doğru olduğunu sanmıyorum ama bakacağım
yok şaka.. şimdi baktım da korkarım haklısınız. şu>rada 15. sayfadaki 4üncü paragrafta yanılmışım. 8inci paragrafı okumadan o kanıya varmışım. 8inci sizin dediğinizi destekliyor gibi malesef.
doğru olduğunu sanmıyorum ama bakacağım
yok şaka.. şimdi baktım da korkarım haklısınız. şu>rada 15. sayfadaki 4üncü paragrafta yanılmışım. 8inci paragrafı okumadan o kanıya varmışım. 8inci sizin dediğinizi destekliyor gibi malesef.
Son düzenleme : shorts; 24-01-2019 saat: 02:52.
Shorts hocam amma araştırdın eurobondu al gitsin 50 bin dolarlık hiç vergi çıkmaz 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
boşluğa düşerim o zaman sn psycokinesis![]()
Beyin jimnastiği diyorsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim beynim yandı.
İş Bankası sgmk bülteninden eurobond kupon ödemesine bakıyorum 4.88 diyor ama yıllık getiri 7.küsurat arkadaşım yılda iki kupon ödemesi olsa yıllık getirisinin 9.66 olması lazım.
Ayrıca ben zaten 100'den almıyorum ki 78 lerden aldığım o bana getirisinin %14'lerde olması gerekir bu nasıl hesap anlamadım.
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
börse stuttgart sitesini yenilemiş. iyi güzel de find bond sayfasını kullanmayı başaramadım.. seçimleri giriyorsun tamam da arama yap tuşu nerede? artık üye mi olmak gerekiyor acep.. var mı bilgisi olan?
https://www.boerse-stuttgart.de/en/t...-search/bonds/
yok vergiydi yok yielddı derken.. mevduat dönüşünü beklerken.. treni kaçırmışız anlaşılan. çoğu %3-4 fiyat koymuş üstüne on günde. getiriler de düşmüş haliyle.. başka bahara kaldık.
Yer İmleri