Sayfa 129/652 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

26.10.2017 - 26.10.2017 tarihleri arasında GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile
    ilgili olarak 1,44 - 1,44 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 197.356 adet satış işlemi Tarafımca
    gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki
    paylarımız/oy haklarımız 26.10.2017 tarihi itibariyle %8,18 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
    İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.

GENPAZ ORMAN ÜRÜNLERİ TİC VE PAZ A Ş

2. Dediğimiz bu adamlar hisse satıyor bu fiyatlardan.istese 1.60 da satarlardı.sorunlu adamlar bunlar.yatırımcısının düsmanı reziller.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Hakican Yazıyı Oku
    Dediğimiz bu adamlar hisse satıyor bu fiyatlardan.istese 1.60 da satarlardı.sorunlu adamlar bunlar.yatırımcısının düsmanı reziller.
    garanti sanırım 1.42-1.44 bandında tutmak istiyor gibi.. ne düşsünne yükselsin.. millet bıksın satsın gitsin.. diye bekliyor gibi..

4. 6 sene evvel 1.60 ları görmüş en yüksek .bir arkadaş yazmıstı.o günden beri sürünüyor.bu adamların borsayla hisseyle işi yok.bence borsadan cıkarılmalılar.borsada insanlar ve şirketler kar elde etmek ve ucuz sermayeye ulaşmak icin bulunurlar.kar elde ettiklerinde yatırımcısıyla paylasırlar.bunlar ne yapıyor.banka faizine göre bile yatırımcı zararda.temettü yüzde 4.yatırimcıyı soyma derdindeler.şirketine ortak istemiyorsan topla hisselerini defol git borsadan.bunu yapmıyorsan hisseni en azından endeksle aynı oranda yükselt.bunlarda ahlak sorunu var ahlak.

5. Ben de anlamakta zorluk çekiyorum..kurumsal firmalar tüm dünyada kendi hisselerini 10 p/b 30 f/k değerlerinde işlem görse de almakta ısrar ederken, bu şirketi yönetenler defter değerinin altında 8 f/k lardan işlem gören ve 2017 yılının iyi geçtiğini kendileri söylerken niye bu fiyatlardan kendi hisselerini satarlar..akıl tutulması değildir de nedir bu?!?..tesadüfen büyüdüklerini düşünüyorlar herhalde..ytdeğildir

6. Arkadaşlar selam. Bu satışları ben şöyle yorumluyorum. Farklı yorumu olanlar kendi düşüncelerini paylaşırsa istifade etmiş oluruz. Bu adamlar çok uyanık. Şirketin işleri iyi diye biliyoruz ki burdayız. Bunlar bunu bizden daha iyi biliyor. Ben Niyazi beyle(Yatırımcı ilişkileri sorumlusu) görüştüğümde Genpaz ın yeni fabrika kurduğunu ve bunun için gerekli olan finans ihtiyacından dolayı satış yaptığını söyledi. Eğer genpaz fiyatı arttırıp satış yapsa, karı artarsa karının yarısını gentaşla yani bizimle paylaşması gerekir. Ama burdan düşük fiyattan satış yaparsa ki sattıklarını zaten kendileri alıyor. Kendileri topladığı için hissenin fiyatı yükselirse(temennimiz) kazandıklarının tamamı kendilerine kalacak.Genpaz da bilançoda gentaş a kambur olmaya devam edecek. Bu durumda satış yapmaları onlar için karlı.Bilemiyorum benim yorumum böyle...Esen kalınız.

7. Burdan şöyle bir sonuca gidiyorum.Hisse fiyatından beklentileri iyi olmalı ki hisseyi bu şekilde kendileri toplama yoluna gidiyorlar.Tabii bu aynı zamanda temenni olarakta yorumlanabilir. Çoğumuz buraya zor şartlarda arttırdığımız birikimlerimizi yatırıyoruz. Bakış açımda yanlışlık gören arkadaşlar yazarsa fikirlerini değerlendirip. Yatırım mantığımızı tekrar gözden geçirebiliriz. Hayırlı kazançlar.

8. Genpaz elindeki hisselerin tamamını satarsa uzun vadede şirket için daha iyi olur.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 129/652 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •