Sayfa 1318/2328 İlkİlk ... 3188181218126813081316131713181319132013281368141818182318 ... SonSon
Arama sonucu : 18621 madde; 10,537 - 10,544 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. m2ensen
    @m2ensen
    ミッション、完了しました✅✅

📍 ヨハネスブルグ 南アフリカ

Q ARMY は、南アフリカのヨハネスブルグにある深層地下軍事基地 (DUMB) を破壊しました。

このトンネルは人の往来に使われていました。

✅ 1_ このミッションで私たちは 767 人の子供たちを救いました

✅ 2_234人の少女を救出

✅ 3 _ 467,000件の機密文書の発見

警戒してください 🚨🚨🚨

CBKニュース121

𝕕𝕖𝕧𝕠𝕝𝕦𝕔𝕚ó𝕟
    「」「」「」「」🧩「」「」「」「」
    @AS_SeLesDijo

https://t.me/aozorasoyokaze8733
    Cevirisi şöyle; Gecen hafta kopyalamistim, Joannesburg'da acayip bir patlama vardi

Görev Tamamlandı ✅✅

📍 Johannesburg Güney Afrika

Q ARMY, Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde bir Derin Yeraltı Askeri Üssü'nü (DUMB) imha etti.

Bu tünel trafik için kullanılıyordu.

✅ 1_ Bu görevde 767 çocuğu kurtardık

✅ 2_234 kız kurtarıldı

✅ 3 _ 467.000 gizli belgenin keşfi

Lütfen dikkatli olun 🚨🚨🚨

CBK Haberleri 121
    Linkte video var;
    https://twitter.com/m2ensen/status/1684062764648771585

Neler dönuyor bu pis, kokusmus dunyada bilmiyorum ki...
    @erefefik

2. Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ABD Kongresi’nde bugün trans çocuklar hakkında ifadeler dinleniyor

12 yaşında erkek olmak için ailesi yardımıyla cinsiyet değiştirmeye başlayıp 16 yaşında pişman olan ve eski cinsiyetine dönen Chloe Cole:

“Çocukluğum mahvoldu.

Sevilmeye ihtiyacım vardı. Sorunlarımı atlatmam için bana terapi verilmeliydi. Bir erkeğe dönüşürsem tüm sorunlarım çözülecek sanrısına ihtiyacım yoktu.

Yeterince çocuk bu sözde bilimin kurbanı oldu.

Bu skandalı sona erdirme cesaretine sahip olmanız ve diğer savunmasız gençlerin benim yaşadıklarımı yaşamamasını sağlamanız umuduyla konuşuyorum.”
    @erefefik

3. Elon Musk

@elonmusk
    I’m not saying there are aliens, but …
    Uzaylilar varlar. Bizim disimizdaki uzaylilari kastediyorum.
    Ama kesinlikle buraya gelmiyorlar. Uzaktan da dunyayi izleyebilirler. Buraya niye gelsinler? Icinde bulundugumuz 3 boyutlu uzayda amac, oradan oraya gitmek degildir, amac bir yuksek boyuta gecebilmektir.
    Ufo denilen araclar vardir. Bunlar ilk kez, 2.dunya savasi sirasinda Almanya'da yapildilar. Bunlarin motorlari patlamaya dayali degildir, itmeye dayalidir.
    Bu motorlarla ilgili bilgiler, ruh cagirma seanslariyla ruhlardan alinmistir.
    Bu seanslar Istanbul'da , Tesvikiye'de hatta apartmanin ismini de biliyorum , yapilmistir. Manevi Techizatlanma Dernegi diye bir dernekte. Bu dernek isim degistirdi ve halen devam ediyor.
    Ucan daire, ufo denilen bu araclarin ismi Foofighter gibi bir seydi.
    Nazi ideolojisi yine Tesvikiye'de o apartmanda sekillendirildi.
    Bu ufolar cok gelismis halleriyle, gelismis bir ulke tarafindan kullanilmaktadir.
    Ruh cagirma seanslariyla motor yapildi iddiasi sacma gelebilir ama Akiskanlar Dinamigi denilen alan da basindan sonuna, ruh cagirma seanslariyla, bu alandaki yetkin ruhlar tarafindan bize hediye edilmistir.
    Bu alanda Turkiye'de onemli insanlar vardir.
    Mesela Bedri Ruhselman.
    Oglu da Psikoloji Profesoruydu galiba. Tvlere sik sik cikardi. Simdi gorunmuyor.
    Falan filan iste...
    @erefefik

4. 2017- hatta 2015'de Cin'e saldiracaklar, alt yapisini yikacaklar, uzaylilar yapti diyecekler diye mesajlar yazip duruyordum.
    Şinci o mesajlari bulup, buraya kopyalayacak halim kalmadi.
    Bakin nasil bildim diyecem ya...
    Bir onemi de yok.
    Avradini kesen...
    Kaldi ki, Cin'in altyapisini yikmadilar.
    3 sene onceydi galiba, Ispanya gizli servisinden bir haber cikardilardi:
    Uzaylilar Turkce konusuyorlar...
    Tuylerim diken diken olduydu.
    @erefefik

5. Robert Habeck, Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı. Yeşil partili.
    Birkaç ay önce ucuz ve temiz enerji sağlayan Nükleer santralleri kapattırdı. 2 gün önce Hidrojen diye saçmalıyordu.

Şimdi ne diyor biliyor musunuz?
    Eğer borçlanarak şirketlerin enerji masraflarını sübvanse etmezsek batacaklar"
    Alman Sanayini çökertecekler. Hain bunlar.
    @erefefik

6. Dr. Ekonomi
    @HesabEkonomi
    ·
    18s
    Tanımayanlar anlamaz. Abartmayın diyenler olmuş. Cevdet Akçay’la baş başa kaldığınızda yaşanan gerginlik başkadır. Saçmalama şansınız yok. Vasatlığa tahammülü olmaz silindir gibi üstünüzden geçer. Ersan Şen bağırışları gibi saman alevi değil, konuşarak mRNA’nızı değiştirir.
    Mucize mi yaratacak? Mucizeyi Emrah Şener yarattı. Ponzi finansal kule. Yikilacak.
    Rommel, 1941'de Trablusgarp'a ulasti, elinde kullanilabilir 30 tank vardi. Ingilizlerin elinde 200 tank vardi ve Ingilizler asker sayisi ve her türlü askeri techizatta 2-3 kat ustunduler.
    Fakat Almanlarin kalite ustunlugu vardi. 1 Koniqstiger, 6 Sherman'a bedeldir.
    Bu sartlarda Rommel taarruz etti. Her taarruzda en onde giden tankin icindeydi ve Ingilizleri Kahire'ye 80 km uzaktaki El Allemaine kadar sürdü.
    Fakat artik askeri malzemeyi birakin, akaryakit bile kalmamisti.
    Hitler, Kuzey Afrikaya takviye yapamadi ama Çol Tilkisi lakapli generalini Berlin'e geri çekti. Bu yuzden Rommel hic savas kaybetmemistir.
    Sonrasinda Abd savasa dahil oldu ve Almanlar Kuzey Afrikadan atildilar.

Buyutmeyin ve abartmayin. Soylendigi kadar olsaydi ekonomist olmazdi.
    Harcanmamasi gereken Emrah Sener'dir...
    @erefefik

7. S.L. Kanthan
    @Kanthan2030
    “Russia will forgive $23 billion of debts owed by African countries” — Putin.

Compare this to what US/EU have been doing with IMF, World Bank and Wall Street since WW2: Impose austerity, privatize economy, and enslave nations.

Africa will also get free Russian grains.

#RussiaAfricaSummit #StPetersburg
    Ukrayna meselesinde Rusya ve Nato'nun karsi karsiya gelmesi, sadece Ukrayna ile ilgili değildir. Nato'nun guney kanadinin bu isle hic ilgisi yoktur. Ingiltere'nin bile yoktur. Ingiltere, Fransa, Ispanya, Portekiz, Yunanistan, Italya, Turkiye gibi ulkelerin halklari kandirilmaktalar. Bu isten bir karlari olamaz.
    Bu anlasildiginda Nato ve AB dagilacaktir.
    @erefefik

8. Prof. Dr. Ali Ihsan Goker
    @aihsan_goker
    ·
    11s
    Daha önce twit attım bu konuda fakat tekrar edeyim. TR'de KKM ivedilikle lağvedilmedikçe hiçbir ekonomi reçetesi hastalığı tedavi edemez. 2.6 trilyon TL karşılıksız para örtülü sermaye kontrolü ile bloke ediliyor. Bunun tüketime değil üretime gideceği bir formül ortaya koydum.
    @erefefik

Sayfa 1318/2328 İlkİlk ... 3188181218126813081316131713181319132013281368141818182318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •