Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 131/846 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bana göre, diktatör olduğunu ikrar Nirvana'dır dayıcığım.

Bir kez daha saygı duydum sana.
    Lütfen sadece "BENCE ŞU SEBEPTEN SÖYLE OLACAK" diye fikir belirtin ve dediğiniz tuttmuşsada kendi başınıza gururlanın ve paranızı cebe indirin, Allah bin bereket versin size, bana vermesin istemiyorum.

Gelipte ne demiştim gibi çocukça şeylere girmeyin, çok rica ediyorum. Kendi kendinize RAKİP yaratmayın.Rakibiniz değilim, hayat zaten beni bin kere tuş etmiş. Rakibiniz değilim.

kulvarlarımız farklı, ben yüzücüyüm, siz koşucusunuz, kalkıpta seni nasıl geçtim diye laf çakmayın. Siz trilyon alsanız, yada trilyon borca girseniz, zerre sevinmem ve üzülmem. Benimle alakası sıfır. bana ne, beni ne ilgilendirir. Seni ve aileni ilgilendirir.

copy paste sakın yapmayın, sevmem. Yaparsanız, yorumunuzuda ekleyin. Kendi analizin varsa SEBEBİ ile söyle. Desteksiz söyleme.

Her neyse yaw, bu yazıyıda boşa yazdım, bikaç yazı sonra arkada kalacak ve yine birileri gelip dediğin çıkmadı yada çıktı diyecek...

Yaw çıksa ne olur çıkmasa ne olur... Alla Alla yaw...

Ortalık yerde yazıp milleti manipule etmiyorum. Kendi açtığım topikte yazıyorum. İstemeyen okumaz.

Okuyorsanda kızma. kızıyorsan girme.

Maydonoz laflarım sana değil. eyÖzgürlük buralardaysan lafımın tamamı sanada değil. Sadece beni rakip olarak görme bu kısmı sana.

Tabi bidaa gelmez herhalde, bol şans dilerim ona.

Olayı kişisele dökmeyelim lütfen. O yaşları çoktaaaan geçtim. geçmeyen bu topike girmesin üzülür ve üzer.
    Son düzenleme : alicemal; 25-03-2019 saat: 17:14.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bugün ekistra vergi verdim.
    Bide iş hayatım sebebi ile 30 yıl vergi verdim onu saymıyorum.

Yılda verdiğim ekistra vergi 2bin TL civarı. Karşılığında ne alıyorum. SIFIR.

Bizim beldede kanalizasyon YOK. Zaten olsa kanalizasyon parası her ay alıyorlar 15TL. Kanalizasyon olmadığı halde 2 yıldır 15 TL kanalizasyon parası ödüyorum her ay.

Trafik allak bullak. Arabalar park etmiş kaldırımlar kırık ve yürüyemiyorsun. trafik polisleri maaş alıyor ama 2 yıldır ana yol kenarına çadır kurmuşlar suriyeli yakalamaya çalışıyorlar. Hangi suriyeliyi.? hükümetin içeri soktuğu 4 milyon suriyeliyi. Hükümetin aptallığının yükünü, benim maaşını ödediğim polisin sırtına yüklüyor.

Polis suriyeli kaçak peşinde olduğu için gerçek işini yapamıyor. Yine cezasını ben çekiyorum çünki kırılan kaldırım parasıda benden, kaldırımda yürüyemeyince yola çıkıyorsun, araba çarpıp kırarsa bi tarafını, acısınıda ben çekeceğim.

Her yıl ödediğim 2bin TL nerde peki.?

Belediye başkanlarına bakın, siyasetçilere bakın. Servetleri ülkeye sığmıyor taşıyor...

Tamam sadece bu yıl 2bin ödedim. Normalde 1500 ödüyorum. oda az para değil.

Maaşımdan direk ve dolaylı alınan vergi %60. Onuda hesaba katmadım. O zaten her yıl geçiyor. tabi %60 alıyorlar, %40 ı geri dönüyor bana ama %20 si yine birilerini zengin ediyor...

Her neyse...

Biraz ekonomiye bakayım.

USD biraz düşmüş.. Ev hanımlarının dayağından kurtulacağımmı ne.???
    @NeAcaipDunya

3. Dolar satıp Ons Altın alınma durumu var sanki. Geçenlerde yazdığın TR'nin altın biriktirme mevzusuyla da uyumlu.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Dolar satıp Ons Altın alınma durumu var sanki. Geçenlerde yazdığın TR'nin altın biriktirme mevzusuyla da uyumlu.
    TRnin altın biriktirme mevzusumu.? Onu hatırlamadım. Rusya topluyor diye son bir yılda bi kaç yazı okumuştum. Bayağıda bi alıyor. Çin daha çok almalı çünki altına dayalı YUAN sistem isteyen o. Ancak Çin şu kadar ton altın aldı diye haber okuduğumu hatırlamıyorum.
    Oda ilginç bir durum.

Şu son bir haftada olacakları kafaya takmamak lazım. Tabi kısa vadecilere bişey diyemem. Her lafım uzun belki birazda orta vadeciye göre.

Planlarda şimdilik değişiklik yok.
    Portfoy aynı.? Sadece bu ayki maaştan artan küçük bir miktar nakit var. Onu ne yapacağıma 1 hafta içinde karar vermem lazım.

Birde seçim sonuçlarına göre planları yeniden gözden geçirmek gerekebilir. Eğer muhalefet lehine büyük fark olursa, erken seçim baskısı başlar. O zaman elinde güç olan siyonist yahudilerde bu baskıya destek vermek isteyebilirler. Yavaş yavaş USD yi yukarı taşıyabilirler. Bu ihtimali hesaplamam gerekir.

Bu yıl 6 yı geçmez dedim, fikrimde değişiklik yok. Ama geçme ihtimali kapıyı bayağı bi şiddetli çaldı. Neden geçmez diyorum, ekonomi iyiye gidecek diyemi.? Hayır. baz etkisini yazmıştım o ayrıda asıl tahminim, akp mac kinsey veya benzer bir kuruluşla anlaşma yapacak.

USD yi yükseltmek isteyen siyonist finans kesimine karşı, devletin elindeki kartlar, faiz, IMF(mac kinsey), katarın sanal paraları.. başka ? Aklıma gelmiyor.

Portfoy uygun.

Beklediklerimin haricinde şimdilik bir şey olmadı. Cuma günki hareket ekstra ama bu sebeple olmasada 98 belki 97 ihtimalini 2 kez yazmıştım. Ben silkeleme demiştim ancak nedir belli değil. Bahane var ama o bahaneyle silkelemede olabilir, hükümete baskıda, yada ikisi birden.
    Sebep farklı ancak tren yoldan(portfoyum) çıkmadı.

Seçim sonuçlarını bekleyeceğim artık.
    Son düzenleme : alicemal; 25-03-2019 saat: 19:14. Sebep: ek
    @NeAcaipDunya

5. Geçen haftaki döviz hareketini yapan kel yahudi ve ekibi pozisyonları kapamak için TL bulamıyor hisse satıyorlar. Şayet kaldıraçları yüksektiyse bu düşüş epey sürer. Seçim sonrasında sayın Erdoğan çiğ çiğ yiyecek bunları demedi deme dayı.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Geçen haftaki döviz hareketini yapan kel yahudi ve ekibi pozisyonları kapamak için TL bulamıyor hisse satıyorlar. Şayet kaldıraçları yüksektiyse bu düşüş epey sürer. Seçim sonrasında sayın Erdoğan çiğ çiğ yiyecek bunları demedi deme dayı.
    erdoğanın karakteri, zengine bişey yapmaya uygun değil. Hep zengin ve güçlülerin önünde el pençe divan durmuş. evrim ve 3 maymuna girmem lazım ama hevesim yok.
    USD düşşsede çıksada zenginlerle beraber yürür. Onun için zenginin türüde fark etmez. İşine yarayacaksa abd li musevi siyonistle yürür, işine yarayacaksa hristiyanla yada müslümanla. Hangisi kendi cebine yarayacaksa onla yürür, sonra bahanesini düşünmeye başlar. ne söylesemde haklı göstersem.

En çok usd yide yine akp lilerin aldığından emin olabilirsin. Bundan adım gibi eminim. Cahil in her yaptığı cahilcedir.

Epey geçmişte mhp li prof. bakanın cebinde TL çıkmaMAsı gibi. Sadece dolar çıkmıştı.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    (yarı gırgır)
    dingil kumral, sadece istanbul boğazı yer altından. Birde belki sıradağların bazıları.

Sen ingiltere ile fransayı birbirine deniz altından bağlayan yer altı tünelleri projesi belgeselini seyrettinmi. Demek karar verici sen olsan o iş olmayacak. Belgeseli 2 kez seyrettim.
    gerekirse Çin e kadar yer altından yaparım. Yine kâr ederim. benim Ülke çapında uluslararası ismi bilinen DEV firmalarla yaptığım 3 adet preoje var. Birinde proje lideriydim, diğer ikisinde ekip elemanı.

Sen yapamazsın, ben yaparım.

Yaw bu konuşmayı bi kaç ay önce biri ile yapmıştım...!!!kumral değildi...

devrim arabası niye kızağa cekildi, işte bu yapamayız edemeyiz şartlanması yüzünden. Memleket nasılda ithalata bağımlı köleler hale gelmiş yuh yaw.

Sinirim geçmişti yine tepem attı... en iyisi bu günnük forumu kapatayım..
    yaw yine bebelerle sidik yarışına girdik..

Kendi topikimde, başkasının yazmasına nasıl engel koyabilirim acaba.???

Kendim bi forum satın alayım. Topik açanlar, kendi topiklerinde yazabilecekleri, kendileri belirlesinler... Bak güzel fikir de kim uğraşacak.?
    Son düzenleme : alicemal; 26-03-2019 saat: 16:12. Sebep: zopa
    @NeAcaipDunya

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Dün de yazmıştım, Londra piyasasında Dolar long TL şort pozisyonu açanların kaldıraç miktarı sanılandan fazlaysa piyasayı teknik anlamda takip etmenin fazla bir faydası olmayacaktır. Ayrıca son bir haftada borsadan çıkan para çok ciddi takip altında olacaktır. Uçaklara, gemilere hatta göçmen taşıyan botlara dikkat etmek lazım. TL karaborsası oluştu bir anda. % 650 ile dünyanın tartışmasız en bulunamayan parası şuan.
    Mesela dayı, sence Malta Ordusunun kurtardığı kaçırılan Türk gemisinin kargosundaki nakit paralar kime ait ? Malta vatandaşlığı için sıraya girmiş saygın iş insanlarımızdan birine olabilir mi ? Başlığı kirletmeyeyim diyorum ama gelmek istediğim noktayı anladın sen. Zaten burada ne yazıyorsam sana yazıyorum. Sen uzun farları açmış giderken ben de yanlara el feneriyle bakıyorum gibi bir şey yani. Biraz fazla yaladım ama neyse olur o kadar.

*

Yalnız, bir önceki yazıdaki TV yorumcularının EZBER ekonomisi tabirine bayıldım. Literatüre not edip senin adına tescillettirdim. Belgeyi bir ara gönderirim.
    Son düzenleme : Maydonozcu Kamil; 29-03-2019 saat: 08:59. Sebep: ilave bilgi

Sayfa 131/846 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •