Sayfa 131/1000 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Ben TCD'nin fiyatının dünün fiyatı olduğunu düşünüyorum. Hisseler perşembe kapanışında zira. Eksi yaptı arkadaşlar, kabullenelim bence

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Öyle satış fiyatını açıklıyor, akşam hesaplayınca, o fiyattan alım yapabiliyorsunuz.

FIL,ANL, VK hepsi akşamdan belli oluyor ve açıklanıyor.
    Oyak'a has bir durum değil yani.
    En erken açıklayan anl di 17:15 de

3.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Konu OBP üzerinden açıldığı için OYAK oldu; siz yazmamış olsaydınız ben fon fiyatını ancak Pazartesi saat:08.30 da öğrenebilecektim. Rekabet kurallarına çok açık bir aykırılık var.
    FIL, ANL, VK hepsi akşamdan açıklıyorlar öyle olsa hiçbiri açıklamazdı.
    VK Vakıfbank sitesinden açıklıyor üstelik.

4.  Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    Ben TCD'nin fiyatının dünün fiyatı olduğunu düşünüyorum. Hisseler perşembe kapanışında zira. Eksi yaptı arkadaşlar, kabullenelim bence
    Evet dünün fiyatı MKK'ya girdim az önce 1000 adet olunca kolay oluyor hesabı

5.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    şimdi öğrenmek ile pazartesi sabah öğrenmek arasındaki fark nedir ? piyasa kapalı satabilme şansı da yok
    bazı aracı kurumlarda fiyat daha erken güncelleniyor
    benim işlem yaptığım bankada sattığım fon saat 14 civarı hesaba geçiyor..aracı kurumda ise 9 da..
    şimdi bende mi cimere bildireyim..
    şikayet edecek bi durum yok satış hakkı vb mi tanıyor ki niye edilsin saçma bi durum haklısınız bankada sakat 14te geçmesi bi gün kaybın oluyor bi günde tcd gibi bi fonda yüzde 1 veya başka bir fırsatta fon alımında vb çok fark yaratıyor aracı kuruma geçmek her açıdan avantajlı fon 14 te geçecekse satışı hesabınıza aracı kurum size opsiyonda tanıyorlar zaten mesela salı sattın fonu 14 te geçti hesaba bi gün ppftde bekle yada günlük repoda çarşamba alım gönder t+1 fona perşembe olsun oda yüzde 1 eksi yazsın tcd gibi

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Konu OBP üzerinden açıldığı için OYAK oldu; siz yazmamış olsaydınız ben fon fiyatını ancak Pazartesi saat:08.30 da öğrenebilecektim. Rekabet kurallarına çok açık bir aykırılık var.
    Rekabet kurallarına uymayan fonlar fiyatını açıklamayan fonlar Normalde kapanış fiyatlarına göre fon değerini hesaplayıp fiyatı bildirmeleri gerekir

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Durumu ciddi kritik olanlar var aramizda
    Tcd yi ben dusurmusum
    Adama bak yaw ������
    Adam benim iyi niyetimi sorgulamis
    Lan ben kotu niyetli olsam bu forumda tanimadigim biri tcd iyi dedi diye direk 200k girermiyim...dolar duser benden bilir...tcd duser benden bilir...allah sana sifa versin ortagim
    Webster kardeşim,

Fonda MK getiri hesaplama hususunda size pek çok soru sordum, hatta örnek tablo bile istedim ve siz tüm samimiyetinizle yardımcı olmaya çalıştınız. Ayrıca geçmişteki forum yazılarınızı ve başka forum üyelerinin yazılarını da okudum, bu vesileyle zamansal açıdan nasıl hareket etttiğinizi gördüm. Sizin iyi niyetinizi sorgulayan biri varsa öncelikle kendi iyi niyetli olduğunu ispatlasın ! Zıt görüş varsa somut argüman ile ifade edilmelidir. Daha yüzünü görmediğiniz insanların niyetini sorgulamak hiç etik değildir. Tabi ki eleştiri yapabilirsiniz.

Lütfen bu forumda niyet sorgulaması yapmayalım, eleştiri yapalım. İkisi farklı şeyler.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Öyle satış fiyatını açıklıyor, akşam hesaplayınca, o fiyattan alım yapabiliyorsunuz.

FIL,ANL, VK hepsi akşamdan belli oluyor ve açıklanıyor.
    Oyak'a has bir durum değil yani.
    fıl anl vk vb kendi bankaları açıklıyordu zaten akşam 6 dan sonrada aracı kurum olarak akşamdan sonra ertesi günkü fiyatların ilan edilip girilmesi yarınki işlemler için güzel almak isteyince bi sonraki işgünü fiyatı çıkıyor demek bankalardan sanmıyorum çıksın oyakın sistemi güzelmiş

Sayfa 131/1000 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •