Satislarinin %80'i ihracat olan bir firmayi ic piyasadaki talep daralmasi nekadar etkikeyebilirkiorta ve uzun vade burdayiz, hayirlisiyla su % 5 hisse satışını bi görelim hele ;)
Satislarinin %80'i ihracat olan bir firmayi ic piyasadaki talep daralmasi nekadar etkikeyebilirkiorta ve uzun vade burdayiz, hayirlisiyla su % 5 hisse satışını bi görelim hele ;)
Allah büyük birde kap'a düşüyormuş diyormuş peruklu 13tl den blok olarak şu fona sattık diye)))))
Peruklunun huyunu bilirim. 13 tl dişinin kovuğuna gitmez. Kendi malına şahin, başkasının malına ölücüdür. kesinlikle başkasına satmaz 10-15 tl den filan. Dahada düşürecek ve kendi alacak. O zaman gider 20 yede 30 a da. 10 lu fiyatlardan veya aşağısından satılırsa bilinki kendi fonudur
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
bir halt olacağı yok.
Endeks uçarken adam dip yapmaya çalışıyor hala , ilginç, garip , alışılmışın dışında,
Tayfanın akıllısı gemi dümeninden uzak durur.
en garip hisseye ve alışılmışın dışına en ilgincine biz mi denk geldik arkadaş
endeks ve thyao uçtu ve uçmaya da devam ediyor
[QUOTE=6.sense;1424199]en garip hisseye ve alışılmışın dışına en ilgincine biz mi denk geldik arkadaş
endeks ve thyao uçtu ve uçmaya da devam ediyor[/QUOT
bende atlas ı kaçırdım bu kaplumbağa yüzünden, en çok koyan da endeks aşağı dönünce nereden toplarız bir tarafı,
Tayfanın akıllısı gemi dümeninden uzak durur.
Onu bekliyor zaten. 8 e belki daha aşağısına düşürecek . Sonrada hisseyi kendine paslayacak. Yani arkadaşlar boylelerine ne denirse onu söylüyorum ama yazamıyorum
Yer İmleri