-
78 e takıldı diyordum keşke takilaydi ben böyle hissenin
-
Yani GEM GLOBAL şirketi 15 günlük fiyat ortalaması baz alınarak 5.430.000 adet hisseye karşılık gelen parayı çağrı yapıldığı 16 Şubat tarihinden itibaren15 iş günü içinde yani 9 marta kadar Merko'ya ödemesi gerekiyor.
9 marta kadar bekler yada öncesinde bu çağrıya cevap verir GEM GLOBAL şirketi. Gelişmeleri yakından takip etmeye devam. Yani top şimdi GEM GLOBAL'de..
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arkadaşlar geçmiş olsun GEM aldığı hisseleri satmaya başladı 300k bugün satılmış yarın tabana kadar yolumuz var gibi ne demiştik bunlar galip in çırağı pardon ustası ne beklenirdi bunlardan çifte vurgun hisseyi buradan sat geri yüzde on alttan al bu arada tahsisliye onayı garantile oyuna bak be şeytan önünde eğilir bunların
-
GEM ben ballı kaymağı buldum diye cevap verdi ata yatırımdaki malları satan o bugün mallar ata yatırıma takas edilmiş o da ilk fırsatta sattı malı
-
Şirketimiz ile GEM Global Yield Fund LLC SCS ve GEM Investments America, LLC ile Şirketimiz ortakları MERKO Holding A.Ş. ile Aetna SA arasında imzalanmış olan 26.1.2018 tarihli Sermaye İştirak Taahhüdü ve Pay Ödünç Sözleşmesi (Subscription Commitment and Share Lending Agreement) çerçevesinde, Şirketimizce GEM Global Yield Fund LLC SCS'ye tahsisli olarak verilmek üzere 11.000.000 adet Şirketimiz payı için ortaklık varantı ihraç talebi ile 27.02.2018 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde başvuruda bulunulmuştur.
Bahse konu varantlar hak sahiplerine Sözleşme tarihini takip eden 3 yıl süre ile 1.50 TL beher pay bedeli karşılığında 11.000.000 adet pay için Şirketimiz sermayesine iştirak etme talebinde bulunma hakkı verecektir. Şirketimiz, varantların kullanılması halinde kullanım tarihi itibariyle hesaplanan pay bedelini ödemek suretiyle de hak sahiplerinin talebini karşılayabilecektir. Söz konusu pay bedeli, dönem içerisinde Şirketimiz paylarının piyasa fiyatına bağlı olarak bazı ayarlamalara tabi olabilecektir.
Bu süreç dahilinde ortaya çıkacak, Şirket hisselerinin değerini ve/veya yatırımcıların kararını etkileyebilecek nitelikteki hususlar ve işlemlere ilişkin gelişmeler derhal kamuya açıklanacaktır.
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunulur.
-
Bu sktgmn kap açıklamalarını anlayalım diye değil de anlamayalım diye yapıyolar heralde her okudugunda farklı bi anlam çıkıyor ayrıca bugünkü hareketler çok saçma oldu gem eğer ata dan zamanında toplamışssa hazır güzel haberler varken neden fiyatı yükseltip çakmadı da 1.72 den sattı istese 2 lerden de satabilrdi kapanış fiyatlarını baz aldıkları içn düşük kapatmaya yönelik hareketler miydi acaba eğer öyleyse danışıklı dövüş var tahtaya sahip çıkılmazsa adamlar 1 liraya bile kapanış yaptırabilirler ellerinde milyon lot varken bi sınırı olması gerekmez miydi ne boktan işler bunlar sesli düşünüyorum saçma sapan triplere girdim zararım büyük yatırım tavsiyesi falan değil
-
GEM topladığı değil dün takasla ataya virman edilen hisseleri satmaya başladı yani GEM e dünkü kap haberiyle verildiği söylenen teminat hisselerini sattı kapanışa tabi amaç ne bilmek zor fiyatı düşürmek mi yoksa mal çakmak mı haftaya cumaya kadar hersey netleşir
-
Ataya virman var mı bilmiyorum ama 3 aylıkta durum bu ve ata lotların neredeyse tamamını 1 ay içinde toplamış
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri