Sayfa 1308/2327 İlkİlk ... 3088081208125812981306130713081309131013181358140818082308 ... SonSon
Arama sonucu : 18615 madde; 10,457 - 10,464 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. TRHaber
    @trhaber_com
    ·
    24 Tem
    Halk TV sunucusu Emin Çapa, CHP yönetimi ve Kılıçdaroğlu'na isyan etti.

"Afedersiniz oyumu isterken iyiydi. Ben kendimi çok örselenmiş ve incitilmiş olarak görüyorum. Böyle giderse yerel seçimlerin sonucu da çok ağır olacak."
    @erefefik

2. https://twitter.com/muhendislikk_/st...61101907849216

Mühendislik Harikası
    @muhendislikk_
    🚘 Tamamen insan gücüyle çalışan, yakıt ya da elektriğe ihtiyaç duymadan saatte 48 km hıza ulaşabilen araba.
    @erefefik

3. İris Cibre 🐦
    @iriscibre
    Şimdi bana bir telefon geldi

Aracı kurumda hesap açacakmışım, para yatıracakmışım, Kübra olarak adını veren şahsa hesabımın şifrelerini verecekmişim, o da Forex portföyümü yönetecekmiş, kar zarar ortakmış, karın yarısını alırmış, zarar edersek dedim, önce onu da yollarım dedi sonra değiştirdi ikimiz hesap açacakmışız o da para yatıracakmış, kayıp ikimizinmiş
    E o zaman benim parama ne ihtiyaç var mesela?

Bu yaptığının suç olduğunu söyledim, ne alakası var dedi iyi mi

Yeni dolandırıcılık operasyonu hayırlı olsun. Şimdi benim bu işi SPK'ya bildirmem gerek, uğraş dur
    @erefefik

4. zerohedge
    @zerohedge
    Making You Poorer To Control You. Honest Money Is The Key To Freedom.
    @erefefik

5. Çin Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor.
    Çin Dışişleri Bakanı dün atandı. Eskisi Şi'nin en gözde bakanlarındandı ve bir aydır da ortada yoktu. Çintv'de bir kızla ilişkisi var diye, geçen gün dedikodu çıkardilar.
    O adam büyük ihtimal yaşamıyor.
    25 temmuzda da Çin Ulusal Yasama Meclisi acil toplanma karari almisti.
    Bütün bu gelişmeler Kissenger'in ziyareti esnasinda oldu.
    @erefefik

6. İris Cibre 🐦
    @iriscibre
    Bugün günlerden Fed
    O zaman geleneksel beklentimi yazmalıyım

Fed'in 25 bps faiz artırımı kesin gibi. Takip edilecek olan açıklamalar
    Mesela "datalar doğrultusunda hareket edeceğiz" cümlesi aşırı güvercin olarak algılanarak pivot noktası 5.50% etkisi yapacaktır

Eğer, "faiz artırımlarının devamı uygun olabilir (... may be appropriate) " cümlesini duyarsanız bu da bu da şahin olarak algılanacaktır

Dolayısıyla bugün Fed cümlelerinde mining yapacağız.

İstihdam dataları güçlü kalmaya devam ediyor, bu hala Fed'i geriyor. Dolayısıyla Fed'in işi şansa bırakmayacağını ve" may be appropriate" cümlesini kurarak şahin kalacağını tahmin ediyorum

Fakat yine de bu bir süre için son faiz artırımı olabilir. Kış aylarını takip ederek enflasyondaki gelişmelere göre pivot noktası 5.50% mi yoksa ötesi var mı göreceğiz. Beklentim 2024 sonuna kadar 1 artış daha çünkü ABD'de baz etkisi sona erdi

Altını çizdiğim şahin cümle altına satış, DXY ye de alım getirecektir

Beklenmedik cümleler volatiliteyi artırır. Kendinize dikkat
    @erefefik

7. 32 trilyon dolar borcu olan, "Allah birdir" dese hic bir sekilde dikkate almam.
    Benim dikkate almamam hiç bir seyi degistirmiyor.
    Insanlar dört gözle yapılacak aciklamayi bekliyorlar.
    Kilavuzlari da yapilacak aciklamanin satir aralari.
    @erefefik

8. Insanlar delirmisler, abi 32 trilyon dolar borclari var ve bu paranin ödenme ihtimali yok. 14 trilyon dolarin üstü ödenebilir değildi.
    14 trilyon dolar 2010'da falan geçildi.
    @erefefik

Sayfa 1308/2327 İlkİlk ... 3088081208125812981306130713081309131013181358140818082308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •