Sayfa 128/206 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178 ... SonSon
Arama sonucu : 1646 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. şirkete hisseye güven çok önemli..güven olsa 60 tl 70 tl maliyetin bir önemi yok ama hisse sürekli yatırımcıyı içeri çekerse kimse yanaşmaz korkudan...Buradan alsak daha aşağı düşmeyeceğinin garantisi yok burası dipdir diyemiyoruz....

2.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Katılıyorum ortak...Açıkçası bu kadar düşüş hiç beklemiyordum pkart taş gibi hisse oldu temel verileri her geçen gün daha güzelleşiyor dedik hisse spek hisse moduna geçti...Enflasyona yatırımcısını ezdiren hisse kötü hissedir...
    Umut fakirin ekmeği ben hala çok güzel olacak diye düşünüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Kalava güvendik oda yalan oldu görünüyor...Artık 2-3 sene bu hisse sürünür hiç tadı yok...adamlar hisseye kimse gelmesin istiyor...Bu hisse 100 tl üzeri durabilseydi farklı yatırımcılar gelirdi bu kafayla sanırım tahtacı ve biz körler sağırlar birbirini ağırlar olacağız...Çok isteksiz tahtacı...yeri geldi mi tahtacı yeri geldi mi yatırımcı hisseyi taşımalı ama görünen aç bir tahtacısı var bu hissenin...Tam güzel hisse oldu pkart dedik tahtacısı sıkıntılı çıktı uğraş dur işin yoksa..
    Ben kaavın oyunun hep içinde ve sonuna kadar olacağına inanıyorum strateji her zaman önemli sana 12 bin ceza yazsalar sende çok fazlasını çıkarırdın bence yukarı çekerek yapsaydı daha muhteşem olurdu biz bir lotun önemli olduğu zamanı bekliyoruz beklemeyen beklemesin sonuna kadar mokoko

4. Evet herkes dut yemiş bülbüle döndü biraz ses olsun sayın T/A'ya birkaç tane sual edelim cevap verirse memnun oluruz epey süzüldük tahtaya mal döküldüğünü düşünüyor musunuz tahtaya alıcı geliyor mudur tahtacının sizce böyle bir derdi var mı bu cirolarla tahta buralarda durabilirmi şahsen ben 4 senedir içindeyim işi bilen insanlar için çok güzel fırsatlar verdi tahta ama değerlendirebilenlere biz değerlendiremedik çok güzel mal çoğaltma fırsatları verdi yatırımcısına yapabilene Bravo bütün paydaşlara selamlar

5. Sayın T/A aslında ben de çok bir şey yazmak istemiyorum forum'a olumlu ya da olumsuz biri etkilenir diye cevap vermezseniz de anlayabilirim

6. 69.10 satışa tek emir 5735 lot koyulmuş,
    mantık yürüttüğümde normal vatandaş işlemi gibi,
    yani mal çoğaltmadan ziyade, bıkıp satan insanlar da olabilir,
    tamm yaazıyordum, aldılar kademeyi :D

7. geri çaktılar:/ neyse totem yapıp izlemicem

Bir süredir borsadan uzak, biraz kafamı dinliyordum. Ara sıra foruma bakıyorum ve birkaç soru sorulduğunu gördüm. Cevapsız bırakmak istemedim...

Borsa ve hisselerle bir süredir ilgilenmediğim için verilerim güncel değil. Şu anda verileri güncelliyorum. Daha sonrasında bir şeyler gözüme çarparsa buradan paylaşırım...

Aslında kimseyi etkilememek için yazmak istemiyorum. Tahtacı her ne hikmetse, her defasında benim yazdığımın tersini yapmakta ısrar ediyor. O nedenle kazara benden dolayı birilerinin canı yanabilir diye yorum yapmaya çekiniyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 128/206 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •