Az sonra Reha GAYA'da gayar, öğlen güneşi muhabbetine girmeyeyim...
Az sonra Reha GAYA'da gayar, öğlen güneşi muhabbetine girmeyeyim...
Hayırlı geceler, efendim.
Dükkan sahibi böle olur her derde koşturur çözüm ararSağolun düşünmeniz yeter vallahi.. ben etsiz çok az yemek yerim ama alkol bu vitaminin düşmesindeki en büyük etkenlerden(özellikle hergun alkol alanlarda), tabii bazı ilaçlarin kullanılması da düşürebiliyor. tek et de B12 ye çözüm değil, balık ve deniz urunleri , yumurta , ciğer mutlaka yenilmeli ki ben bunları asla ağzıma koymam hayatta balık , ciğer , yumurta yemedim, hanım hep kizar bunlar yenilmez mi neler kaciriyorsun der
dikkate almayiz pek ama B12 gerçekten önemlidir, dusuk B12 depresyon, bağışıklık sistemi sorunları, denge , halsizlik, kol bacakta ağrı uyusma, denge kaybı gibi çok sorunları getirir, doktora çıkınca da pek bakmaz doktorlar .. hep kolestrol, şeker gibi şeylere bakarlar bu yüzden mutlaka söylemek lazım ve baktırmak lazım..
Biraz uzunca oldu ama sofrayi ilgilendiren bir durum B12bilmekte fayda var
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ozan Bingölâ€
@ozanbingoll
Takip ediliyor
Daha fazla
Detayları geçen ay yazdım
-7₺'lik bir şişe birada vergi 4.01₺
-117₺'lik bir litre rakıda vergi 78,12₺
-43₺'lik bir şişe şarapta vergi 25,96₺
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Hayırlı sabahlar..
Uyuyanlara hayırlı geceler,
uyananlara hayırlı sabahlar.![]()
Yer İmleri