Yarın müsât olamayacağım. Eğer yazarsanız ve cevap vermemiş olursam kusuruma bakmayın...
Herkese hayırlı geceler...![]()
Yarın müsât olamayacağım. Eğer yazarsanız ve cevap vermemiş olursam kusuruma bakmayın...
Herkese hayırlı geceler...![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Sayın T/A elinize sağlık çok güzel bi yazı olmuş zaman zaman bizim de serzenişlerimiz oluyor ama Allah biliyor benim şahsen kendimin en çok hazmedemediğim şirketin politikaları açıklamış olduğu kâr oranları tahtanın kontrolünün onlarda olduğunu düşünüyorum dolayısıyla komik kâr oranları bu da hisseyi olması gereken değerlerden çok uzak tutuyor yoksa herkesin şunu bilmesi lazım kimse kimseye para kazandırmak için burada değil evet gerçekten tahta güzel para kazanma ve malını çoğaltma fırsatı verdi veriyor yapabilene helal olsun sıfır maliyetli malım olmuş olsaydı pkartı çok uzun yıllar satmayı düşünmezdim dersimizi fazlasıyla aldık daha önce de söylediğim gibi çok güzel bi okul oldu hiçbir şey için geç değil bundan sonra gerekli yerlerde gerekli hareketler yapılacak dönen bir sürü Ali Cengiz oyunları var ama işin sonunu görmek istiyorum nasip olur inşaallah tekrar emeğinize sağlık bütün paydaşlara hayırlı geceler
Göl kıyısından herkese selamlar ! Sn. Haldızoglunun dediği gibi pkart bizlere çok önemli tecrübeler kattı. Bir gün güzel yerlere gelecektir. ytd
Sn. Rex bir konuda size katılmıyorum , pkart 3 yıldır bakıldığında uzun vadeciler için çok kazanç sağlamasa da 2024 yılında 128'li rakamları gördü. Değerlendirebilenler için kazandırdı ama uzun vadeci bekleyenleri daha sonra üzdü. Yine de lotu az ve yaptığı iş ehemmiyetli bir şirket.
bereketli bir gündü değerlendirebilen paydaşlara ne mutlu !
Pkart sayfası kapatılacak sanırım, bir haftayı geçmiş kimse bir şey yazmamış.
N'oluyoruz bilen var mı yoksa ben sallayabilirim atış serbestse.
Bu hafta 92 direncini kırıyoruz, haftaya eski zirvesini görüyoruz, 29 Ekim'de yeni tarihi zirveyi gördükten sonra tutabilene aşk olsun.
Nerede dinlenir bilemiyorum.
Ondan sonra ver mehteri veerrr![]()
![]()
![]()
DTY.....
Yer İmleri