5dklık asel 24,92 kırarsa...25,02...
ytd.ytd...
üstünüde sadıktan üstat yazmıştı...
ytd.ytd...
5dklık asel 24,92 kırarsa...25,02...
ytd.ytd...
üstünüde sadıktan üstat yazmıştı...
ytd.ytd...
Teşekkür ederim...
Sağlam kazık yiyerek öğrendim 2tane krizde elımde hısseyle yakalandım pala benı çok sağlam sıkıştırdı 1sene el mahkum zararda
bekledim sonra dedim ki olum pala bende seni .............O gün bugün palaya kafa tutmaya çalışıyorum
Sevgili dostlarr öğleden sonra merkez kararı var pc basında olacaklara güzel ekmek fırsatı yaratabılır....
92.00X seviyesine dikkat demiştim pala 2.kez 91.958den cevirdi direksiyonu....92.00X altı dıkkat...
Bist hallk garan dırenclerı de yazdım benden bu kadar dısarda iş çok kalın sağlıcakla...
Sayın sadıktan vakıfbank yorumu rica edebilirmiyim? Teşekkürler
YÖRÜK kardeşim işte vak vak ta böyle bir grafik var ....
tik tak ..tik tak ...tik tak ...tik tak...tik tak... tik tak...tik tak....tik tak.....
umarım şeytanın biri araya çomak sokmaz
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
faizler sabit kaldı bakalım tepki ne olcak
TCELL kar beklenenden çok iyi gelince düşeni deniyor sonra 200 üssel işler yolunda görünüyor
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Sayın Sadiktan ve Emirdagli,
Paylaşımlarınızı takip ediyor ve değerlendirme ye çalışıyorum.İkinize de paylaşımlarınız teşekkür ederim.
şimdi haber ne ben onu kaçırdım birden aldılar
Yer İmleri