-
Kısmet etmişse Mevla el getirir,yel getirir,sel getirir...kısmet etmesse Mevla el götürür,yel götürür,sel götürür...Kutpo ' yu işini yapan bir patronun... düşük sermayeli karlı bir şirket olmasından aldım.gittiğim ufacık taşra kasabalarında satılan ürünlerini görünce naylon şirketlerin takla attığı Bistte bu şirketin çok daha sağlam ve çok çıkacağına inandım.Hissenin 30 bin puan çıkarken ısrarla düşmesi ne yazıkki "Kütahya" markasına olan güvenimi yıktı.Böyle bir rallide patronun insiyatifi olmadan bu kadar baskı,oyun yapamazlar diye düşünüyorum.
Küçük yatırmcının üç kuruşuna göz diken her kim varsa kazandığının hayrını görmesin...sevdiği için ilaç parası yapsın ...Daha başka şeylerde yazacam da atarlar beni ha bu forumdan
-
Bu olanlar normal değil. Bir haber mi var acaba ? Ülke yada bölge ile ilgili.
ytd değildir.
-
Vergi dairesi kar ı ilk çeyreğe göre muazzam artmış.
Borsanın düşüşünü bahane edip çakıyorlar. Normal hareket değil bunlar, kesin bir fırıldak var.
Borç harç olmayan ucuz kalmış nadir şirket.
YTD.
-
kaldı 3 iş günü daha bakalım ne kadar daha basacaklar
-
Tahta sahibi basa bildiği kadar basıyor. Bu kadar baskının tek sebebi bilanço ise şirketin zarar açıklaması ve borç içinde olması gerekirdi. Oysaki şirket kar açıklamaya devam ediyor. Bütün yatırımlarını tamamlamış, gayri menkul zengini, borcu olmayan, öz sermayesi güçlü dünyanın en lider porselen şirketi. Hisse borsanın yükselişine hiç bir tepki vermemiş tam tersine dibi boylamış durumda. Bura da bizim bilmediğimiz başka bir şeylerin olduğu kesin. Şayet bu şirketin bilançoları ile ilgili değil ise bunun dışın da bir şey aramalıyız. Görünen başka kötü bir şey yok ise geriye sadece tahta da operasyon yapıldığı kesin. Bu tamamen küçük yatırımcının dökülmesine yönelik bir durum bence. Bunun altından bir şeyler mutlaka çıkacaktır. Sabır ile tutmaya ve ortalama düşürmeye devam...ytd
-
bu hissenin olayı nedir ya? yatırımcısını kanser etmiş. bir yıldır dibe doğru gidiyor? bilmediğimiz bir şey mi var yoksa klasik baskılama mı?
-
Klasik vizyonu dar aç gözlü patron mantığı....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
17000 lotla adam 8 kademe aşağı yukarı oynatıyor nasıl bir sığlık bu az biraz zorlasam spek ben olurmuşum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri