Birþey kaçmýþ tahtacýnin içine acaba ne kaçmýþ, vallahi çok merak ediyorum. Okumaz ki buralarý, okusa yazardý. Bu kaçtý diye. Ama bu kadar beddua ve ah varken kaçsa ne kacmasa ne! Ytd
Birþey kaçmýþ tahtacýnin içine acaba ne kaçmýþ, vallahi çok merak ediyorum. Okumaz ki buralarý, okusa yazardý. Bu kaçtý diye. Ama bu kadar beddua ve ah varken kaçsa ne kacmasa ne! Ytd
dün yazdýklarýmýn hepsi iptal
petkm dik duurþu hisseleri teminat verdiklerinden satýþlarý binebze karþýlamasýndan
kýsa vadede kur 40-45 arasýna yerleþir
buda dün yazdýklarýmý çöpe çevirir maalesef
Pardon yanlýþým yoksa bilanço öncesi 110 kusurlere geri mi gelmiþti ne sonra çekirge gibi zýpladý, tebrikler. Ytd
Bugün tek istediðim var tahtacý efendi 1731 üstüne at. Baþka birþey istemez, olursa da hayýr demem yine de. Ytd
Bankalarýn bu duruþu pek bir ümit vermese de istek istekdir. Olur olmaz yapcek biþey yok, zaten olan oluyor her türlü, olmuþa, olacaða ne çare? Ytd
Uluslararasý derecelendirme kuruluþu Moody’s, yaptýðý deðerlendirme sonucunda Þirketimizin kredi notunu "B3"den "Caa1" seviyesine indirmiþtir. Not görünümü ise duraðandan negatife deðiþtirilmiþtir.
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri