Sayfa 131/427 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 3416 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Kar fevkaledenin fevkinde geldi. Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.

2. Sadece kar tek başına yeterli değil. Dggyo alımı çok güven sarstı. Kelaynak yatırımcıyı düdüklemeyeceğine dair açıklama yapmalı. Ancak o zaman bir şeyler değişir.

3. Aciklamamı yapacak ? kime yapacak ? Efendiler kölelerine açıklama yapmaz.
    Biz köleler sadece hisse senedi alırız.
    SPK küçük yatırımcıya köle gözüyle bakıyor. Ne yapabilirsin ki ?
     Alıntı Originally Posted by memix Yazıyı Oku
    Sadece kar tek başına yeterli değil. Dggyo alımı çok güven sarstı. Kelaynak yatırımcıyı düdüklemeyeceğine dair açıklama yapmalı. Ancak o zaman bir şeyler değişir.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by memix Yazıyı Oku
    Sadece kar tek başına yeterli değil. Dggyo alımı çok güven sarstı. Kelaynak yatırımcıyı düdüklemeyeceğine dair açıklama yapmalı. Ancak o zaman bir şeyler değişir.
    zaten amacı guven sarsmak oldugunu dusunuyorum . boylelıkle ucuza topladılar. toasoda 75 deyken da stelle üretim yapmacak diye yagara kopardılar 75 den 55 indi ordan 200 e.. benzeri olması muhtemel..

5. HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-OYAK Yatırım, DOAS-Doğuş Otomotiv için hedef fiyatını 224 TL, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak korudu

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

6. Harika bir bilanço, kutlarım.

7. aracı kurumlardan bile iyi tahmin etmişim bilançoyu 3.1 milyar diyerek ama bu bile tavan da tutturmadı hisseyi.Goodyera gibi bir hareket bekledim ama olmadı ama gün uzun bakalım gün sonu kapanış ne olacak.Sinerjiye devam.Hey hey hey heyy heyyyy...

8. Bu bilanconun hakkı 355 TL. 5 fk değeri

Kar ilk ceyrek gibi gelirse sabit yani, artarsa daha da yükselir ederi
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Sayfa 131/427 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •