Sayfa 129/188 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179 ... SonSon
Arama sonucu : 1500 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Xu030 endeks

Almanya'da hükümeti kurması beklenen partiler 'borç yğidin kamçsıdır' diyerek el sıkışıp anlaşmışlar....
    https://www.bloomberght.com/almanya-...nlasti-3743188

2. Ozan hayırdır, short mu oldun, hiç sesin çıkmadı bugün..Piyasa sanki 10400-10700 bölgesini kırıp ATH denemesi yapacak gibi, yarın faiz kararı sonrası önce 10200 kırılır, haftaya da 10700..bence tabi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ozan hayırdır, short mu oldun, hiç sesin çıkmadı bugün..Piyasa sanki 10400-10700 bölgesini kırıp ATH denemesi yapacak gibi, yarın faiz kararı sonrası önce 10200 kırılır, haftaya da 10700..bence tabi.
    yok, laptop bozuldu, telden yazmak zor geliyo.. malda devam, dün kchol aldım yeni, çok dipten kalkıyo tekniği iyi, tamam koç ailesinden tiksiniyorum ama 10 milyar $ kchol de olmaz.. asels sattım bi kaç kere, her defasında bi kaç lira yukardan geri aldım

30-endeks 7 aylık 11.300 direncini aştı, bugünden emin değilim, faiz kararı kaç olursa olsun -beklenti bitti sendromuyla satış gelebilir ikinci yarıda

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    yok, laptop bozuldu, telden yazmak zor geliyo.. malda devam, dün kchol aldım yeni, çok dipten kalkıyo tekniği iyi, tamam koç ailesinden tiksiniyorum ama 10 milyar $ kchol de olmaz.. asels sattım bi kaç kere, her defasında bi kaç lira yukardan geri aldım

30-endeks 7 aylık 11.300 direncini aştı, bugünden emin değilim, faiz kararı kaç olursa olsun -beklenti bitti sendromuyla satış gelebilir ikinci yarıda
    Sanmam, bugün ve yarın da alırlar bence. Benim önemli gördüğüm bölge 10400-10700(bist100). Cuma kapanışına kadar 10700 e yaklaşır ve haftaya geri çekilme, dinlenme moduna gireriz. Önce 10200 kırıldı gidiyoruz diye atlayanlara biraz mal versinler. Haftaya 10300-10700 arası takılırız. Sonraki hafta devam yine.

Bu arada dün hacim çok iyiydi, yabancı da ufak ufak alıyor. Genele yayılma var(bist50). Şişe bile aldılar, düşün yani. Tam koç zamanı dedim, ben de baya koçhol aldım(Son üç gün). Siyasi ya da ideolojik bakmıyoruz, borsada duyguya ya da öznel görüşe yer yok. Öyle olsa akp ülkeyi batırdı, trump delisinin ne yapacağı belli olmaz der, fiziksel altın/gümüş alıp evde kasaya atardım
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. pzt abartılı aldığı bankaları üç gündür fonlama olarak kullanıyo.. yurtdışı kötü olmasına rağmen alıcılı devam ediyor, belli ki para girişi var, yerliymiş yabancıymış önemli değil, yine de faiz kararından sonrası belirsiz

abd-avrupa ayrışmasının bizim için iyi haber olduğumu çok söyledim trump kazanalı beri.. netekim orço avrupalılar kapımıza gelmeye başladılar, türk ordusunun gücüne istinaden.. bu işlerin piyasaya yansıması olacaktır, olmaya başladı gibi

AB dışından Fransa'ya çalışmaya giden doktorlar, kendilerini güvencesiz hissettiklerinden ve AB içinden diploma alan dokatorlara göre çok daha düşük ücret aldıklarından dolayı açlık grevine başlamışlar....
    https://panorama-news.de/gundem/yuzl...evine-basladi/

O ülkeyi kökten dinciler mi yönetmeye başladı?
    https://www.trhaber.com/dunya/abd-de...i-h909469.html

Baykar İtalya'yı sevdi. İtalyanlar da Baykar'ı.
    Baykar 1884 yılında kurulan köklü havacılık şirketi Piaggio'yu satın aldıktan sonra, İtalyan savunma devi Baykar ile ortaklık kurmak istemişti. Görüşmeler olumlu sonuçlanmış İtalyan savunma devi ile Baykar Avrupa pazarına yönelik insansız hava aracı üretimi için ortaklık kurmuşlar....
    https://www.trhaber.com/savunma/savu...k-h909471.html

Sayfa 129/188 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •