Sayfa 131/1223 İlkİlk ... 31811211291301311321331411812316311131 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Deniz akvaryumu eşliğinde vob güzel oluyor rahatlatıyor tavsiye ederim biraz tuzluya mal oluyor ama getirisi oluyor abi 👍
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Valla benim ev hayvanat bahçesi gibi [emoji51]
    1 tane french bulldog cinsi köpek
    1 tane muhabbet kuşu
    1 tane Deniz akvaryumu içinde 10 kadar balık var
    4 tane su Kablumbası
    1 tanede kanarya var monio cinsi
    Hayvanlari cok severimde, bahceli bir evin olacak kedi, köpek tavuk besleyeceksin. Evin icinde cok zor hayvan bakmak. Bir tane muhabet kusum var onun pisligini zor temizliyorum. Köpeği filan dusunemiyorum, tuyleri salyasi ?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VİOP günlük ve genel

Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    bence çok değil

bir zamanlar Türkiyede yılda 83 bin ton bal üretimi var dediğimde ANKARADA yaşayan bir damadımız itiraz etti, yok yaa dedi o kadar bal üretilmez, olsun 1000 ton dedi, yani milyonlarca insanın günde 3 öğün karnını doyuran tarım sektörü az miktarlarda üretim yaparsa aç kalır insanlar, çoğu kimse bunun farkında değil...80 milyonuz ve her gün boğazdan 3 öğün bişeyler geçmesi gerekir vesselam, boğaza dur yok...
    Üzerine turistleri ve Atatürk hava limanı transit yolcularıda ekleyin.4 milyonda Suriyeli,afganlı.

5.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Hayvanlari cok severimde, bahceli bir evin olacak kedi, köpek tavuk besleyeceksin. Evin icinde cok zor hayvan bakmak. Bir tane muhabet kusum var onun pisligini zor temizliyorum. Köpeği filan dusunemiyorum, tuyleri salyasi ?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Valla abi benim köpeğimin tuvalet eğitimi var gelmeden önce eğitim aldırdım

Büyük bir evde yaşıyorum özel oda felan var hepsine

Sadece günde 2 defa dışarı çıkartıyorum sabah kalkıyorum evin bahçesine birde akşam onun dışında zararı YÖK

Kuşlar içinde akıllı yemlik aldım otomotik altta düşüyor yediği birde tülleri var kafese geçiriyorsun

Deniz akvaryumunda filtre var otomotik temizliyor

Su kablumbaların dada filtre var kendi temizliyor

Zor olmuyor yanı
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    bence çok değil

bir zamanlar Türkiyede yılda 83 bin ton bal üretimi var dediğimde ANKARADA yaşayan bir damadımız itiraz etti, yok yaa dedi o kadar bal üretilmez, olsun 1000 ton dedi, yani milyonlarca insanın günde 3 öğün karnını doyuran tarım sektörü az miktarlarda üretim yaparsa aç kalır insanlar, çoğu kimse bunun farkında değil...80 milyonuz ve her gün boğazdan 3 öğün bişeyler geçmesi gerekir vesselam, boğaza dur yok...
    Kavun karpuz PDF de alt sayfalardaymış. Üzüm de yüksek 5 milyon ton, domates 12 milyon ton.

Kenarda dursun, tarım ekonomisi ilgilenen inceleyebilir.

Yıllar itibari ile aylık mazot fiyatı bilgisi de var.
    https://www.tarim.gov.tr/sgb/Belgele...iler/BUGEM.pdf
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Bizim apartmanın önünde tretuara kopeğe pisletip duruyor birisi .
    Ayıp ediyor.
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

THY nin websitesini herhalde liseli bir gence yaptirmislar

Bir site bu kadar kotu olabilir mi ya

Sayfa 131/1223 İlkİlk ... 31811211291301311321331411812316311131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •