-
-
Mesele bozduracak dövizin, doların olabilmesi aga.. ben dolar bozamıyorum çünkü boz çöz bozulur sonra dolar. Bana bozulan doları nd yapayım. 15.99 muharebesinde turan taktiği mi uyguluyor bu dıj güçler yoksa kaybetmeye mahkum mu.
-
O testere disleri nedir öyle ya tam komedi 😁görülmüyor mu sanıyolar acaba
100 günlük SMA 14.66
200 günlük SMA 13.72
-
-
-
Borsa düşüyor, dolar düşüyor, altın düşüyor ne olacak böyle birinden birinin düşüşü yalandan bence acaba hangisi, çok tuhaf hareketler değil mi süper bono mono o da hikaye olacakda kısa vade de belki bir düşüş sağlayabilir uv. Yine mokoko mb. Yıl sonu dolar beklentisi 17.50 oda en iyimser şekilde cilalanmış altında dolara bağlı peki bist niye düşüyor? Seçim kararı falan mı açıklanacak yakın zamanda acaba?
-
Bu akşam dolar 15 e düşse elimizdeki dolarları 15.93den kkmye çevirebiliyoruz sanirim
-
CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Ekonomi Masası Üyesi Özgür Karabat, bireysel kredi kullanımına dair AKP'nin bir oyun kurguladığını öne sürerek AKP, vatandaşları daha fazla borca batırarak aslında onların gelirlerini kontrol ediyor dedi. Karabat, Yakında borçluların hesaplarına tek tek el konulacak iddiasında bulundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...anlar%20Widget
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri