Sayfa 127/214 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177 ... SonSon
Arama sonucu : 1709 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Burada yapılacak en güzel iş özellikle bilanço ile ilgili cimer'e olsun SPK ya olsun sürekli şikayette bulunmak çünkü tahtacı artık bu tahtayı süremiyor içindeki yatırımcılardan dolayı sürekli trade yapma peşinde yapabilirse onun için sürekli şikayet etmek lazım ki rahat rahat trede yapamasın çünkü bu denetleme işleri hiç bitmeyecek şikayet ettiğimiz sürece alıcı da gelmeyecek zaten alanda tutamıyor öyle bir dertleri de yok hatta en güzeli malın üçte biri ile yapabilen için tekniğine bakıp sat al yapmak en güzel tahtacının canı böyle yanar bakalım ne kadar sürdürebilir bu işi böyle bırakıp gidebilene Bravo kalabilene de öyle at hırsızı tahtacıya selam yatırım tavsiyesi değildir

2. Cok sasirdim size Fazla mizmizlanma diyen çıkmamış olmasina sn.haldizoglu .
    Takimdaslarininda savunacak dalı kalmadı herhalde
    Teşeronluga devam etsinler
    7 de 70 de 80 de burdaydik 300 500de burda oluruz

3. Yine geldik 69 pozisyonuna artık zevkte vermiyor

4. Birileri tahtada fena havlu attı gibi hayırlısı bakalım

5. Onumuzdeki 2 hafta bence onemli donus alirsak guzel almazsak bence en az 2-3 ay daha 60-80 araliginda al gulum ver gülüm devam ederiz.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Gerçekten de bu rakamda yoğunlaşmış tahta son yıldır,
    siz deyince biraz inceledim, 31 bandı da 2 yıl boyunca önce direnç sonra destek olarak çalışmış,
    bu rakamlardan üretilmiş bir algoritma işlem yapıyor olabilir,
    Sayın T/A bu konuda bir çalışma yapbilirse belki çözebiliriz tahtayı

7. Kalava güvendik oda yalan oldu görünüyor...Artık 2-3 sene bu hisse sürünür hiç tadı yok...adamlar hisseye kimse gelmesin istiyor...Bu hisse 100 tl üzeri durabilseydi farklı yatırımcılar gelirdi bu kafayla sanırım tahtacı ve biz körler sağırlar birbirini ağırlar olacağız...Çok isteksiz tahtacı...yeri geldi mi tahtacı yeri geldi mi yatırımcı hisseyi taşımalı ama görünen aç bir tahtacısı var bu hissenin...Tam güzel hisse oldu pkart dedik tahtacısı sıkıntılı çıktı uğraş dur işin yoksa..

8.  Alıntı Originally Posted by disegno Yazıyı Oku
    Hayal edebiliyorum demek bile üzücü iki ay önce 120 lerdeydik artık birşey ifade etmiyor ne zaman seviniriz her geçen gün hedefler tatmin etmiyor şuan 200 olsa kaç kişi mutlu olur veya satar tahmin edemiyorum
    Katılıyorum ortak...Açıkçası bu kadar düşüş hiç beklemiyordum pkart taş gibi hisse oldu temel verileri her geçen gün daha güzelleşiyor dedik hisse spek hisse moduna geçti...Enflasyona yatırımcısını ezdiren hisse kötü hissedir...

Sayfa 127/214 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •