Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
Bana göre, diktatör olduğunu ikrar Nirvana'dır dayıcığım.
Bir kez daha saygı duydum sana.
Lütfen sadece "BENCE ŞU SEBEPTEN SÖYLE OLACAK" diye fikir belirtin ve dediğiniz tuttmuşsada kendi başınıza gururlanın ve paranızı cebe indirin, Allah bin bereket versin size, bana vermesin istemiyorum.
Gelipte ne demiştim gibi çocukça şeylere girmeyin, çok rica ediyorum. Kendi kendinize RAKİP yaratmayın.Rakibiniz değilim, hayat zaten beni bin kere tuş etmiş. Rakibiniz değilim.
kulvarlarımız farklı, ben yüzücüyüm, siz koşucusunuz, kalkıpta seni nasıl geçtim diye laf çakmayın. Siz trilyon alsanız, yada trilyon borca girseniz, zerre sevinmem ve üzülmem. Benimle alakası sıfır. bana ne, beni ne ilgilendirir. Seni ve aileni ilgilendirir.
copy paste sakın yapmayın, sevmem. Yaparsanız, yorumunuzuda ekleyin. Kendi analizin varsa SEBEBİ ile söyle. Desteksiz söyleme.
Her neyse yaw, bu yazıyıda boşa yazdım, bikaç yazı sonra arkada kalacak ve yine birileri gelip dediğin çıkmadı yada çıktı diyecek...
Yaw çıksa ne olur çıkmasa ne olur... Alla Alla yaw...
Ortalık yerde yazıp milleti manipule etmiyorum. Kendi açtığım topikte yazıyorum. İstemeyen okumaz.
Okuyorsanda kızma. kızıyorsan girme.
Maydonoz laflarım sana değil. eyÖzgürlük buralardaysan lafımın tamamı sanada değil. Sadece beni rakip olarak görme bu kısmı sana.
Tabi bidaa gelmez herhalde, bol şans dilerim ona.
Olayı kişisele dökmeyelim lütfen. O yaşları çoktaaaan geçtim. geçmeyen bu topike girmesin üzülür ve üzer.
Son düzenleme : alicemal; 25-03-2019 saat: 17:14.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri