Sayfa 131/505 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

bu kafayla giderse yakında brüt takasa sokar
    2 defa sarı kart yedik.
    olağan dışı hareket bildirimini de yaptık.

gunluk 9milyon lot islem hacmi için kredili işlem yasaginin bitmesini beklemis gibi bir durum

dur bakalım nolacak

fiyat hakkında yorum yapmıyorum. gidecek hisse brüt takasta da gidiyor

2. Bugün sanki sallayacak gibi bir his var içimde. Bizim açımızdan sorun değil de İnvesting sitesinde şimdiden serbest emir tavandan alış giren bir sürü kişi var...

Eğlenceli bir gün olacak gibi...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

3. Smart ile Kontrolmatik'in değerlendirmeleri saçma sapan bence. 1-1.5 Milyar ciroya 40-45 Milyar piyasa değeri. Tesla ile aynı kefeye koyuyorlar resmen. Alanlara Allah akıl fikir versin diyorum...

Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    "Şirketimiz Yönetim Kurulu Şirket Merkezinde toplanarak 5.000.000 TL sermayeli "..... Enerji Depolama Sistemleri A.Ş" isimli bir şirket kurulmasına ve sermayesine %100 oranında katılınmasına karar vermiştir. "

şeklinde bir haberle tavan üstüne tavan yapıp, uzaya çıkan hisseler var.. Ortada fol yok, yumurta yok. Enerji Depolama mevzuatı yok daha... Piyasası yok.. Yatırımcısı yok.. Sadece henüz kurulmamış, '2 sandalye-1 masa' bile olmayan bir şirket haberi ile şirketin piyasa değerini bir günde 1200 MW'lık AKENR kadar (189 milyon dolar ) yükseltiyorlar...

İlginç günler yaşıyoruz... :(

AKENR'de şöyle bir depolama haberi çaksa da milyar dolarlık şirket olsa.. Daha kolay aslında...:)

4. İnşallah tavan kitlemez. Bütün gün boş boş ekrana bakmak kadar sıkıcı bir şey yok...

Ek: Kitledi...:vk:

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Bugün sanki sallayacak gibi bir his var içimde. Bizim açımızdan sorun değil de İnvesting sitesinde şimdiden serbest emir tavandan alış giren bir sürü kişi var...

Eğlenceli bir gün olacak gibi...

5. Görünüşe göre tüm enerji sektörü el ele hep birlikte brüt takasa girecek bu gidişle...:whistling:

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    bu kafayla giderse yakında brüt takasa sokar

6. Hocam, acaba gelecek ayda yaratacağı nakit fazlaları ile 2024'deki taksidi veya bir kısmını erken öder mi? Şu anda zaten o paraya düzgün bir faiz kazanılmıyor, bir yatırım yapma ihtimali de pek yok. $80-100M'ı erken ödese 2024'de iyice rahatlar. Enerji fiyatları düşse bile tekrar sıkışmaz. Riski düşeceği için yeni yatırımlar konusunda eli de rahatlar.....

Ayrıca böyle bir hareket hisse fiyatını katlar. Ben olsam öyle yapardım...

Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Bilanço dip notlarında çıkarabildiğim dolar borç ödeme tablosu aşağıdaki gibidir..

TL borç Ödeme tablosu da aşağıdaki gibi....

Bu başlığı şu anda 4 kişi okumaktadır. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

Sosyal medyanın önemi bir yana

Eskiden tavan giden kağıtlarda çok daha fazla seyirci olduğu da açık

8. Millet daha çok Investing'den takip ediyor artık...

-----------------

Akenerji alamıyorum nedeni nedir bilgisi olsn var mı

Saniye
    1 saat önce

Bende aynı

Tolga
    1 saat önce

Satan yok

Bahar
    1 saat önce

Sira vardir satan yoksa

VEYSEL SARAÇOĞLU
    40 dakika önce

3 gün bende alamadım

--------------------------

2 ay önce bunların kafasına silah dayasan bile aldırtamazdın bu kağıdı. Şimdi sıraya girmişler... :vk:

Sayfa 131/505 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •