Beyaz ın ittifak holding ile
Arasında Bir musibet var gibi..
Hangi boyuttadır, cezai müeyyidesi
Varmıdır bunu bilemiyorum.
Cezai müeyyidesi varsa ne
Olur acaba? Bunları öğrenmek
gerek... hemde çokkk acele...
Düşüşlerin sebebi bu muhtemelen...
Beyaz ın ittifak holding ile
Arasında Bir musibet var gibi..
Hangi boyuttadır, cezai müeyyidesi
Varmıdır bunu bilemiyorum.
Cezai müeyyidesi varsa ne
Olur acaba? Bunları öğrenmek
gerek... hemde çokkk acele...
Düşüşlerin sebebi bu muhtemelen...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
4 ay mı bılmıyomkı aldık zarar cok morel bıtık 9 geckın aldık 2,60 larda oncekı msjlarıma bak
Hocam bekle dahada dussun alim imkanin varsa maliyet dusur,benimde 6,5 bin zarar oldu bundan kar 4 bin kar yapmistim,totalde 3 bin zarar var yani. Aylik ta ki grafige bakinca 1 e kadar yolu var bunun sanki.
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözgöre göre 2.90 dan aldık... maalesef...
Artık en son düştüğü yeri görürsek oradan maliyet düşürme faaliyetleri olacak herhalde.
İnşallah şirketin tahtası kapanmazsa!
İttifak holding le bir sıkıntısı varmış dün akşam
Öğrendim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Çıkmaz
İse yürür gider. Varsa sonucu bilemiyorum. Bilgisi olan var ise paylaşalım...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
İttifak holding in grafiğini
İncelediğimde beyaz düştükten sonra ittifak holding çıkmaya başlamış
16 Ağustosta ki haberde;
İttifak Holding ve Adese hisselerinde yeniden firari manipülatör Mecnur Çolak adı konuşulmaya başlandı. Beyaz Filo ve Çemaş hisselerinde çok sayıda ismi mağdur eden Çolak’ın, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kıvrak ile görüşmeye başladığı öne sürülüyor. Murat Kıvrak’ın pasaportuna bakıldığında sık sık Bulgaristan’a giderek Mecnur Çolak’ı ziyaret ettiği iddiası borsa kulislerinde konuşuluyor.
DAHA ÖNCEKİ OPERASYONDA YAKAYI ELE VERMİŞLERDİ
Bilindiği gibi geçtiğimiz dönemlerde Adese ve İttifak Holding hisselerinde iddialara göre firari FETÖ’cü Faruk Bakaç ile firari manipülatör Mecnur Çolak büyük bir operasyon yapmış, hisselerde sert fiyat hareketleri yaşanmıştı. O dönemde SPK, işlem yapan kişilere ağır cezalar ve işlem yasağı getirmişti. İşlem yasağı getirilen isimlerden biri de Işıklar Grubu’nun patronu Rıza Kutlu Işık’tı. Çolak, piyasadan topladığı Işıklar Grubu hisselerine karşılık patron Rıza Kutlu Işık’a Adese hissesi aldırmış, SPK da bu işlemleri yakalayarak çok sayıda ismi cezalandırmıştı.
Bir şeyler varda çözemiyorum.
İnşallah ucu beyaz a dokunmuyordur...
Yer İmleri