Sayfa 132/2351 İlkİlk ... 32821221301311321331341421822326321132 ... SonSon
Arama sonucu : 18801 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Vol: 9493 ne be ya?
    @erefefik

2. Ufuk Coskun
    @ufukcoskunn
    ·
    8s
    Bir sonraki adım kıtlık.İyice cesaretlen sahtekar bilimciler şimdi de insanlara kendi türünün etini yemeyi öneriyor.İnsanlar metaversede yapay bir hayat sürerken hem gerçeklik algısını yitirecekler hem de yeşil doğaları için gerekirse yamyamlık yapacaklar.
    Mahşerin dört atlısı sırayla ziyaret edecekler be ya.
    @erefefik

3. Ermeni Haber Ajansı
    @ErmHab
    ·
    21d
    Paşinyan: 'Koridor' değil ulaşım yollarının açılması konusunu Türkiye'yle müzakere etmek istiyoruz.
    Anlaşma imzalandı ve koridoru kabul ettiler. Neyi muzakere edecekler?

Bu arada Azerbaycan niye bize para vermiyor? Tek millet iki devlet degil miydi?
    @erefefik

4. [QUOTE=ayvagobeknuri;5637905]Vol: 9493 ne be ya?

https://www.jonturk.tv/mutedeyyin-ve...urmus-halleri/

Mücahit Birinci’nin eleştirilere “Aslında sıkıntı şu… Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi… Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki… Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız” diye karşılık vermişti.
    Çelişki yok. Adam zati "bir lokma bir hirka felsefesinde degilim" diyor.

Referansı Islam olanlar cinsel manada kuduruk olurlar. Bunda ne var abi? Ufak yasta bir cocuga musallat olmamis, biseksuellik yok. Biseksuellik de ozel hayat ama Kuran'a uygun degil. Yani Kuran biseksuellige mudahale ediyor. O yuzden biseksuellik yok diye yazdim.

Ama ufak çocuk???? Neyse...
    @erefefik

5. Jean de Smyrna
    @de_smyrna
    ·
    13s
    Efendiler, zeytinyağı alınız. Zeytinin anavatanından, memleketten bildiriyorum, fabrikalar deli gibi piyasadan 35-40 tl’ye yeni hasat yağ topluyor, muhtemelen yurtdışı müşteri buldular, iç piyasada ciddi yokluk yaşanacak. Sonra kışın litresi 100 tl’ye bile bulamayabilirsiniz.
    Ihracatı yasaklamak gerekir mi?
    @erefefik

6. Dt.AlbayTooth
    @AlbayDt
    ·
    16s
    2 sene önce istediğim arabayı almak için 150 bin lazımdı yemeden, içmeden biriktirdim şimdi yine 150 bin lazım.
    Ciğer buysa kedi nerde?
    @erefefik

7. SONDAKİKA

Merkez Bankası: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında merkez bankacılığı konularında iş birliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere bir Mutabakat Zaptı imzalanmıştır.
    @erefefik

8. Pandemi öncesi Dr.Vefa diye bir dizi vardı.

Bilincalti ya da bilincdisi kodlaniyor diye bosuna yazmiyorum.

Simdi Destan diye bir dizinin reklami var. 1.olmuş galiba.

Seyretmedim ama senelerdir yazdiklarimin tamami vardir o dizide.

Disil güc, ulkuculuk, orta asya. Hatta Çin'deki Uygurlar.

Turkiya'da siyasetin gelecegini o diziden takip ediniz.
    @erefefik

Sayfa 132/2351 İlkİlk ... 32821221301311321331341421822326321132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •