Sayfa 132/748 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. Göstergeler çok yükseldi biraz buralarda bekletip göstergeleri düşürecek. Sonra yola devam.lagunaya katılıyorum. Her yıl 150_200 milyon kazanan,çok değerli arazileri olan,oteli,limanı olan devasa bir şirket aslında. Aslan cimento dan çok fazlası var.bence 10 yıldır yukselememesinin nedeni ortaklar arasındaki anlaşmazlık tı.senedi bu nedenle yukseltmediler.uzun bir dönem partaş la mahkemelik oldular.partaş heralde yüzde 17 hisseye sahip.bence sorun bu olabilir.birbirlerinden çekiniyor olabilirler.ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Yeniden değerleme yapsalar en az 30 lu fiyatlarda olması lazım. 9 yıldır bu senet teyim .öyle 1_2 liralık artışlar beni kesmez.sonuç beklemeye devam.yazdiklarim yatırım tav.değildir.

2. Endekste düzeldi inşallah yolumuz açık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    spek yeni gelin gibi çok hevesli bırakamıyor tahtayı...

aslan kral çok yaşlandı onun yerini almak lazım.. yeni kral nuh olacak inşallah...

hayde gidelum hayde hayde hayde...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    buralarda böyle ufak ufak yükseldiğine neden daha hızlı gitmediğine kafa yormamak lazım.
    eteğindeki taşları silkelemek için mecburen bunu yapmak zorunda. tam endeks 120 bine gelmiş zirve yapmış hazır kar etmişken sattırma derdindeler. hele 12,50 leri geçsin nasıl devre kesiciler geliyor hep beraber göreceğiz inşallah. y.t.d.

yada ben kendimi öyle kandırıyorum

5. Gelecek gelecek bu da kıvama gelecek inşallah..Hele biraz daha olgunlaşsın.

6. Ufak ufak burda da yerimi alayım)))
    Buffet amca ne demiş. Ucuzken keşfet yerini önden al. Yumurtaları aynı sepete koyma demiş. Bi bildiği var demek ki.
    Şimdi yerli oto tank hisselerini şişiriyorlar. Para oralara aktı.
    Kanal İstanbul belli olunca güzel para yeni hikayelere kayar. Şişen balon söner elbet.
    İstanbul izmit yalova marmara hattında Aslan ve Nuh çimento halay başı olması muhtemel. Bu aralar çimentolara sardım)))
    İsmail bey de zamanında hep çimento alırmış, bakalım güzel para Kanal İstanbul netleşince buraya akacak mı))) yumurtaları Aslan ve Nuh a bölelim. Nasibimizi yeriz, gerisi kısmet diyelim.
    Ufak ufak tam gaz kumburgaz yolumuza çıkalım, çimentomuz bol olsun.

ASLAN

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    buralarda böyle ufak ufak yükseldiğine neden daha hızlı gitmediğine kafa yormamak lazım.
    eteğindeki taşları silkelemek için mecburen bunu yapmak zorunda. tam endeks 120 bine gelmiş zirve yapmış hazır kar etmişken sattırma derdindeler. hele 12,50 leri geçsin nasıl devre kesiciler geliyor hep beraber göreceğiz inşallah. y.t.d.

yada ben kendimi öyle kandırıyorum
    Israrla tutuyor bir planı var eşşoğlusunun..[emoji846]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    çok güzel duruyor maşallah. şu trend aşağı kırılmazsa yarın 12 yi geçebiliriz...

Sayfa 132/748 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •