Sayfa 130/466 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by nokta atışı Yazıyı Oku
    75.000 tl. bizim paramız..
    bekliyorum

ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by nokta atışı Yazıyı Oku
    bekliyorum

ytd.
    Kaçı bekliyorsunuz?
    Ytd.

3. Abiler sorum var size.Perşembe toplantı varmış ya hani hisseler hep böle olaylardan önce kararı bilenler yüzünden inio çıkıomuş.şimdi bu habire düşüyo kötü kararlarmı beklemeliyiz? Ne olabilir daha kötü bilmiyorm ama nie sürekli düşüyo?Bide kötü haberler çıksa daa düşer mi?önceden haber satın alınıo diyolar o zmn daha düşmez dimi?

4. Gündem Maddeleri (YORUMSUZ)
    1 - Açılış, Toplantı Başkanlığı'nın teşkili ve Toplantı Tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi.
    2 - 2018 yılı hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması, görüşülmesi ve onaya sunulması
    3 - 2018 yılı hesap dönemine ait Bağımsız Denetim rapor özetinin okunması
    4 - 2018 yılı hesap dönemine ait Finansal Tabloların okunması, görüşülmesi ve onaya sunulması.
    5 - Türk Ticaret Kanunu'nun 363'üncü maddesi uyarınca, yıl içinde Yönetim Kurulu üyeliğine yapılan atamanın onaylanması.
    6 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin, 2018 yılı hesap dönemi faaliyet, işlem ve hesaplarından ötürü ibralarının onaya sunulması.
    7 - Şirket'in kâr dağıtım politikası çerçevesinde hazırlanan, 2018 yılı kâr dağıtımı hakkındaki Yönetim Kurulu'nun önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi.
    8 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Yönetim Kurulu'nun Bağımsız Denetim Kuruluşu seçimi ile ilgili önerisinin görüşülmesi ve onaya sunulması.
    9 - Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili düzenlemeler kapsamında; Şirket'in 2018 faaliyet döneminde; sosyal yardım amacıyla vakıf, dernek, kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan bağışlar hakkında bilgi verilmesi ve 2019 yılı hesap dönemi içerisinde yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenerek, Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin görüşülmesi ve onaya sunulması
    10 - Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396'ncı maddelerinde yazılı iş ve işlemleri yapabilmeleri için yetki verilmesinin pay sahiplerinin onayına sunulması
    11 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın, yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerin ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri hısımlarının, ortaklık veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek önemli bir işlem yapması ve/veya ortaklığın veya bağlı ortaklıklarının işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi kendi veya başkası hesabına yapması ya da aynı tür ticari işlerle uğraşan bir başka ortaklığa sorumluluğu sınırsız ortak sıfatıyla girmesi kapsamında gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
    12 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; üçüncü kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile gelir ve menfaat sağlanmadığı hususlarında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
    13 - Dilek ve görüşler
    Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
    Kar Payı Dağıtım

5. 7. Madde'de olası bir değişiklik önerisi kabul görürse ''Kar Payı Dağıtılabilir'' veya ''Karın Sermayeye Aktarılması'' böyle bir sürpriz olur mu?

....Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir....

6. Sermaye = 200 Milyon TL
    Öz Sermaye = 262 Milyon (Buradan 60 Milyon Cepte)
    2018 Yılı Karı = Okus pokus 75 Milyon

En az %50 bedelsiz yaparak 300 Milyon sermayeye rahatlıkla ulaşabilir....Bence....

...Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7. Tabii ki böyle senaryoların gerçekleşmesi durumunda #HerŞeyÇokGüzelOlacak olur....Bende hiç geri vites yoktur...

....Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir....

8. Ellerinde çok kağıt var bedelsiz verip tekrar toplamak için uğraşacaklarını sanmıyorum. Karşımızdaki gurup her zaman en kötüsünü yapacaktır. Çünkü kağıdı düşürmek için peş peşe kötü habermiş gibi haberler gönderdiler hiç biri tesadüf değildi. Yani işi tesadüfe bırakacaklarını sanmıyorum. Daha önce bir kaç arkadaşın ısrarla vermesi gereken bir temettü var, bu oran ise yanlış hatırlamıyorsam 30-40 kuruş gibi bir rakam dı. Evet ben hepimiz adına temettü istiyorum. Hakkımız ne ise versinler. zaten vermeleri de gerekiyormuş.

En kötü seneryoyu yazıyorum %100 bedelli , ben bunlardan bedelsiz falan beklemiyorum. Kendi şahsi fikrimdir.

YTD.

Sayfa 130/466 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •