Sayfa 129/394 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. Derken 3,35 i de yaktılar daha borsa eksiye geçmeden bu -4,3 oldu.

2. AYEN yönetiminin dövizin yükselmesine karşı bi önlem paketi var mıdır?Yoksa bizim gibi izliyorlar mı?Hadi hisse yerlerde hisse almanızı beklemiyoruz ama şu döviz açığı ile ilgili bişeyler yapsanız.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by HİSSEKİRACI Yazıyı Oku
    teşekkür ederim. An itibariyle 3,39 u da gördü, tekrar almayı düşünüyorum ama düşüsün nerde biteceğini bilememek ile 2,80 3 lü rakamları duyunca kararsız kaldım. Asla yatırım tavsiyesi değildir, zaten tavsiye verecek bilgiye de sahip değilim.
    BEN TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ HİSSEKİRACI KARDEŞİM.....GÖNÜL İSTERDİ Kİ BİR KY OLARAK, BU HİSSENİNİ ÇIKIŞ SERÜVENİNİ YAZIP, KONUŞALIM. ANCAK; ŞİMDİLİK "CİTİ SATAR, AYEN BATAR" MODUNDA BU HİSSE. DEFATEN DE UYARMAYA ÇALIŞTIM SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI....ZAMAN MALESEF BENİ HAKLI ÇIKARDI....BEN ŞUNA İNANIYOR VE HER DAİM UYGULAMAYA DA ÇALIŞIYORUM...."BİR HİSSE YÜKSELİYORSA AL, DAHA DA YÜKSELEBİLİR. BİR HİSSE DÜŞÜYORSA SAT; DAHA DA DÜŞEBİLİR"...YANİ TAVAN VE TABAN AÇIK...ÇÜNKÜ GÜNLÜK DEĞİŞİYOR MALUM...SON OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM: İNŞAALLAH BU HİSSE 26 MART 2018 KAPANIŞ FİYATI OLAN TARİHİ ZİRVE FİYATI "14.29"U ER YA DA GEÇ YİNE GÖRECEK...HATTA ORALARI DA DELİP GEÇECEKTİR....OLAYA BÖYLE BAKALIM LÜTFEN....saygılarımla....hayırlı iftarlar....

---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyasi değildir---

4. Bu kağıdı bu fiyata alamayan hiç bir şey alamaz. Hakkımızda hayırlısı olsun, risk alıp bekleyeceğim. Bence bu satışlar hepsi yalan dolan al gülüm ver gülüm. işdeki kim ki bu kadar malı alıyor, o görmüyor mu citinin hergün sattığını, satanın kankasıdır bence o da.

5. şu 3.31 deki 10.000 i gönder aslanım haydi

6. Eyvallah güzel verdin 3.31 güzel anlamlı rakam haydı şimdi alış kademelerinin sonunu 31 yap, yapmazsan ayıp olur.

7. Endeks yüzde1 düşer AYEN yüzde5 düşer, endeks yüzde1 artar AYEN gene yüzde5 düşer.Senin gibi şirketin gelmişini geçmişini....YTD

8. credıı sutıtekı kım satıyosaaa anansını opeyımmmmm adam 34 gundur satıyrr ulan bır gunde tabana ver bıt bune

Sayfa 129/394 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •