportajın başlarında da altın üretiminin üçte birini biz yapıyoruz diyor. Daha hesap kitap bilmiyorlar 8,5 ton 42 tonun üçte biri mi.Tabi ropörtajda ağrıdan 2-3 ton yıllık katkı beklediği ifade ediliyor. Hadi 3 ton de. Etti 11,5 geriye kalan 3,5 ton nerden gelecek acaba. Bir kaç yıl içinde 15 ton üretim olacak diye konuşuyorsan bu aradaki fark nerden gelecek, ya hesap bilmiyor ya da bilgi var ama paylaşılmıyor.
    https://www.bloomberght.com/tmsfgula...acagiz-2276635

Sayfa 128/375 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •